directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 05:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Denuncien que Rosell és investigat per comissions 'il·legals' embutxacades en motiu d'un Brasil-Portugal

Ho destapa l'excap de premsa del Barça, Jordi Badia, en un apunt al seu blog · També afirma: 'No em puc creure que els diaris no ho hagin publicat per por a les represàlies de Rosell, si arriba a ser president'

Comentaris 29  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 43 vots )
carregant Carregant

El candidat a la presidència del FC Barcelona Alexandre Sandro Rosell critica tot sovint els negocis que el club ha realitzat amb el govern de l'Uzbekistan durant la presidència de Joan Laporta, anunciant als quatre vents que si ell esdevé el nou president rescindirà el contracte 'perquè no es pot portar l'emblema d'Unicef a la samarreta i tenir tractes amb aquest govern'. Però paral·lelament a la seva proclama de mans netes, Rosell és investigat per la fiscalia de Brasília i pel Tribunal de Comptes carioca per les comissions 'il·legals' que presumiblement s'hauria embutxacat per organitzar un enfrontament amistós entre el Brasil i Portugal el 2008, segons que denuncia l'excap de premsa del Barça, Jordi Badia.
Alexandre Rosell, Sandro Rosell, FCB, Barça
Comparteix
   


Etiquetes
Badia explica que fa dies va rebre un correu denunciant 'els problemes que Sandro Rosell té amb la Fiscalia de Brasília i el Tribunal de Comptes, encausat per un afer de comissions derivades d’un partit amistós de l’any 2008 entre Brasil i Portugal organitzat per una empresa seva que és qualificada de fantasma'.

El correu citat per Badia exposa que Rosell és propietari de l'empresa Ailanto Marketing Ltda -qualificada de 'fantasma'-, que va rebre 9 milions de reals (uns 3 milions d'euros) de la secretaria d'esports del govern de Basília DF per a organitzar el partit inaugural de l'estadi Bezerrao entre Brasil i Portugal. La fiscalia i el Tribunal de Comptes consideren que el pagament va ser il·legal 'i n'exigeixen la devolució i responsabilitats a tots els implicats, per actuar de forma fraudulenta i amb mala fe'.

Badia va publicar aquesta dada el divendres, que va tenir una segona part ahir dissabte: 'A. em truca d'hora al matí, entre esverat i sorprès per la meva innocència o coratge, no sap com qualificar-ho. Em diu que com és que he gosat publicar els problemes de Sandro Rosell amb la justícia del Brasil. M'explica que aquest tema fa dies que circula entre les redaccions dels diaris del país, però que cap ha gosat treure'l encara i que, de fet, no pensen publicar-ho mai. I que si no sabia que Rosell ha dit que està molt tranquil perquè no hi haurà cap periodista que s'atreveixi a treure'n ni una ratlla.'

Badia es defensa dels qui dubten de la seva professionalitat -'No hagués comentat ni copiat cap correu electrònic, ni hagués fet cas a cap informació que no hagués comprovat abans i n'hagués valorat la transcendència'-, alhora que s'exclama 'que els diaris no ho hagin publicat per por a les represàlies de Rosell, si arriba a ser president'.

Badia no es queda en aquesta reflexió i aporta tot un seguit d'enllaços oficials que demostren que la justícia brasilenya està investigant si Rosell va cometre delicte o no: 'Tota aquesta qüestió va començar com a investigació parlamentària arran d’una pregunta del diputat Paulo Tadeu. El Tribunal de Comptes va fer el corresponent informe i la fiscalia va obrir investigacions judicials. És veritat que la informació a Internet costa una mica de trobar i t’hi has de passar una bona estona, però hi és tota i actualitzada. Perquè, al capdavall, es tracta de registres públics. Es pot començar a navegar a partir de: http://www.paulotadeu.com.br/arquivos/RDI-RQ-01542-2009.pdf / http://www.paulotadeu.com.br/arquivos/RDI-RQ-01455-2009.pdf / http://www.paulotadeu.com.br/arquivos/JOGO%20BRASIL%20(2).pdf'.

