directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 21:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#EstemConvocats9N milers de “sediciosos” davant els ajuntaments diuen que volen votar

La plaça de Sant Jaume s'omple malgrat la pluja, igual que centenars de municipis de tot el país per protestar contra la suspensió del TC. L'ANC i Òmnium han convocat protestes a les places de tots els municipis

Comentaris 61  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- La plaça de Sant Jaume de Barcelona s'ha omplert aquest dimarts a les set de la tarda de ciutadans que, malgrat la pluja, han protestat per la decisió del Tribunal Constitucional (TC) d'acceptar a tràmit els recursos del govern espanyol i per tant suspendre la llei de consultes i el decret de convocatòria del 9-N. L'ANC i Òmnium Cultural han convocat protestes a les places de tots els municipis catalans, donant així el tret de sortida a la seva pròpia campanya per la independència. La convocatòria ha comptat amb la participació de la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, i la d'Òmnium, Muriel Casals, però també han assistit dirigents de CDC, ERC i ICV-EUiA, amb representació també d'UDC i de la CUP.








Vic
Vic
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Galeria de fotos #JoSocSediciós 

Catalans “sediciosos” residents a Londres i Brussel·les es concentren contra la suspensió de la consulta
L'ANC ha citat els catalans a l'exterior davant de les delegacions de la Generalitat per donar suport a les institucions catalanes

Londres (ACN).- Un centenar de persones s'han concentrat aquest vespre davant la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat a Londres i Brussel·les en senyal de protesta després de la suspensió cautelar de la Llei de Consultes i del Decret de Convocatòria del 9-N per part del Tribunal Constitucional espanyol. Els catalans residents a Londres i Brussel·les, alguns vestits amb les samarretes grogues de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i amb estelades i senyeres, han reivindicat també des de l'estranger la legalitat de la consulta i el dret a decidir el futur del país el 9 de novembre. L'ANC apel·la a la unitat del poble català com "la força més gran per defensar la democràcia".

Més de 4.000 “Sediciosos” omplen Girona a favor de la consulta i contra el veto del Tribunal Constitucional
Crits de "volem votar" i "independència" han acompanyat la penjada simbòlica del primer cartell de campanya pel sí-sí

Girona (ACN).- Més de 4.000 persones s'han convertit en una marea groga i han omplert de gom a gom la plaça del Vi de Girona per donar suport a la consulta i protestar contra la suspensió per part del Tribunal Constitucional (TC). Crits de "volem votar" i "independència" han acompanyat la concentració, convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural a la mateixa hora i a tots els municipis del país. L'actriu Txe Arana i el director de Temporada Alta, Salvador Sunyer, han donat el tret de sortida a la campanya penjant de forma simbòlica el primer cartell a favor del sí-sí a la façana de l'ajuntament de la ciutat. "Hem de demostrar que no tenim por, que volem votar i votarem", ha afirmat Arana.

Més de 3.000 “sediciosos” omplen la Plaça Major de Vic a crits de 'Votarem'
Els músics Quimi Portet i Pep Poblet han encetat la campanya porta a porta de l'ANC i Òmnium pel 'Sí-Sí'
 
Vic (ACN).- Més de 3.000 persones, una gran majoria de les quals amb samarretes grogues, han omplert aquest dimarts al vespre la Plaça Major de Vic a crits de 'Votarem' i han respost d'aquesta manera a la convocatòria de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural. La manifestació, en protesta contra la suspensió de la Llei de consultes i del Decret que convoca pel 9-N, ha servit també com a tret de sortida de la campanya a favor del 'Sí-Sí' amb l'enganxada del primer cartell. Els músics Quimi Portet i Pep Poblet han fet els honors i han començat el porta a porta dins la campanya 'Ara és l'hora', que té l'objectiu de preguntar als catalans com ha de ser "el nou país que volem construir entre tots".

Milers de “Sediciosos” es concentren davant d'ajuntaments lleidatans contra la suspensió de la Llei de consultes del TC

Lleida (ACN).- Unes 3.000 persones s'han concentrat aquest dimarts al vespre davant de l'Ajuntament de Lleida per protestar contra la suspensió dictada ahir dilluns pel Tribunal Constitucional (TC) de la Llei de consultes i del decret de convocatòria del 9-N. Així ha respost la ciutadania de Lleida a la crida de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per dur a terme mobilitzacions a les places dels ajuntaments catalans, aquest dimarts a partir de les set del vespre. A més de Lleida, altres municipis han respost a aquesta crida, com ara la Seu d'Urgell, les Borges Blanques, Balaguer o Mollerussa, on s'han reunit mig miler de persones aproximadament a cadascun d'aquests municipis.

