directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 08:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP valencià celebra aquest dissabte un gran acte en suport a Camps sense la presència de Mariano Rajoy

Obre la precampanya pels comicis de 2011

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) celebra aquest dissabte un gran acte al Palau de Congressos de València sota el lema 'Nosaltres complim', coincidint amb el tercer aniversari de la victòria electoral a les eleccions autonòmiques i municipals de 2007. L'acte va ser anunciat pel mateix president Camps en la roda de premsa en la qual va valorar la decisió del Tribunal Suprem espanyol de reobrir la causa dels regals rebuts, considerant-lo un inici de precampanya per als comicis de 2011. El que serà un tancament de files al voltant de Camps tindrà l'absència del president dels populars, Mariano Rajoy, que estarà a Lleida participant al costat d'Alícia Sánchez Camacho a l'Aplec del Caragol.

Comparteix
   

El PP valencià no ha confirmat tampoc la presència de cap dirigent del partit tres dies després de conèixer les motivacions del Tribunal Suprem per reobrir la causa contra Camps per l'afer dels vestits presumptament regalats pels dirigents de la trama Gürtel. El partit insisteix en el caràcter d''acte regional' i en la proximitat de les eleccions catalanes per explicar l'absència de Mariano Rajoy i d'altres de dirigents del PP estatal.

El secretari general dels populars valencians, Antonio Clemente, ha anunciat aquest divendres a través d'una nota de premsa que l'acte serà 'el tret de sortida per a una nova victòria electoral de Camps'. Clemente ha recordat que els populars van aconseguir un suport majoritari als comicis de 2007 i que amb l'acte de dissabte es vol commemorar una 'victòria històrica' i els 'èxits' aconseguits pel govern Camps.

Segons ha explicat el secretari general, 'Nosaltres complim' començarà a les onze del matí i està previst que hi intervinguin els alcaldes de Castelló, Alberto Fabra, d'Alacant, Sonia Castedo i de València, Rita Barberá, així com el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, i el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps.

Una de les incògnites però serà l'assistència del president de la Diputació d'Alacant, José Joaquín Ripoll, que aquesta setmana assegurava que no sabia si hi assistiria i que la seva direcció té independència per decidir. Ripoll va ser l'absència més sonada a la junta directiva que el PP valencià va celebrar el mateix dia que es va conèixer la reobertura de la causa del vestits.

El mateix president de la Diputació d'Alacant ha mostrat en algunes declaracions certa distància amb la direcció valenciana i és una de les veus més crítiques dins del partit amb la presidència de Francisco Camps.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
22 de maig de 2010, 18.01 h

-el pp fa un gran acte. No 'celebra'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.