A banda d'aquests enllaços aportats per Badia, la cadena esportiva ESPN ja es va fer ressò dels entrebancs de Rosell amb la justícia brasilenya l'any passat (Panetone e circo), així com l'emissora de ràdio CBN: Empresa de fachada recebe R$ 9 mi do governo do DF para realização de jogo entre Brasil e Portugal, em 2008.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#29
28 de maig de 2010, 00.26 h

-amb motiu d'un... No 'en motiu'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
pere fletxa barcelona
26 de maig de 2010, 13.29 h

jo em crec tot aixo del brasil.
corre el rumor ( o no rumor) que el sandro es el padri de la filla del lula .
una pregunta al aire?
te algo que veure la familia rosell amb el florentino perez (acs) . investigeu i trobareu el premi


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
joan torne fletxa igualada
24 de maig de 2010, 16.32 h

#25

Exacte! Visca la gent que es preocupa pel barça! Jo sóc soci i vull saber si Sandro Rossell que parla i dona lliçons d´ètica a Laporta sobre uzbekistan i traffic, resultarà ara que està inputat per la fiscalia brasilera!

Després...al blog de jordi badia s´hi penja aquest altre enllaç que recupero: sandro rossell va ser reclamat per temes d´impagament a hisenda el 2009.

http://go2.wordpress.com/?id=725X1342&site=jordibadia.wordpress.com&url=http%3A%2F%2Fwww.gencat.cat%2Feadop%... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Maria fletxa bcn
24 de maig de 2010, 16.20 h

Josep, informar no és vulnerar la pressumpció d'incocència! On està la desinformació? No és pot dir res de cap procés judicial fins que no hi ha sentència?? No podem parlar doncs del cas gurtel, pretòria, millet,etc? No tinc dret com a sòcia a saber que una empresa del sr. rosell està sent investigada per la fiscalia brasilera?? també creus que els mitjans no havien de publicar les acusacions sobre si el sr.ingla té el cens?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Josep fletxa Sabadell
24 de maig de 2010, 15.10 h

Maria, tu ho has dit. De moment és tant inocent com tu o com jo. Els mitjans pro-Ingla com aquest, vulneren un principi bàsic! El de la presumpció d'inocència, però no és nou. Ja es va fer el mateix judici social amb les comissions del Chelsea... Quina serà la propera? Siusplau siguem més crehibles i respectem més el dret a la informació no a la desinformació! Soci 34.657 Visca el Barça i Visca la gent que es preocupa pel Barça.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Maria fletxa bcn
24 de maig de 2010, 13.59 h

Sembla bastant clar que una empresa propietat del sr. Rosell (i domiciliada al domicili que aquest té a Brasil) está sent investigada per la fiscalia brasilera, el que no está clar és si és culpable o no. Evidències? aquí tens l'escrit de la fiscalia: jordibadia.files.wordpress.com/2010/05/acp-mpf-vs-arruda1.pdf , i una web brasilera: Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Marc fletxa Barcelona
24 de maig de 2010, 13.10 h

Sandro no està imputat amb cap auto del jutge. És ben bé que treureu tot el que vosaltres penseu que pot fer perdre les eleccions... Continueu difamant que la gent que estimem el Barça continuarem valorant el que diuen els comapanys és avall... El Barça sempre al davant! Anims Sandro estem amb tu, no podran amb mentides...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
24 de maig de 2010, 13.07 h

Tanta por us fa Sandro? És l'únic candidat que està aportant idees constructives tots els altres i l'entorn us dediqueu a difamar. Jo sóc del Barça des de sempre i m'esteu desmostrant que poseu per davant interessos electorals abans que el Barça. Més Barça i menys protagonismes home! Jo vull treball i serietat jo vul Sandro!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Marc fletxa Girona
24 de maig de 2010, 13.03 h

Hem faria vergonya... a veure si deixeu de treure basura i aporteu evidències reals. Teniu el Vostre Ingla amb el cens dels socis i ens veniu amb mentides que no s'aguanten per enlloc. Au va...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
24 de maig de 2010, 12.03 h

Us imagineu quins serien el titulars si l'investigat per la justícia brasilera -per un cas que puja a 3'5 mil.lions d'euros- fos el president Laporta, en comptes del candidat dels poders fàctics?.

Molt em temo que els magnats no ens deixen veure el bosc

"Els mitjans laportafòbics -com la nata massa ensucrada- embafen, maregen" :

http://tristanydepinos.blogspot.com/


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.