directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El sí i el no de bracet a les urnes

Escòcia viu el referèndum en un ambient festiu en ple dia laborable

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Escòcia – L.M.Sala, G.Domíngez / Edingurg és una festa. cotxes amb adhesius i banderes, persones amb xapes del i del no, finestres decorades, tot un reguitzell de gadgets que denoten que aquest país avui viu la festa de la democràcia. Malgrat el cansament acumulat de tots els mesos de campanya i la necessitat de fer front als últims esforços, l’ambient i la relació entre les dues opcions és molt bona. Tan voluntaris com votants viuen aquesta jornada amb total normalitat i en un ambient de cordialitat i bon rotllo. Un bon exemple en són la Sophie i la Ivvy, dues noies de 19 i 18 anys que han anat a votar al col·legi electoral del centre d’Edinburg. 
eleccions Escòcia Yes scotland
Ambient festiu davant un col·legi electoral


Yes Scotland, Referèndum, Escòcia
Propaganda del No a la sortida del col·legi electoral

Comparteix
   


Etiquetes
La Sophie ha votat a favor d’una Escòcia independent perquè creu que cal un “canvi social i aquesta és la millor manera d’aconseguir-lo”, mentre que la Ivvy ha votat en contra perquè creu que només així podrà “continuar tenint oportunitats”, però totes dues han sortit del centre electoral, després d’haver dipositat el seu vot, agafades del bracet i rient. Les dues creuen que haver pogut votar avui és una de les coses més importants que faran mai.

Les eleccions se celebren un dijous, dia laborable i la gent aprofita qualsevol moment per anar a dipositar el seu vot al seu col·legi electoral. Allà s’hi troben, davant la porta, voluntaris d’ambdós bàndols que aprofiten fins l’últim moment per intentar arreplegar un vot més que decanti una balança que, a hores d’ara, està molt igualada.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
19 de setembre de 2014, 12.22 h

Comunicado de la Resistencia :



Ante la espectacular respuesta dada por el Pueblo Catalán a las convocatorias hechas por las distintas organizaciones que luchan por el Derecho a Decidir, queremos , desde nuestra organización resistencial, dar la mayor enhorabuena y felicitación a todas las fuerzas políticas,sociales,y culturales que han hecho posible estas masivas concentraciones de ciudadanos para expresar su deseo de lograr mediante la consulta del 9-N la ansiada Independencia.

Conside... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Estoy Sumado (Mensajes Para Los Restados) fletxa Vallès Occidental -nos vamos acercando-
19 de setembre de 2014, 01.39 h

Puede que nosotros también encontremos partidarios del NO a la entrada de los colegios, pero para partirnos la cabeza por ir a votar. Así es España y olé.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
B.Urleta fletxa huah huAH HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH HHHHUUUUUAAAAAHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aquesta colla de tarats pancastellanistes, mai no pararàn de fer-nos petar de riure.
18 de setembre de 2014, 21.49 h




Entre l'Alberto-Anacleto-Flatulencio Aragocaques, que es pensa que a base de repetir les seves cantimflesques carallades aconseguirà que els seus desitjos es facin realitat, i que amb quatre tonteries podràa acabar amb la VOLUNTAT FERMA dels catalans de separar-nos de merdosos com ell, i el pobre Bejiota exhibint impùdicament les seves escandaloses limitaacions intel.lectuals, TENIM L'ESPECTACLE ASSEGURAT PER UNES QUANTES SETMANES !!!!


Visca l'estupidesa dels pancastellanistes !!!!



Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
18 de setembre de 2014, 21.29 h




Mi soufflé se desinfla, no hay nada que hacer para mantenerlo hinchado, ni Viagra ni Biafra ni el putón que me parió logran que se me vuelva a inflar. Estoy desesperado.




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
En el Siglo VII antes de Cristo, Cataluña ya existia (Victor Cucurull dixit) . . . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO) seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos todos los catalanes)
18 de setembre de 2014, 20.11 h

EL SOUFFLE YA ESTA DESINFLADO. EN ESCOCIA PERDERA EL SI. YA NADIE SE PREOCUPA EN ESPAÑA DEL 9-N. TODO EL MUNDO YA SE ESTA POSICIONANDO PARA LAS ELECCIONES ANTICIPADAS. NAZIS, CORRED YA A LAS FARMACIAS POR VUESTRO VALIUM. NO VA A HABER SUFICIENTE..

Ruptura inminente entre CiU y ERC

Toda la dirección de ERC cree que la ruptura total entre ERC y CiU es inminente. Ambas, hacen un juego final: culpabilizarse mutuamente. Habrá el fin del proceso de consulta, pero sin consulta. Mas quiere llegar ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.