directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 18:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L’atac d’histèria serà espectacular

L’ambient a Madrid cada cop és més tens, comencen a entendre que això de Catalunya és més profund del que han volgut admetre i veuen que el procés se’ls ha escapat de les mans

Comentaris 29  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 25 vots )
carregant Carregant

Si l’anunci de la data i la pregunta de la consulta va ser un terratrèmol dins la classe política espanyola i alguna de catalana, la sintonia que mostren en públic el president Mas i el líder d’ERC, Oriol Junqueras,  genera un enorme desconcert. La unitat els intimida, i la possibilitat d’unes eleccions plebiscitàries amb una llista unitària de les dues forces amb representació de la societat civil els fa pànic. L’exdirector de La Vanguardia, José Antich, pronosticava aquest dimarts a RAC1 que hi haurà ha eleccions anticipades i llista unitària a principis del 2015 i el periodista Rafael Nadal, teòric de la tercera via, ha assegurat que si això és així “l’atac d’histèria de certs sectors serà inenarrable”. El Mundo ja anticipava que CDC i ERC negocien una candidatura conjunta. Qui avisa no és traïdor.
La candidatura àmplia que provocarà la histèria

Hores d’ara no se sap si serà possible, però si s’arriba a bastir una candidatura àmplia encapçalada per Mas i Junqueras amb la resta de líders polítics partidaris del doble sí que hi vulguin participar i que compti amb el suport de la societat civil que s’ha mobilitzat aquest darrers anys, seria guanyadora, provocaria pànic a la classe política espanyola i, segurament, faria possible el somni d’un nou estat català. Pot ser que aquesta vegada, que ha de ser la definitiva, regni la unitat i es faci possible, si cal, una  llista amb Mas, Junqueras, Fernández, Romeva, i la societat civil que ha fet possible les grans mobilitzacions dels darrers anys i que han meravellat al món.

I Rajoy a la Xina

El president del Govern espanyol serà a la Xina fins dissabte en viatge oficial mentre el president Mas manega l’agenda extraordinàriament bé, fort, segur, i mostrant unitat. D’aquí els nervis i la fatxenderia del PP, el PSOE, i la caverna. Una mostra són les declaracions del  vicesecretari d'Organització Electoral del PP, Carlos Floriano, que aquest dilluns sentenciava que "Estem perdent el temps amb algú a qui se li està posant cara d'Ibarretxe pel destí que tindrà". La piulada de l’ex cap de comunicació d’Aznar i les declaracions salvatges de Rosa Díez, Camacho o Herman Terstch, formen part de l’espectacle. Mentre Madrid està pendent dels moviment del president Mas, els catalans partidaris del sí-sí  fan apostes sobre quan i com el Govern espanyol farà la maniobra que el deixarà en evidència davant tota la comunitat internacional demòcrata.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#29
Joan de l'Hospitalet fletxa L'Hospitalet de Llobregat
25 de setembre de 2014, 23.38 h

Ni us imagineu la sorpresa que ens donaran aquests! Esteu atents i mireu com se'ns obrirà la boca plena de sorpresa! Atents...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
24 de setembre de 2014, 23.35 h

Que el representant espanyol a l'assemblea de l'ONU sigui algú no triat democràticament ho diu tot del règim del qual ens volem alliberar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
jorbet fletxa Barcelona
24 de setembre de 2014, 21.03 h

#26 perdoneu volia escriure "sin Catalunya, España dejaria de recibir 16.000M€"


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
jorbet fletxa Barcelona
24 de setembre de 2014, 21.01 h

Sabeu si els senyors de El Periodico i La Vanguardia han publicat quelcom sobre les declaracions de "expert economista" Angel de la Fuente?

Si, l"expert de l'orbita del PP, que va rebre l'encàrrec -pagant també els catalans- de maquillar les balances fiscals "para derrotar los argumentos de los independetistas" (Camatxo, dixit) però que malgrat els esforços va ser incapaç de trobar un sol argument contundent en contra del que fa temps prediquen els economistes catalans, ara va i manifest... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Catalans want to vote fletxa FREEDOM FOR CATALONIA
24 de setembre de 2014, 19.59 h

http://www.youtube.com/watch?v=zEgZoGopTqw

BBC News - Madrid opposed to Catalonia independence referendum.

Internacionalitzem i expliquem a tot el món el que està passant aquí, desemmascarem l'estat feixista espanyol i guanyem-nos la llibertat. Tots i cadascú de nosaltres podem ser ambaixadors del nostre país, difonguem vídeos en anglès i d'altres llengues i expliquem-nos al món sencer. Ningú defensa una causa ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
En el Siglo VII antes de Cristo, Cataluña ya existia (Victor Cucurull dixit) . . . antes Aragoneses Orientales (que hablo en LAPAO) seguiré 500 años más haciendo el imbécil (Juan Salas dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos todos los catalanes)
24 de setembre de 2014, 19.06 h





#21 ¡ mentira! ¡mentiraaa! ¡ MENTIRAAA! ¡ MENTIRA PODRIRAAAA!!!! Como se nota, Bejota que eres un INDEPENDENTISTA disfrazado. A quien qieres engañar, ¿eing? a quien?

Toda persona sibilisada save que la inbersion estrangera en Epaña , desde que triumfa el independedentismo ha caido en un ¡¡¡¡ 384,25 por siento !!!!!

Y el que diga lo contrario, como ases tu, Pijota idiota, ¡¡¡¡ MIENTE COOMO UN BELLACO !!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
( º_º ) fletxa Ayayayayayayayyyyy loaliloalioloailoooooo ... er trigo entre toas las fleor, a escojio a la PANTOJAAAAAA . . ..
24 de setembre de 2014, 19.03 h



#22 Preguntes el per què, però sembla que ja sàpigues la resposta. Es nota que o be ets nou aquí o no has llegit tot el que s'ha escrit sobre aquest tema.

Tu et sents molt segur d'afirmar que si no els responem "ja es cansaran", però la realitat és ben diferent: algun d'ells cobra per venir a molestar, i et pots passar quinze dies sense respondre'l que ell seguirà a la seva. I només aconseguiràs que sembli que un castellà TÉ DRET a insultar els catalans sense que aquests tinguin ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Pere fletxa Sant Cugat del Vallès
24 de setembre de 2014, 18.34 h

Perquè seguiu sempre les converses del "SOCIALISTO" i de l'"Anacleto"?. No veieu que son purs trolls?. El mateix passa, aparentment en l'altre sentit amb el "RESISTENCIA" i algun altre que no fan més que repetir constantment a totes les notícies el mateix. Si voleu portar algun raonament, el millor és no fer-los cas, passar d'ells i ja es cansaran, us ho asseguro.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
BEJOTA fletxa bcn
24 de setembre de 2014, 17.44 h

La inversión extranjera en Cataluña ha caído un 66 por ciento en el segundo trimestre de 2014 respecto al mismo periodo de 2013, pasando de 787 millones de euros el año pasado a 267 millones en el actual ejercicio.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 26
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Emma fletxa Badalona
24 de setembre de 2014, 16.42 h

Resposta al Socialista espanyol

Com és possible que, després de milers d'anys de civilització occidental encara hi hagi personatges que es manifestin com aquest "senyor"?
Senyor socialista espanyol, vostè creu que lka majoria de catalans ens hem de sentir còmodes amb manifestacions com les seves?.A quin món viu?. No se n'ha assebentat que vivim en democràcia? Els catalans i les catalanes VOTAREM i Guanyarem i ens treurem de sobre la intransigència, la caverna que persones com vostè re... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.