directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 14:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras: "Volem ser al Govern per blindar la consulta”

Mas li respon que la consulta ja està blindada, però que celebra que hi hagi aquest nou escenari “perquè va en la línia de major fortalesa del procés”

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El president d'ERC, Oriol Junqueras, durant la intervenció en el Debat de Política General ha dit al president Mas que Esquerra no només està disposada a formar part de l'executiu sinó que vol ser-hi per “blindar”el 9-N, i ha recordat al president Mas i a la resta de socis que donen suport al 9-N que sabien que el govern espanyol i el Tribunal Constitucional "no aplaudirien" la consulta, i ha insistit en reclamar-los que compleixin amb els acords i els compromisos contrets amb la ciutadania i no fingeixin que no sabien què passaria. "Si de debò ens voleu fer creure que no ho sabíeu, em sembla que no us mereixeu la confiança dels ciutadans",  ha etzibat Junqueras. El president Mas en resposta a Junqueras ha llançat un missatge de confiança plena “per fer el què s’ha de fer i que la resposta de la consulta vagi a missa”. 

Comparteix
   


Etiquetes
“El 9-N ha de ser com un 11 de setembre amb col·legis electorals, meses constituïdes i urnes sobre la taula. Llavors estem convençuts que guanyarem, podem guanyar, i això és el que molts ciutadans esperen de nosaltres perquè ens hi vam comprometre a les eleccions, a la declaració de sobirania i a el 12 de desembre”, ha defensat Junqueras.
Mas ha insistit que no hi ha dubtes i que s’han fet totes les passes que s’han fet van en la direcció de la consulta. “No ens  hem mogut del full de ruta que ens havíem marcat, ha dit Mas. Que ha assegurat  a Junqueras que la consulta ja està blindada i que celebra que ara ERC vulgui ser al Govern perquè reforça el procés. La única preocupació del Govern, ha assenyalat Mas, és que la resposta de la consulta serveixi pel que ha de servir, i la resposta a de ser entesa i acceptada a Catalunya, Espanya i Europa.
 
La porcellana fina i la roca granítica
El president del Grup Parlamentari d’ERC ha recuperat la comparació feta pel president Mas en dir que la unitat i el consens potser sí que son una figura de porcellana delicada que cal tractar amb cura, però “és immensa i mereix que la cuidem tots plegats”.  Mas ha puntualitzat a Junqueras que el consens ciutadà és una roca granítica i que el que ell va dir és que el consens polític és una porcellana fina 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
17 de setembre de 2014, 12.32 h

#7 Il·lús!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
mario fletxa barna
17 de setembre de 2014, 10.47 h

#10 NO et preocupis tot està preparat, però no valen cops baixos, el que no pot fer un portaveu és deixar-se colar gols en silenci, ambdues parts són massa importants per tan no arribarà la sang al riu CIU podria perdre bous i esquelles, té la responsabilitat de dur el Procés a bon FI, que vol dir la INDEPENDÈNCIA, EL QUE DEMANA LA MAJORIA DEL POBLE CATALÀ!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
17 de setembre de 2014, 09.13 h

-més fortalesa del procés. No "major"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Estoy Sumado (Mensajes Para Los Restados) fletxa Vallès Occidental -nos vamos acercando-
17 de setembre de 2014, 01.40 h

La primera respuesta del President, recordando a Junqueras que existen otras alternativas para gobernar en coalición ha sido un golpe muy bajo. La respuesta de Junqueras en la que ha recordado a los miembros del Govern que ya se sabía que España no saltaría de alegría ante la consulta y que si no lo sabían no son merecedores del puesto que ocupan,para mi ha sobrado. Total, empieza a escenificarse la rotura política, que por cierto el Pueblo no perdonará, que quede claro, pero muy claro.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
F.Ibló fletxa que difícil que els resulta als espanyolistes trobar el to escaient a les persones cultes i civilitzades
16 de setembre de 2014, 15.37 h



#2 Albertina Anacleta Flatulencia Aragonesita, veig que segueixes amb la teva afecció a EMBUTIR-TE MORCILLES A DINS DEL RECTE. Ja hauries de saber, pobre ignorant, que quan un de vosaltres, un dels franquistes mal reciclats , diu qualsevol cosa insultant envers nosaltres, tota persona intel.ligent sap que en realitat us referiu a un dels vostres vicis, delictes o perversions.

De manera que no et fiquis més MORCILLAS ACHORIZADAS SALCHICHERAS pel darrera, i si te les fots, després no preten... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
F.Ibló fletxa que difícil que els resulta als espanyolistes trobar el to escaient a les persones cultes i civilitzades
16 de setembre de 2014, 15.31 h



#7 Miguel Romualdo, acabaràs per fer-me decidir a fer carretera.

Ni usis el nick "socialista espanyol", del qual recordem massa insults i impertinències teves, ni facis més el fill de gossa com feies sota els anteriors nicks.

D'acord que avui el teu to és més moderat, malgrat que això de "nou ordre mundial" HO DÈIEN ELS NAZIS. Tot i això, avui no t'atacaré.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
16 de setembre de 2014, 13.31 h

#4 el PSOE va a tomar de nuevo el poder en España y sobre todo en Cataluña, y vamos a crear un Nuevo Orden, que no será sólo en nuestra Patria, sino que se podrá llevar a todo el mundo, será un Nuevo Orden Mundial, porque el PSOE tiene vocación de crear un mundo mejor, como hemos demostrado cada vez que hemos estado en el gobierno tanto de España como de las diversas comunidades autónomas y ayuntamientos , que han disfrutado de unas épocas gloriosas de autogobierno.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
16 de setembre de 2014, 13.21 h

Comunicat de la Resistència :


Davant l'espectacular resposta donada pel Poble Català a les convocatòries fetes per les diferents organitzacions que lluiten pel Dret a Decidir amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, volem , des de la nostra organització resistencial, donar la major enhorabona i felicitació a totes les forces polítiques,socials,i culturals que han fet possible aquestes massives concentracions de ciutadans per expressar el seu desig d'aconseguir mitjançant la consult... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
16 de setembre de 2014, 12.31 h

Comunicado de la Resistencia :


Ante la espectacular respuesta dada por el Pueblo Catalán a las convocatorias hechas por las distintas organizaciones que luchan por el Derecho a Decidir con motivo de la Diada Nacional de Catalunya, queremos , desde nuestra organización resistencial, dar la mayor enhorabuena y felicitación a todas las fuerzas políticas,sociales,y culturales que han hecho posible estas masivas concentraciones de ciudadanos para expresar su deseo de lograr mediante la consult... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
100.000 voluntaris per a un nou país fletxa ..........................
16 de setembre de 2014, 12.27 h

http://www.youtube.com/watch?v=1EAxVRCmTN4&feature=youtu.be

Ja som 12.000 voluntaris!! Unes hores pel país, us necessitem a TOTS!!

Només queden 2 mesos per al 9 de novembre! Junts construïm un nou país, un país millor. LA REPÚBLICA CATALANA


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.