directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Liquidar TV3 com agraïment a la victòria del No a Escòcia

El govern espanyol aprova el pla de reordenació de la TDT que deixarà la CCMA amb un sol múltiplex, però el cinisme del ministre Soria diu que garanteix tota l’oferta de les “televisions autonòmiques”

Comentaris 25  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Madrid (ACN).- El govern espanyol ha aprovat aquest divendres el Reial Decret que estableix el nou Pla Tècnic de la Televisió Digital Terrestre que preveu reduir de deu a vuit el número de canals de televisió múltiplex que hi ha actualment a l'Estat espanyol. Així ho ha donat a conèixer el ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres on ha explicat que el nou pla contempla l'establiment de "vuit canals de televisió múltiplex" en comptes dels deu actuals (sis privats i quatre públics). Aquesta nova mesura portarà la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a perdre un dels dos múltiplex de què disposava a partir del pròxim 1 de gener.

Comparteix
   


Etiquetes
El cinisme de Soria no té preu

El ministre d'Indústria, Energia i Turisme ha assegurat que el Reial Decret garantirà "tota l'oferta de televisió estatal i autonòmica" que s'emet actualment, així com les emissions d'alta definició i el seu impuls de cara al futur. "La redistribució de l'espai radioelèctric portarà els propietaris de les llicències a haver de canviar la freqüència", ha afegit.   

Preparar el futur sense Catalunya

Segons l'executiu de Mariano Rajoy, el 4G implica uns beneficis econòmics per a Europa de 150.000 milions d'euros. A més, afegeix aquesta tecnologia permet connexions mòbils de molt alta velocitat, millor cobertura a l'interior dels edificis i majors nivells de cobertura geogràfica, i en particular a les zones rurals. L'adaptació de les instal·lacions tindrà un cost de 290 MEUR que assumirà el govern espanyol

José Manuel Soria també ha explicat que la reordenació de la TDT comportarà l'adaptació de les antenes col·lectives de prop d'un milió d'edificis de l'Estat espanyol, el 55 per cent de la població. El cost d'aquestes modificacions l'assumirà el govern espanyol i tindrà un cost de prop de 290 milions d'euros. En aquest sentit, el ministre ha instat les comunitats de propietaris a fer les adaptacions tan aviat com sigui possible ja que el canvi es produirà a partir de l'1 de gener de 2015.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#25
dsfasd fletxa dsfasdfads
23 de setembre de 2014, 19.07 h

BÉ SI TV3, NO DISPOSA DELS MATEIXOS CANALS LI CALDRÀ PRIORITZAR LA PROGRAMCIÓ. I PER TANT SERIA BÓ QUE PRIORITZÉS I AUGMENTÉS SI CAL TOTS ELS PROGRAMES QUE FAN REFERÈNCIA A L'INFORMACIÓ DEL QUE PASSA ENTRE CATALUNYA I ESPANYA. NO SIGUI QUE LA GENT TINGUI QUE ES QUEDI SENSE INFORMACIÓ A QUE CONTRAPOSAR A LA QUE DONEN TOTS ELS CANALS ESPANYOLS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
22 de setembre de 2014, 11.16 h

#22 qué hase tú asquí comentando con los catalane, hijoputa ?? me cagondio,que mamona ere, alcalareñio,...pero yostao musho en arcalá,y en dohermana,y lohpalasio, que yo zoy dasquí colega, lo que passa es que la gente mala abunda y hasta en este periodicucho de mierda ehcriben los darcalá,fite tú por donde,...pero yo zoy de andaluzia, y os vamo follah er culete a loh catala y a loh ezpañiole renegao quelapoyan.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
21 de setembre de 2014, 02.43 h

http://www.youtube.com/watch?v=uNdlJymObto

Scottish repercussions for Catalonia. Difonguem vídeos com aquest per la xarxa i entre els nostres amics anglòfons d'arreu del món.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Antonio Torres Heredia fletxa Alcalá de Guadaira
20 de setembre de 2014, 23.52 h


#18 Lagarto lagarto, ¿ como vas tu a ser andaluz, malaje, si tienes menos gracia que la Pantoja en bikini ? Anda y que te den, jodio fantoche


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
20 de setembre de 2014, 23.47 h

#20 Sort que tu, savi com ets, ens ilumines el camí, troç de totxo mal cuit


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
20 de setembre de 2014, 14.48 h

#11

Ustedes queriendo hacer algo que no se puede hacer, sólo están jugando con los catalanes. No engañen a la gente. Si quieren la independencia, una DUI es la única manera legal de hacerlo, eso si, implica perder muchas cosas, pero ya se sabe que en la vida todo lo difícil cuesta...


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
20 de setembre de 2014, 12.57 h

#16 Debe tener usted en cuenta que sería lógico y justo que Ctalunya votara para decidir su futuro ; al menos en Escocia les han dejado votar, mientras en el estado español, todo apunta a que se vetará cualquier intento por parte de las autoridades catalanas para poner las urnas. Creo que lo que debería suceder es parecido a lo acontecido en Escocia, que el gobierno británico ha dado permiso para ello. El gobierno español podría permitir la votación, como gesto de buena voluntad, total... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
20 de setembre de 2014, 12.51 h

#13 españa os va a follah vivo maricone catalane,sei una perrah follah con un palo, so guarrah, og vamo folla tor culo por traidora a españia,zei unoh cobarde españa está por ensima de vueshtra cabezza, viva españia, fuera catalaneh chorizos arriba España , viva la Legion !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
20 de setembre de 2014, 12.47 h

Comunicado de la Resistencia :


Ante la espectacular respuesta dada por el Pueblo Catalán a las convocatorias hechas por las distintas organizaciones que luchan por el Derecho a Decidir con motivo de la Diada Nacional de Catalunya, queremos , desde nuestra organización resistencial, dar la mayor enhorabuena y felicitación a todas las fuerzas políticas,sociales,y culturales que han hecho posible estas masivas concentraciones de ciudadanos para expresar su deseo de lograr mediante la consult... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
En el Siglo VII antes de Cristo, Cataluña ya existia (Victor Cucurull dixit) . . . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO) seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos todos los catalanes)
20 de setembre de 2014, 12.30 h

NO PARAN LAS BUENAS NOTICIAS

LA JUSTICIA ES LENTA PERO INEXORABLE

Imputados dos hermanos del consejero Felip Puig por blanqueo
Jordi Puig alega que recibió dinero para invertir en un negocio inmobiliario
La investigación sospecha del origen del dinero, pero no ve conexión política


http://ccaa.elpais.com/ccaa/2014/09/19/catalunya/1411146885_008195.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.