directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pedro J. Ramírez: Gasol i Xavi són el símptoma de la derrota unionista

Segons l’ex director d’El Mundo el sí al dret a decidir de Gasol i Xavi és la prova que Catalunya avança en el seu propòsit i insta a UPyD i Ciudadanos a arribar a una entesa per salvar Espanya

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

A Espanya hi ha nervis. L’ex director d’El Mundo emplaça Rosa Díez a entendre’s amb Albert Rivera durant la reunió que els dos líders unionistes mantindran a la seu d’UPyD aquest dimarts a Madrid. Pedro J. recorda a Díez en la seva carta dominical d’El Mundo, que “el pitjor en la guerra és equivocar-se d’adversari” i l’adverteix que de no arribar a un acord amb Ciudadanos que es calci. Segons Ramírez, d’aquesta reunió depèn que Espanya tingui una esperança de canvi enfront l’oligarquia madrilenya, diferent al populisme de Podemos, i insisteix que l’acord dels dos partits “és imprescindible”, i  sentència que “hem salvat el match ball d’Escòcia”, però això de Catalunya “va de mal en pitjor” i posa d’exemple el pronunciament de Gasol i Xavi a favor del dret a decidir.
foto web Plataforma ProSeleccions Esportives
foto web Plataforma ProSeleccions Esportives



Comparteix
   


Etiquetes
Gasol i Xavi, traïdors i responsables de les derrotes de “la Roja”

“Aquí tens a Marc Gasol o Xavi. Quins nois tan atabalats. Dret a decidir! És clar, ara s'entén el que va passar amb les vostres seleccions de bàsquet i futbol: els francesos i els xilens ho tenien tot decidit abans de començar”, diu Ramírez, que no s’està de llençar aquest dard enverinat.

La guerra dins el front unionista populista continua

Després de la forta polèmica generada a UPyD  per l’eurodiputat del partit de Díez, Francisco Sosa Wagner, que va reclamar a Díez un acord amb Ciudadanos, fet que  va culminar amb una bronca descomunal en el Consell Polític extraordinari a principis de setembre, el atacs de Díez  a Rivera no han cessat. Díez va reprovar a Rivera que demanés al govern espanyol que "no matés mosques a canonades”, després que el ministre Margallo amenacés en suspendre l’autonomia catalana. "Aplicar la Constitució per defensar l’Estat de Dret i la democràcia no és una canonada; la secessió de Catalunya no és una mosca”, va respondre Díez.

Díez-Rivera, acord impossible malgrat les pressions de la caverna?

El text elaborat per la direcció d’UPyD posa tres condicions per a establir qualsevol pacte. La primera fa referència als criteris de transparència interna mesurats per Transparència Internacional, Díez ja va assegurar  que no es pot arribar a acords "si a un partit li donen un 9 i a altre un 3", les qualificacions d’UPyD i Ciutadans, respectivament, segons l’organisme. La segona es refereix a la impossibilitat de pactar amb aquells partits que mantinguin acords amb formacions “localistes o regionalistes”com és el Cas de Movimiento Ciudadano. Rivera es va afanyar a recordar que qui busqui diferències entre les dues formacions és “infantil” i s’equivoca perquè “ és molt més el que ens uneix ". Una altra qüestió és la irrellevància d’UPyD a Catalunya que no va arribar al 15.000 vots a les últimes eleccions, tot i ser Catalunya l’objectiu a abatre per UPyD. Dimarts sabrem la primera part del desenllaç, però Catalunya no s’atura.
 
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
23 de setembre de 2014, 21.55 h




#23 A ti, Bejota, te vamos a nombrar presidente honorario de nuestra sociedad, por los méritos que has ido acumulando en tu cruzada contra el nefasto independentismo.

Entre otros muchos privilegios, te será permitido limpiar los retretes de la sede central.




* * * * * *
(a ver si pica, el nene. Creo que sí: es tan tontorrón...)


