directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

Felipe VI falseja a l'ONU la història d’Espanya

Reivindica un lloc no permanent al Consell de Seguretat per a Espanya amb un discurs contrari als drets dels pobles a la seva llibertat, en una al•lusió clara al procés català

Comentaris 91  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 71 vots )
carregant Carregant

El rei d'Espanya, Felip VI, ha aprofitat la seva primera intervenció a l'Assemblea General de les Nacions Unides (ONU) per recordar el "suport incondicional" de l'Estat al "sistema de les Nacions Unides", però a l’hora de la veritat ha colat en el seu discurs principis contraris a la mateixa ONU quant ha parlat d’integritat dels estats i ha silenciat la demanda majoritària d’una part de l’actual territori espanyol d’exercir el seu dret a decidir.




Discurs de Pau Casals a l'ONU que avui el rei espanyol ha falsejat
Discurs de Pau Casals a l'ONU que avui el rei espanyol ha falsejat



Comparteix
   


Etiquetes
Obama contradiu Felipe VI: “La gent ha de ser capaç de decidir el seu propi futur”

“People should be able to choose their own futur” Les paraules que ha dit en la seva intervenció davant l’Assemblea General de l’ONU.  Obama ha afirmat que els EUA “creiem que el dret fa la força” i que “les nacions més grans no haurien d'intimidar a les més petites”.


Espanya vol un lloc no permanent al Consell de Seguretat per al bienni 2015-16 per lluitar contra el procés català

El monarca, que també ha defensat la candidatura de l'Estat a un lloc no permanent al Consell de Seguretat per al bienni 2015-2016, ha presentat Espanya com "una nació amb arrels mil·lenàries" i a la societat espanyola com a "diversa en la seva cultura i llengües i amb sentit de la responsabilitat". Una mentida clara quant resulta que a Espanya la pluralitat lingüística i cultural no solament no se respecta sinó que a més s’hi va en contra, com hem vist a les Illes i al País Valencià.

Felipe VI s’ha ofert a l’ONU  però sense mullar-se en els problemes del món i negant el dret dels pobles a decidir

En una clara referència al problema català, al que no volen donar la llibertat demanada, el discurs s’ha basat en una realitat que no existeix a l’estat espanyol.

Felipe VI s’apropia davant l’ONU del fet que a Catalunya vam tenir el primer Parlament d’Europa tal i com va recordar el català universal Pau Casals precisament a la seu de les Nacions Unides

S’ha de tenir valor per dir això i negar el dret a decidir dels catalans, "està a la gènesi històrica tan de la globalització i el Dret Internacional, com del parlamentarisme medieval i la democràcia liberal contemporània". Per aquest motiu, ha dit, "veiem amb claredat que els nostres millors moments tenen lloc quan avancem oberts i bolcats al món". Clara apropiació indeguda.

Felipe VI parla de pluralitat i respecte a les cultures minoritàries i Espanya fa tot el  contrari

És, ha afegit, una societat "diversa en la seva cultura, en les seves llengües, capaç de superar dificultats amb fermesa i amb sentit de la responsabilitat, que demana integritat i exemplaritat com a valors cívics intrínsecs a la democràcia". Tot el contrari del que fan i vol la gent.

Posa Espanya d’exemple de democràcia al món,  però no impedeixen votar els catalans que ho demanen majoritàriament

Segons Felip VI, les bases de l'Estat "són sòlides, forjades durant segles i enfortides, en particular, en les últimes dècades". Com a exemple, ha recordat que aviat es compliran 40 anys de la transició "que ens va permetre passar d'una dictadura a un sistema polític de llibertats i drets, marcat per un afany de reconciliació històrica i un autèntic esperit de concòrdia".
 
Segons ha assegurat, el sistema de Dret que en resulta "empara a tots els ciutadans i als diferents territoris d'Espanya en la seva diversitat política, geogràfica, cultural i lingüística", i les Nacions Unides poden comptar "sempre" amb el "ferm compromís d'Espanya per promoure i defensaré els valors democràtics al món".



