directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 06:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Margallo descarta “treure els tancs” perquè "li sembla que això no està a la Constitució"

Bosch pregunta a Margallo si també està disposat a suspendre la democràcia i titlla la postura del ministre d’"intransigent i fanàtica"

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

El xou de Margallo segona part. El ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, en resposta a les paraules del portaveu parlamentari del PNB, Aitor Esteban, que li ha etzibat de forma irònica que a més d’amenaçar amb suspendre l’autonomia de Catalunya, de pas, també amenaci amb treure els tancs, Margallo ha dit que "no li sembla que això estigui a la Constitució". Per altra banda, el portaveu d'ERC a Madrid, Alfred Bosch, també  ha valorat les paraules del ministe i l'ha acusat  de tenir una actitud "intransigent i fanàtica" sobre la consulta. "No és seriós anar censurant i suspenent-ho tot. Si no li agrada un llibre el censura. Si no li agrada l'autonomia o el que en resulta la suspèn. Que ens suspendrà la democràcia?" ha preguntat des dels passadissos del Congrés, segons recull l’ACN. 

Comparteix
   


Etiquetes
Segons Bosch, aquesta "no és la manera raonable" de dirigir un ministeri i un govern. "Demanem sensatesa a Margallo, que deixi de fer l'incendiari i posi intel•ligència com a Escòcia", ha dit.

Per al seva banda Margallo ha reiterat l'amenaça de suspensió de l'autonomia en cas que es pretengui celebrar la consulta. "Per a qualsevol govern legítim la ralla vermella infranquejable és la llei, i dins de la llei tot és possible i fora de la llei, res", ha dit als passadissos del Congrés quan li han preguntat per les seves manifestacions d'aquest matí. Segons Margallo, "el que és sorprenent és que això sigui notícia en un país madur". 

El portaveu d'ICV a Madrid, Joan Coscubiela, ha recordat al ministre Margallo, que les "declaracions d'índole amenaçadora"  "no ajuden en absolut", especialment "si venen d'un ministre com el d'Exteriors, que se suposa que és el responsable de la diplomàcia, malgrat que a vegades se n'oblidi i tingui tendència a no exercir aquesta qualitat". Segons Coscubiela, en aquests moments "en el conflicte plantejat per la negativa del govern espanyol a reconèixer el dret a decidir de la ciutadania de Catalunya, el que fa falta és molt de diàleg, molta prudència i poca fanfarroneria".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
lñkñjjklñ fletxa gfsdfgf
19 de setembre de 2014, 11.32 h

DAVANT LA POSSIBILITAT DE QUE SUSPENGUIN L'AUTONOMIA DE CATALUNYA S'HAURIA D'OBRIR UNA PÀGINA WEB A ON OFERIR RESPOSTES LEGALS DAVANT AQUESTA OPCIÓ. PROPOSTES QUE TINGUIN COM A FI EVITAR AQUESTA DECISIÓ O FER-LA TORNAR ENRERA SI ES PRODUEIX.
ALGUNES PODRIEN SER VAGA GENERAL INDEFINIDA, BOICOT AL PRODUCTES DE LA RESTA DE L'ESTAT FINS QUE NO ES RECUPERI LA GENERALITAT, PRESA PACÍFICA I MASIVA (EN UN ONZE DE SETEMBRE) DELS EDIFICIS PÚBLICS DE CATALUNYA PERTANYENS A L'ESTAT, O SEGRESTATS PER ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
lñkñjjklñ fletxa gfsdfgf
19 de setembre de 2014, 11.24 h

SENYOR MARGALLO NO SIGUI INCONSTITUCIONAL I TREGUI ELS TANCS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
lñkñjjklñ fletxa gfsdfgf
19 de setembre de 2014, 11.23 h