Més de 3.000 “Sediciosos” es concentren a la plaça de la Font de Tarragona contra la suspensió del TC

Tarragona/Tortosa (ACN).- Més de 3.000 persones han respost aquest vespre a la crida feta per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural a Tarragona, omplint la plaça de la Font del color groc, propi de la campanya 'Ara és l'hora'. A Tortosa, més de mig miler de persones també s'han concentrat a la plaça de l'Ajuntament per donar el tret de sortida oficial a la campanya unitària pel 'SíSí' a la consulta. Estelades i crits d'independència s'han fet sentir a les concentracions que s'han celebrat a Tarragona contra la suspensió de la Llei de consultes i del decret de convocatòria de la consulta del 9-N per part del Tribunal Constitucional (TC).



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#61
Dr. Benway fletxa 9-N Vota Si-Si per la República Catalana ||*||
1 d'octubre de 2014, 23.59 h

#57 BEJOTA capullo
el fascio es tuyo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
Dr. Benway fletxa 9-N Vota Si-Si per la República Catalana ||*||
1 d'octubre de 2014, 23.57 h

#57 A BEJOTA el Mononeuronal,
que le den un orinal.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59
Miguel Romualdo fletxa Dpto.Comercial TECNOTAPI www.ventadetela.com nuevastapicerias@gmail.com 655801497
1 d'octubre de 2014, 22.41 h




#57 Bejota, marmota idiota, mira desgraciao, ya sabemos que yo soy un analfabeto, pero tu además de analfabeto eres CRETINO, de manera que esfúmate y deja la defensa de España a los que somos PROFESIONALES




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
Chumba he A mamahea fletxa Este anyo va bueno
1 d'octubre de 2014, 20.54 h

#57 borratxo, deixa la beguda. No abusis de la sangria


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
BEJOTA fletxa bcn
1 d'octubre de 2014, 15.47 h

Barcelona.- Tras conocerse la semana pasada las intenciones de CaixaBank y Banco Sabadell de abandonar Cataluña en caso de que se produzca la secesión, ahora es Volkswagen-Audi España quien estaría sopesando la posibilidad de abandonar esta comunidad autónoma

N.B. MILÉS ,NO MILIONS,OI ? EL MATEIX QUE A LA DIADA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
1 d'octubre de 2014, 13.54 h

NO SE PUEDE TOLERAR LO QUE ESTÁ PASANDO CON LA CONSULTA, NO SE PUEDE AGUANTAR QUE UN PAIS QUE DICE QUE ES DEMOCRÁTICO ESTÉ VETANDO DE ESTA FORMA EL DERECHO FUNDAMENTAL DE LOS PUEBLOS, EN ESTE CASO , DE LOS CATALANES, ESPEREMOS QUE NO DECAIGA LA OPOSICIÓN DE LA NACIÓN CATALANA A ESTE ATROPELLO A LOS DERECHOS FUNDAMENTALES DE LA CIUDADANÍA, SI NO, LOS ESPAÑOLES HABRÁN GANADO LA PARTIDA Y SEGUIRÁ LA OCUPACIÓN POR SIGLOS.

MOVILIZÁOS , CATALANES, NO OS DEJÉIS PISOTEAR !!!

VISCA CATALUN... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
1 d'octubre de 2014, 13.42 h

Comunicado de la Resistencia :

El día 27 de septiembre de 2014, hemos asistido al acto histórico de la firma del decreto de convocatoria para la Consulta del 9 de Noviembre en Catalunya, por la cual el Pueblo Catalán está llamado a las urnas para decidir su futuro político.

Desde la Resistencia Antiespañola queremos manifestar nuestro mayor entusiasmo ante este paso importante, decisivo, en el Proceso de Construcción Nacional, que ha sido consecuencia de la necesaria unidad mostrada po... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
En el Siglo VII antes de Cristo, Cataluña ya existia (Victor Cucurull dixit) . . . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO) seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos todos los catalanes)
1 d'octubre de 2014, 13.21 h

Estados Unidos rechaza la secesión de Texas porque la Constitución ‘no establece el derecho a marcharse’
Una respuesta oficial de la Casa Blanca a una petición popular firmada por 125.746 personas advierte de que la Constitución de los Estados Unidos establece una unión ‘permanente’, ‘indestructible’ y ‘perpetua’. Otras siete solicitudes similares relativas a otros tantos estados sureños han recibido idéntica contestación por parte del Gobierno Federal estadounidense.

... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
Gall Fer fletxa Barcelona
1 d'octubre de 2014, 12.54 h

#39 Miri senyor ignorant i manipulador com sempre de la història, com el seu exemple és el que va fer mal a l'Espanya del feixista de Franco. no ens compari amb els nazis amics del seu estimat feixista Franco. Els catalans i catalanes sempre han lluitat al cantó de les llibertats. Vostè és un gran ignorant i ho demostra escrivint les barbaritats que escriu. Senzillament és vostè el nazi


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
Gall Fer fletxa Barcelona
1 d'octubre de 2014, 12.51 h

#15 Los aviones de la gamada, aviones de los nazis que además vestidos también con el uniforme nazi, mataron a los españoles Republicanos y, digo "españoles" ya que habia de todo tipo y condición de La Pell de Brau, en la Batalla de l'Ebre, por ejemplo. Ets un feixista nazi!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.