directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

El govern espanyol obliga les autonomies i els ajuntaments a retallar el 5% del sou dels treballadors públics

El Consell de Ministres no aborda apujar impostos a les rendes més altes

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El govern espanyol ha aprovat aquest dijous un decret llei amb les mesures urgents per reduir el dèficit públic. Entre aquestes mesures s'hi inclou una reducció del sou dels funcionaris i el personal laboral que anirà entre el 0,56% i el 7%, amb una mitjana del 5%. El decret espanyol també afectarà el personal dels governs autonòmics i locals, tot i que ha remarcat que hauran de ser aquests executius que fixin els diferents llindars. Tot i les declaracions del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, el Consell de Ministres espanyol no ha abordat la hipotètica apujada d'impostos a les rendes més altes.

Comparteix
   


Etiquetes
El govern espanyol ha exclòs del decret les empreses públiques i ha confirmat una rebaixa de sou del 15% dels membres del govern i entre un 8 i un 10% per a alts càrrecs. De la Vega ha dit que les mesures no han estat una 'decisió fàcil', però que són 'necessàries'.

La ministra d'Economia, Elena Salgado, ha explicat aquest dijous que la mesura que podria estar preparant el govern espanyol per apujar els impostos a les rendes més altes no s'ha tractat al Consell de Ministres d'aquest dijous. El que sí que ha dit és que la mesura 'en tot cas serà temporal i es decidirà al moment oportú' amb l'objectiu que hi hagi 'esforç i solidaritat per part de les persones que més tenen'. El president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, va anunciar el dimecres que les rendes altes, mitjançant uns impostos específics, haurien de col·laborar a reduir el dèficit, tot i que no va voler concretar-ne res mes.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Marcel fletxa Barcelona
21 de maig de 2010, 07.31 h

Algú recorda que tenim el dèficit fiscal més brutal d'Europa i que sense ell no caldria aplicar cap mesura de retallada de drets als catalans? Vegeu comentari d'avui a: perabonspatricis.blogspot.com


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.