M'ENTEIX SENYOR MARGALLO. UNA INTERPRETACIÓ GENS REBUSCADA DE L'ARTICLE 8 DE LA CONSTITUCIÓ OBLIGARIA A TREURE ELS TANCS SI CREU QUE ESTÀ EN JOC LA UNITAT D'ESPANYA. HAURIA DE SER CONSEQÜENT. VOSTÉ I ELS SEUS COL.LEGUES ESTAN CONVENÇUTS QUE L'UNITAT D'ESPANYA PERILLA. SI NO, PER QUÈ TANTES DECLARACIONS I LLEIS O DECRECS QUE ES PREPAREN AD-HOC?. SIGUI CONSEQÚENT AMB "LA CONSTITUCIÓN" QUE TANT ESMENTEN I ELOGIEN ...................... I TREGUI ELS TANCS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
18 de setembre de 2014, 00.29 h

Ara a quedar-se sense carburant per no tenir diners per pagar-lo li diuen: "Em sembla que això no hi es a la Constitució"


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
javitolanoch fletxa Barcelona
17 de setembre de 2014, 15.16 h

Realment son Hooligans Franquistres, estic segur que sortirà algun salva patries Rollo Tejero o Milans del Bosch i quedareu fora de la vostra estimada Unió Europea de la que despatxaran de porter de discoteca a Margallo.

Si no accepteu Kosovo, ja no parlo d'escocia i catalunya, si els altres estan d'acord i espanya no, sabeu que us poden fotre fora de la UE


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
17 de setembre de 2014, 13.37 h

EjpaÑÑÑaa es un país sorprenent. Si senyors. Fixeu-vos que amb més de 40 anys de terrorisme a Euskadi, amb casi 1.000 morts pel bàndol espanyolista, mes de 700 per la part independentista i 1500 persones ala presó, amb atemptats al carrer i execucions sumaries per ambdós cantons, cap govern espanyol des de la UCD de Suarez al funest den Zapatero, passant per el sociOlismo (no socialisme... SOCIOLISMO) del duo Calatrava personificats en González i Guerra (aquells que sempre posaven la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
B.Urleta fletxa huah huAH HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH HHHHUUUUUUAAAAAHHHH ! ! ! !
17 de setembre de 2014, 08.03 h





TU TANQUEEEEEEEEEEEEEE TE LO ROBAROOOOONG

ANOSCHIEEEEEEEEEEE MIENTRA DORMIAAAAAAAAAAAAAAAAAS

TU CAÑOOOOOOOOOOOOOOOON TE LO BIRLAROOOOOOOOOOOON

ETANDOOOOOOOOOOOOOOOOOO DE ROMERIIIIAAAAAAAAAAAAA



AY QUE NONDE TARÁ TU TANQUEEEE ????!!!!

AY QUE NONDE TARÁ TU TANQUEEEEEEEEEEEE????!!!!




Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
B.Urleta fletxa huah huAH HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH HHHHUUUUUUAAAAAHHHH ! ! ! !
17 de setembre de 2014, 08.00 h





#15 Micaela-Romualda de TECNOTAPI, tu no t'excitis, que se't boteixen molt les hemorroides i finalment et rebentaran, això sense comptar la llaga d'estomac que t'està creixent a velocitat inusitada

huah huAH HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH HHHHUUUUUUAAAAAHHHH ! ! ! !

huah huAH HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH HHHHUUUUUUAAAAAHHHH ! ! ! !




Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
17 de setembre de 2014, 07.49 h

Pero Bosch este es imbécil o se lo hace??. Cómo se van a sacar los tanques a la calle??. Se cree que esto vende aún??. Pues parece que en Cataluña si, que con el anestesiado e intoxicado que tiene encima parte de la sociedad, aún compran retrogradez a toneladas. Qué pena !!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 28
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
16 de setembre de 2014, 20.23 h

Una prohibició no serviria per a res. Tal com va passar a Arenys de Munt ja sabem què són les prohibicions quan davant tenen una MURALLA DEMOCRÀTICA formada per un Poble Unit, Alegre i Combatiu. Les institucions hispanoborbòniques, govern espanyol, corts, tribunals, fiscalies, guàrdia civil, exèrcit i mandangues semblants no tenen pas prou coratge per a detenir el President, els consellers, els diputats o els alcaldes i regidors. Tothom sap que els hi agradaria molt de fer-ho, però poc ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.