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#91
31 de juliol de 2015, 16.55 h

LA INIQUITAT MORAL DE FELIP VI, ÉS MAJESTUOSA, EL VAN PROCLAMAR EL 19 DE JUNY EL MATEIX DIA QUE ELS SEU AVANTPASSAT FELIP V, VA INCENDIAR XÀTIVA, I FEU EL MATEIX POSTERIORMENT A 43 CIUTATS DEL REGNE DE VALÈNCIA I DEL PRINCIPAT. ENGUANY EN EL PRIMER ANIVERSARI, DEL SEU NOMANAMENT, VA CONTINUAR LA COMEDIA, ÉS LA MALDAT INSTITUCIONALITZADA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#90
egarcat fletxa Blanes
30 de juliol de 2015, 13.25 h

q'ues un impresentable faxista que ni tenint las napias d'ehn pinotxoes capes de veure la seva triste i mermede realitat i es que el seu servell servil a las causes FRANQUISTAS I FAXISTAS RESULTANT d'aquest classe de surten aquet tipus d'cavernicolas


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#89
30 de juliol de 2015, 11.05 h

Un dels moltíssims problemes dels unionistes (dels venuts a Madrid altrament anomenats botiflers) es que menteixen i es fan els suecs (no de suècia que també). Aquest que escriu avui no el coneixeu?. Us en donaré tres pistes: es de PP. cobra del PP. i es fill de franquista (d'aquí l'autoodi a Cat.). No es demòcrata perquè ho perdria tot (viu de privilegis) i li agrada la cabra de la legió (encara que no sap perquè) . Va ser i continua sent un mal estudiant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#88
Emili fletxa Terrassa
29 de juliol de 2015, 19.49 h

#80 Anders Holmquist d' Stockholm Que t'han fet alguna cosa el catalans a tu? o t'ho han fet uns espanyols?
Totes les teves paraules traspuen odi contra nosaltres, em pots explicar perquè?
Si T'HAS DEIXAT CONVÈNCER PER ALGUN ESPANYOL, CURA AMB LES TEVES NEURONES CEREBRALS.
Sembla que ja les tens molt alterades o potser ja les tens emmerdades.
Assossega't i molta tranquil·litat.
Els nostres problemes ja intentem resoldre'ls nosaltres solets i ens en sortirem, ja ho veuràs
Ah! i canvia de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#87
Manel fletxa Palma
29 de juliol de 2015, 18.52 h

Anders Holmquist, tranquil.. respira... no et preocupis, la psiquiatria ha avançat molt, et curaràs. També hi ha magnífics manuals de gramàtica i no cal anar pel món escrivint com un simi. Sobretot relaxat, no facis mal a ningú que serà pitjor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#86
20 d'octubre de 2014, 19.14 h

No es Madrid qui no permet el "Referendum", es la Constitució, per cert Miquel Roca, Pujol y altres "politics" catalans no han volgut introduir els drets de "Referendum"…ara tan desitjat…cuan estaban redactan la Constitució... #64
Anders Holmquist / Stockholm


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 37
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#85
19 d'octubre de 2014, 00.08 h

#84 Que fan els "Drs. Pujol, Mas, Prenafeta, Ferrusola (plural…)", y els altres metges de la politica honesta catalana…??? Tornaran els diners robads o segeixen fen pais / patria a Mexic, Argentina, Panamá, Andorra, etc. ??? Be, plebe a fer bondad…!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 31
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#84
Artur fletxa BARCELONA
11 d'octubre de 2014, 18.33 h

#83 El fill putatiu del Franco ja ha presentat el TESTAMENT del seu pare biològic, el REI (postmortem) JUAN III?
La (in) justícia espanyola ja ha demanat a institucions bancàries d’Andorra i d’altres països que informin dels calers del Juanito i la seva parentela?
Bárbara, Corina i algunes de les moltes ex-amigues íntimes del ex reiet Juanca ja han parlat amb la Hacienda?
Els bi-partits espanyols demanen que l’aforat ex-Rei i les amiguetes es presentin davant el Congreso i/o el Se... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#83
30 de setembre de 2014, 19.34 h

Quina soberbia milonga esta comentan vos…ancara no teniu prou amb "Pujol, Marteta et fils", la seva actuació a la casa catalana el divendres pasat…? Tota Europa esta observan el circ que esteu montan, doneu els diners a les hospitals, farmacies, etc. #76 Quin merdé, eso es el teatre autentic catalá, l'any que ve potse un tema per al Teatre Grec…! Tota Europa se esta rien de vusaltres…a vostra festa de la Mercé a Londres, Berlin no va vindre ningu de la EU…perfecte oy, quin despres... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 37
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#82
29 de setembre de 2014, 14.42 h

Perque no preguenteu al capo de la mafia, la mafia vostra, creat per vosaltres y tan catalana, de la casa vostra, el ADN catalá 100 %…te ha robat a tu, la teva mare, si la tens, al teu pare, l'abia, la teva germana…tota la teva familia vostre pare politic #81, i ancare no s'hacabat…tota la gent bé i bona de Catalunya esta esperan que el seguent sigui el Arturet, ja estan arivan noticies des-de Suissa i el Principat de Liechtenstein / Vaduz, no masa bones per la catalanitat i els seus re... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 38
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.