directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 06:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

José Antich: “el Govern espanyol va amb el pas canviat”

El president Mas ha guanyat la partida mediàtica a un Rajoy inconscient que no ha sabut valorar la transcendència del moment

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

L’ex director de La Vanguardia ha assegurat a 8TV que la signatura del decret de consultes “va sorprendre a Madrid”, fins el punt que la vicepresidenta del govern espanyol va "haver d’improvisar" una roda de premsa –recordem que Rajoy estava de visita privada fent turisme a la Xina aprofitant que era allà de viatge oficial--, i afirma que malgrat que l’agenda estava formada  i tothom sabia què passaria, només una part, la catalana, ha actuat de forma conscient d’acord amb la importància del moment. Segons Antich, aquest dilluns al govern espanyol li ha tornat  apassar el mateix, Rajoy "s’ha trobat amb una sala de premsa buida" el dia de la declaració institucional més important del seu mandat, mentre Mas ha estat capaç de fer una posada en escena "molt més potent i amb molt més orgull del que s'està fent"
Antich destaca que la sala de premsa durant la declaració de Rajoy està buida de periodistes
Antich destaca que la sala de premsa durant la declaració de Rajoy està buida de periodistes

Comparteix
   


Etiquetes
Mas domina l'escena mediàtica

El que ha quedat clar és que el president Mas ha dominat l’escena mediàtica amb dues entrevistes en horari de màxima audiència, primer amb Mónica Terribas i després amb Ana Pastor a La Sexta, que va superar per golejada, precedides d’una declaració institucional i una roda de premsa sense límit de preguntes i en tres idiomes. En canvi Rajoy ha aparegut en una declaració institucional de 12 minuts en espanyol i ha concedit tres preguntes innòcues.

Resposta immediata de Mas a la velocitat supersònica del TC

Aquest dilluns, a més, Mas amb motiu de la presentació del Llibre Blanc de la transició nacional de Catalunya ha respost Rajoy i la suspensió del TC. El president Mas ha criticat la "velocitat supersònica" amb què s'ha convocat la reunió del Tribunal Constitucional (TC) i ha demanat que el conjunt del tribunal actuï com un "àrbitre de tots i no d'una part", i ha lamentat que el govern espanyol hagi demostrat ser "hostil" contra el que està fent la majoria de Catalunya i l'ha reptat a consultar ell els catalans ja que diu que la Generalitat no pot fer-ho. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#15
1 d'octubre de 2014, 03.00 h

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=v_JaYsKnQFI


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Manuel de Coloma fletxa Santa Coloma de Gramenet
30 de setembre de 2014, 21.16 h

Aviam si la Vanguàrdia deixa enrere el pas canviat i agafa el mateix pas que milions i milions de catalans...


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Anna Cris fletxa Catalunya
30 de setembre de 2014, 18.51 h

DUI JA,NO PERDEM MÉS EL TEMPS,DESOBEDIÈNCIA TOTAL..NO VEIEU QUE EL TC ÉS RAJOY, MAEXEM ,DUI JA I QUE NO S'APROPIN MAI MÉS...CATALUNYA NO ÉS ESPANYA...DESOBEDIÈNCIA,DESOBEDIENCIA,DESOBEDIENCIA,JA NI HA PROU....NO VOLEM SER ESPANYOLS, ESPANYA ÉS UN FEMER,COLLA DE MALES PERSONES..RAJOY FEIXISTE,DICTADOR CORRUPTE...EL JUTGE RUZ INSISTEIX QUE EL PP ÉS VA LUCRAR DE LA TRAMA GÜRTEL,AL BENIFICIAR-SE DE FONS PROVNENTS D'UN DELICTE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Jaume fletxa Barcelona
30 de setembre de 2014, 18.38 h

#2. AL TARAT DEL BAIX LLOBREGAT

Has de saber que els 70.000 milions d'Euros de deute de la Generalitat representen el 30% del PIB català (200.000 milions d'Euros). Mentretant, el Deute Español és de 1 BILIÓ d'Euros; és a dir el 100% del PIB español (1 Bilió d'Euros).

Si a España encara li deixen calers es perque és un Estat i saben que si fa fallida cobraràn igual. La Generalitat, i Catalunya, no són estat; per tant, no tenen ni de lluny els mecanismes per anar als mercats i al B... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
30 de setembre de 2014, 12.16 h

#6 ES UNA VERGUENZA LO QUE ESTÁ PASANDO, LOS ESPAÑOLES QUIEREN IMPONER POR COJONES QUE CATALUNYA SIGA DOBLEGADA Y PARASITADA POR EL ESTADO ESPAÑOL FASCISTA. ESTO NO SE PUEDE CONSENTIR, ES UNA PUTADA, EL PORVENIR DE LOS CATALANES ESTÁ EN JUEGO,¿ QUÉ QUEREMOS, SEGUIR DENTRO DE ESTA P... ESPAÑA CON MÁS DE SIETE MILLONES DE PARADOS, ESTO ES LO QUE QUIEREN PARA NOSOTROS LOS DEL GOBIERNO DEL RAJOY ? QUE SE VAYAN AL CARAJ...!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Ricard fletxa Girona
30 de setembre de 2014, 09.34 h

BAIX LLOBREGAT per que ens dius "paletos" tu realment creus que ho soms. No serà que ens tens enveja de veure com tota una nació lluita per ser millor. El "paleto" és aquell que es resigna amb el que té i no aspira a més. Tu creus realment que soms "paletos". Soms la primera economia espanyola, soms els que més exportem / importem més, soms els que més creixem amb turisme, soms la millor sanitat en l'àmbit mundial (on va a operar-se el ex rei quan té alguna malaltia greu),........ I t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
30 de setembre de 2014, 08.50 h

D'un club de fans del nazional.feixisme-PP o el nacional-socialisme del PSOE en diuen Tribunal Constitucional, quan nomes son les dones de la neteja del PP-PSOE. Democracia o España, pais que atempta contra els elementals drets humans!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 36   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
En el Siglo VII antes de Cristo, Cataluña ya existia (Victor Cucurull dixit) . . . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO) seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos todos los catalanes)
30 de setembre de 2014, 08.31 h

Las magistradas propuestas por CiU y el PNV no se oponen a la admisión de los recursos
La admisión a trámite de los recursos del Gobierno contra la Ley de Consultas y contra la convocatoria del referéndum secesionista ha sido unánime por parte de los doce magistrados del Tribunal Constitucional.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
30 de setembre de 2014, 08.10 h

Mas: és capaç de fer una roda de premsa en quatre idiomes (al menys).
Rajoy: Desprès de pensar-s'ho durant quatre o cinc segons s'equivoca amb el nom del Mataelefantes, desprès d'un robatori, dic un regnat, que ha durat 39 anys.
NO HASE FALTA DESIR NADA NAS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 33   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.