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
BEJOTA fletxa bcn
23 de setembre de 2014, 14.33 h

CaixaBank i Banc Sabadell podrien traslladar les seves seus fora de Catalunya.

No descarten prendre les mesures necessàries "per minimitzar qualsevol impacte potencial en el seu accès a les fonts de finançament" a mesura que s'apropi el 9 de novembre.

SR. PEDRO J. :DICE MI CUÑADO QUE HASTA QUE NO PASA LA ÚLTIMA BEATA NO ACABA LA PROCESIÓN.(VER ESCOCIA, Y , ANTES E LQUEBEC.)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
23 de setembre de 2014, 13.54 h

las naciones tienen derecho a la independencia,así lo reclaman los pueblos vasco,catalán,galego,canario,etc,hay que escuchar la voz de los pueblos y darles la oportunidad de luchar por su independencia
vamos pueblos,todos los que luchamos por la libertad de los pueblos y naciones y el derecho a decidir,tenemos que seguir con fuerza diciendole al estado español que queremos nuestros derechos
adelante naciones,no os dejéis dominar por el estado español


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
FREEDOM FOR CATALONIA fletxa ...............................
23 de setembre de 2014, 12.46 h

http://www.youtube.com/watch?v=eRdojWem2g0

L'estiu de 2014 milers de persones en més de 100 ciutats arreu del món van formar una V, pel Vot, la Voluntat i la Via democràtica cap a la independència de Catalunya com nou Estat d’Europa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
En el Siglo VII antes de Cristo, Cataluña ya existia (Victor Cucurull dixit) . . . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO) seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos todos los catalanes)
23 de setembre de 2014, 12.15 h

La Policía investiga los pagos a Cespa tras ascender al hermano de Junqueras
Constata su aumento de facturación tras hacer directivo al pariente del líder de ERC

http://www.elmundo.es/cataluna/2014/09/22/541fc939e2704eb8778b456b.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Spain frets as Catalonia eyes Scotland fletxa ...............................
22 de setembre de 2014, 19.22 h

http://www.youtube.com/watch?v=McyyHUboEHs

Important! Internacionalitzem aquest vídio que ha fet el The New York Times sobre els que està passant a Catalunya aquests últims mesos, que tot el món sàpiga la guerra bruta de l'estat espanyol que ens nega inclús el dret a votar. Aquesta batalla es juga al món, expliquem-nos al màxim i guanyem suports i aliats per a la nostra causa. Tots i cadascú de nosaltres som els ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Estoy Sumado (Mensajes Para Los Restados) fletxa Vallès Occidental -nos vamos acercando-
22 de setembre de 2014, 12.46 h

Perrojota suele ser clarividente cuando se trata de cuestiones nacionales en referencia a España y por ello le doy la razón en lo que expresa : "lo de Catalunya, va de mal en peor". Ahora bien, por lo que hace a la reunificación de UPyD con Ciudadanos no creo que lleve razón ninguna, porque en todas las contiendas, siempre tiende a perder el que proviene de Catalunya y Ciudadanos es de marchamo catalán, por lo que si las conversaciones no funcionan será culpa de Alberto Rivera y no de Ros... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
22 de setembre de 2014, 12.23 h

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=v_JaYsKnQFI


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
22 de setembre de 2014, 11.17 h




#14 Eres muy injusto conmihigo, Fu, si yo me meto morcillas , salsichas , longanizas y chorizos por el ojete, es POR PRESCRIPCIÓN MÉDICA, lo juro, ¡¡¡¡ coño !!!

Además, aluego después de masajearme el recto, devuelvo todo el embutido a la nevera y mamá, cuando vuelve del puticlú para hacer la comida, dice que EL PUCHERO SALE MUCHO MÁS SABROSO con el aroma que mi culete le dejó al embutido.

Eres muuuuuuy injusto, Fu.





Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.