directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 14:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

López Tena desmunta l’entrevista de la por de l’ex fiscal Mena

L'ex-fiscal en cap de Catalunya va assegurar que tot aquell que col•labori amb la consulta il.egal del 9-N cometrà un delicte i que particulars i càrrecs públics seran jutjats i condemnats

Comentaris 29  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 21 vots )
carregant Carregant

Alfons López Tena, ex vocal del Consell General del Poder Judicial espanyol i ex diputat de SI, ha desmentit a 8TV les declaracions de l'ex-fiscal en cap del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, José Maria Mena, i ha considerat que Mena “que de dret en sap”, ha comés un errada, perquè en cap cas als ciutadans se’ls pot sancionar o inhabilitar. “Jo vaig estar organitzant referèndums al 2009 i al 2010 i no estic a la presó”, ha dit lópez Tena i ha afegit que” a la ràdio se l’hi ha anat i ha dit això”. Mena alertava que fins i tot que els titulars dels locals on es realitzin actes o es preparin instal•lacions per a la votació de la consulta podrien estar cometent un delicte perseguit per la justícia.

Comparteix
   


Etiquetes
La inhabilitació de Mas no seria immediata, aniria per llarg

López Tena també s’ha referit a la possible inhabilitació del president Mas i ha afirmat que si el president no acata la sentència s’arrisca a una inhabilitació, però que aquesta no seria immediata i arribaria després d’un llarg procés que podria trigar ben bé set anys i com a màxim suposaria entre sis mesos i dos anys d’inhabilitació. i ha confirmat que als funcionaris tambés se'ls podria aplicar el codi penal, articles 404, 410 i 412 referenta a prevaricació i desobediència a l'autoritat judicial.  
.
L’entrevista de la por

“Des del moment en que sigui il·legal, per una suspensió automàtica i d'efecte retroactiu, des d’aquest moment les autoritats, funcionaris i particulars que realitzin activitats destinades material i directament a l'execució de la consulta o de la decisió del govern de Catalunya, cometen un delicte. Delicte que comporta la inhabilitació per alcaldes, regidors, ciutadans. Pensem fins i tot en els titulars dels locals on es realitzin actes o es preparin instal·lacions per a la votació de la consulta”, ha sentenciat l'ex fiscal Mena.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#29
Francesc fletxa Barcelona
25 d'octubre de 2014, 10.36 h

S'han atrevit, fins i tot a recuperar un mot despectiu que ens aplicaven fa molts anys, silenciat durant molts anys i recuperat per un alt comandament militar, sembla que en la reserva: Xarnego, en un text que pretenia acollonir-nos, ha estat un error, com un ressort va nàixer SUMATE, sabeu què és? No, doncs poseu a les forces armades a investigar-lo. Nosaltres coneixem millor que ningú el que va representar les polítiques des de les Capitulacions de Santa Fe, per dos milions d'andalusos. ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
27 de setembre de 2014, 17.42 h

Comunicado de la Resistencia :

En la mañana de hoy, día 27 de septiembre de 2014, hemos asistido al acto histórico de la firma del decreto de convocatoria para la Consulta del 9 de Noviembre en Catalunya, por la cual el Pueblo Catalán está llamado a las urnas para decidir su futuro político.

Desde la Resistencia Antiespañola queremos manifestar nuestro mayor entusiasmo ante este paso importante, decisivo, en el Proceso de Construcción Nacional, que ha sido consecuencia de la necesaria... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
PereelDigne fletxa Granollers
26 de setembre de 2014, 23.22 h

I a més de tot resulta que José María Mena i López Villarejo són considerats demòcrates!!??Demòcrates negant la Democràcia pura?
Lea haurem de nomenar persones non grates quan tinguem la República.
Que se'n tornin a Espanya i que s'hi quedin per sempre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Antoni Martinez fletxa Sant Pol de Mar
26 de setembre de 2014, 22.07 h

Jo ja soc voluntari i si em demanen de anar a una taula del referendum hi aniré i si em toquen els collons respondré adequadament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
26 de setembre de 2014, 21.21 h

En democracia Cataluña debe ser consultada porque lo pide el 80% de sus ciudadanos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
26 de setembre de 2014, 19.51 h

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=v_JaYsKnQFI


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
dsffd fletxa ghsadrfda
26 de setembre de 2014, 18.59 h

En referència al comentari anterior, en el fragment: " A un delinqüent comú no se'l sanciona o inhabilita per a càrrec públic" he de reconèixer, tot i contradir-me amb el comentari anterior, de que si s'apliqués la inhabilitació per a càrrec públic als delinqüents comuns, pot ser no hi hauria tants xoriços en política.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
dsffd fletxa ghsadrfda
26 de setembre de 2014, 18.55 h

Si l'estat vol sancionar a algú el té que tancar a la presó no altre tipus de sancions o inhabilitacions. De fet tots els presos haurien de ser tractats iguals. A un delinqüent comú no se'l sanciona o inhabilita per a càrrec públic. En tot cas aquesta darrera sanció correspon als votants si troben delicte el que s'ha fet i no hi estan conformes. La repressió de l'estat espanyol es immensa. Àdhuc volen castigar els propietaris dels locals on és realitzin les votacions. I si algú té ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
dsffd fletxa ghsadrfda
26 de setembre de 2014, 18.35 h

No sé si se'n donen compte, però la repressió que exerceixen, o volen exercir, els espanyols és il.limitada. Per exemple, considero que si consideren que un polític, ha comés per a ells un delicte el tanquin a la presó. El que no entenc es que el castiguin a no poder fer política (en diuen càrrec públic) la resta de la seva vida o per molts anys. Això només ho pot decidir la gent. Però la justícia espanyola no només vol castigar la falta, sinó privar de poder tornar a exercir la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Sols el poble salva al poble fletxa ........................
26 de setembre de 2014, 16.38 h

http://www.youtube.com/watch?v=1EAxVRCmTN4&feature=youtu.be

A pocs dies del 9 de novembre necessitem 100.000 voluntaris per un país nou. Ja som més de 27.000!!! fes-te voluntari i canvia la història!!! Dediquem una tarda pel país, us necessitem a TOTS!! Junts construïm un nou país, un país millor!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.