directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

La millor notícia per la victòria del #YesScotland

Una nova enquesta a Escòcia torna a situar ara el 'no' per davant amb un 47,6% dels vots. El sondeig, publicat pel 'Daily Record', preveu un 42,4% pel 'sí' i manté un 10% d'indecisos

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Edimburg (ACN).- Una nova enquesta a Escòcia preveu una victòria del 'no' en el referèndum d'independència del proper 18 de setembre. El sondeig, publicat aquest dimecres pel 'Daily Record', assegura que un 47% dels escocesos votarien 'no', un 42% optarien pel 'sí' i un 10% estan indecisos. Quan s'obvien els que encara no saben què votar, l'enquesta situa el 'no' al 53% i el 'sí' al 47%. El sondeig, elaborat per Survation, arriba després que un de 'YouGov' mostrés per primera vegada una victòria del 'sí' per un 51%-49% i un altre de TNS pronostiqués un empat. A més, ha sortit coincidint amb la visita del primer ministre britànic, David Cameron, i el líder laborista, Ed Miliband, a Escòcia.


© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Tot obert, però el #si fa tremolar Londres i sobretot Madrid

L'enquesta, publicada aquest dimecres però elaborada abans de la visita dels líders britànics, indica que els homes estan completament dividits: el suport pel 'no' és del 46,8% i el del 'sí' del 46,4%. En canvi, les dones voten majoritàriament per mantenir la unió amb Anglaterra, segons Survation, amb un 48,5% pel 'no' i un 38,6% partidàries del 'sí'. 

El sondeig del 'Daily Record' també mostra les diferències d'opinió entre zones d'Escòcia. A l'oest, el suport és ampli pel sí (51,3% versus 39,4%), mentre que al sud guanya el no (55,1% versus 38%), sempre amb indecisos. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
11 de setembre de 2014, 12.07 h

LLAMAMIENTO AL PUEBLO CATALÁN

Catalanes !!

Llega un año más la fecha de la Diada,y tenemos que demostrarles, a los españoles, todos los que estamos por la Independencia de las Naciones, que vamos a luchar por las libertades siempre, hasta el final, hasta conseguir la victoria o morir, no nos rendiremos !!
El Pueblo Catalán ha demostrado a lo largo de los siglos su capacidad de lucha contra el intento ,siempre vano , por parte del imperialismo español, de someterlo y poder actuar a su an... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
11 de setembre de 2014, 11.09 h

#3 Ai que em sap greu la derrota de La Coja dic La Roja de basket. Güel yu kan jab uan rilaxin kup of ti in the Plaza Mayor. (el curs d'anglès en 7 dies d'Annie Botle is wonderful, my neighbour is descolloning very much when he hears me).


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
B.Urleta fletxa Pobres CASPAnyols esPANOLIS, ens volen molestar i només aconsegueixen divertir-nos i fer-nos riure i xalar desaforadament.
11 de setembre de 2014, 10.59 h



#3 huah huAH HUAAH HUUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH ! ! ! ! . . . pobre ALBERTU -ANACLETU-FLATULENCIU ARAGONESITU, com malda i es capfica en "disseminar el seu evangeli salvador"

Aquest pobre nano ens resulta IMPRESCINDIBLE per a recordar com són els CASPAnyols esPANOLIS del país veí.

huah huAH HUAH HUAAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH ! ! ! . . . ALBERTO-ANACLETO - FLATULENCIO ARAGONESITO, si habitualment ets d'una comicitat tremenda, quan perds els nervis i et sulfures estúpi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
En el Siglo VII antes de Cristo (Victor Cucurull dixit). . . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO) seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit). fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos los catalanes).
11 de setembre de 2014, 10.44 h

Ribó dice ahora que conocía irregularidades de Pujol desde hace más de dos décadas
Como por arte de magia, proliferan los responsables políticos que aseguran haber tenido constancia del fraude fiscal cometido durante más de tres décadas por el ex presidente de la Generalidad Jordi Pujol. El Síndic de Greuges sostiene, por su parte, que hace más de veinte años que estaba al corriente de las presuntas irregularidades de Pujol y su entorno.
http://www.cronicaglobal.com/es/notices/2014/09... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
10 de setembre de 2014, 23.15 h

http://www.youtube.com/watch?v=aB0t-OGgrrs

Tots i cadascú de nosaltres som els millors embaixadors que té Catalunya.

Difonguem el nostre missatge al món sencer, expliquem als turistes qui som i què volem els catalans. Quan viatgem a l'estranger presentem-nos com a catalans, difonguem videos sobre la independència de Catalunya en anglès i d'altres llengües, aprofitem qualsevol oportunitat per fer-nos conèixer c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
10 de setembre de 2014, 22.25 h

Que votin el que vulguin, ells que poden fer! A Espanya esta prohibit votar car és una dictadura monàrquica! Marxem i rapit!


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.