directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#CreiemenCatalunya Acte empresarial a favor de la consulta

El Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya organitzarà un gran acte per mostrar la confiança del món empresarial en el potencial econòmic del país i el seu suport a les institucions per a la consulta del 9N

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

L’acte se celebrarà el 22 d’octubre de l’Auditori de Barcelona, amb l’objectiu d’aplegar 2.000 empresaris, emprenedors i professionals. Avui s’ha presentat, a la sala d’actes de la Borsa de Barcelona, la crida del Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya al conjunt del món econòmic, de l’empresa i del comerç, des de la qual es convoca a un gran acte el proper 22 d’octubre, “per reivindicar el paper rellevant de l’empresa catalana al llarg de la història i reafirmar el compromís empresarial amb el país”, per a que “el món econòmic i empresarial faci costat a les institucions en la consulta per poder decidir el nostre futur col·lectiu”, convocada per al 9 de novembre. 
Presentació "Creiem en Catalunya"
Presentació "Creiem en Catalunya"

Comparteix
   


Etiquetes
Empresaris, emprenedors i professionals a favor del dret a decidir el proper 9N

El portaveu del Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya, David Poudevida, ha explicat que aquest fòrum està integrat per “empresaris, emprenedors i professionals, que ens hem compromès en la celebració d’un acte per mostrar la confiança en el potencial econòmic de Catalunya, i en donar suport a les institucions del país en el procés de l’exercici del dret a decidir”, en referència al 9N.

L’acte, que se celebrarà el proper 22 d’octubre al vespre a l’Auditori de Barcelona, i amb el lema L’empresa catalana compromesa amb el futur del País, tindrà tres parts fonamentals. La primera, més acadèmica, mostrarà la confiança en el futur econòmic i empresarial del país; la segona, presentarà diversos casos d’èxit que exemplificaran el dinamisme empresarial català. I la darrera, que expressarà el missatge,” compartit per molts milers d’empresaris, que decideixi el que decideixi la nostra societat , el món de l’economia i l’empresa catalana li farà costat”, en paraules del portaveu David Poudevida.
 
David Poudevida ha presentat la crida i els eixos d’aquest acte acompanyat pels empresaris i també membres del Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya Montse Rossell i Marc Monràs.

Tots dos han refermat el seu convenciment que la decisió que prengui democràticament la ciutadania catalana “comptarà amb la complicitat del teixit empresarial”, i han subratllat les grans potencialitats econòmiques de Catalunya com a “millor punt estratègic del sud d’Europa”, a nivell econòmic, logístic i empresarial.
Les persones empresàries, emprenedores i professionals que vulguin assistir a l’acte del dia 22, s’hauran d’inscriure al formulari telemàtic del web www.creiemencatalunya.cat.

Qui som

El Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya és un grup d'empresaris, emprenedors i professionals que fa una Crida al món econòmic, de l’empresa i del comerç, per la celebració d’un acte per mostrar la confiança en el potencial econòmic de Catalunya i donar suport a les institucions del país en el procés de l'exercici del dret a decidir.

Crida

El Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya pretén organitzar un acte amb la voluntat de cohesionar el col·lectiu d'empresaris, emprenedors, autònoms i professionals del món econòmic, de l'empresa i el comerç, per reivindicar el paper rellevant de l’empresa catalana al llarg de la història i reafirmar el compromís del teixit empresarial amb el país.
En un moment de conjuntura econòmica difícil, considerem que ha arribat el moment de dur a terme un acte d’autoestima de l’empresa catalana, que al llarg del temps ha jugat i juga un paper clau en la dinamització del nostre país en l’àmbit econòmic, industrial, i també, en l’àmbit social i cultural. Aquest rol històric de l’empresa catalana el volem posar en valor amb un missatge en positiu.

L'empresa catalana està formada per milions de ciutadans, des del jove en formació fins a directius i empresaris d'un ric teixit empresarial de la petita i mitjana empresa a la gran indústria. Tots som empresa, la contribució del conjunt del col·lectiu és un gran actiu del que disposa avui Catalunya.

Al llarg de la història, l’empresa i els professionals que en formen part, han fet costat al país tot participant activament en els reptes que se li han plantejat des de la societat i que han fet possible el nostre desenvolupament econòmic i social com a societat democràtica.

Creiem en Catalunya vol estimular l'autoestima del sector empresarial davant dels reptes d'un món global ple d'oportunitats per a l'economia catalana, definint els eixos estratègics en el camp econòmic-empresarial que contribueixin a millorar el nostre model de país.

És per tot l'exposat que, en aquest moment transcendent per la història del país, entenem que el món econòmic i empresarial ha de fer costat a les nostres institucions en la consulta per poder decidir el nostre futur col·lectiu.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
Internacionalitzem i Guanyem fletxa Catalans want to vote
3 d'octubre de 2014, 14.56 h

https://www.youtube.com/watch?v=qBJ37BOX9t4&feature=youtu.be

Que tot el món ho sàpiga! "The voices of the V" issued by TV3 report on the demonstration held in Barcelona on September 11 to demand the right to hold a referendum on independence.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Mercedes Bosch fletxa Barcelona
3 d'octubre de 2014, 14.33 h

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA, Y A PARTE DE ESTOS CUATRO, DONDE ESTABA EL GATO?, AJAJAJAJAJA, NO LO VEO EN LA FOTO, JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA.

REPSOL, BANCO DE SABADELL, LA CAIXA, REPSOL, ENDESA, ETC... (DE CADA 10 CLIENTES, 8 Y EN ALGUNOS CASOS 9 SON DEL RESTO DE ESPAÑA.

POR FAVOR, UN POCO DE SERIEDAD, QUE LOS CIUDADANOS NO SOMOS TONTOS, Y AL FINAL, CUANDO YA NO SE PUEDA TAPAR MÁS, HASTA LOS TONTOS LO VERÁN, QUE AHORA HAY UN BUEN NÚMERO, ESO SI. AUNQUE NO LA MAYORÍA, PERO UN BUEN NÚMER... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
3 d'octubre de 2014, 12.11 h

#5 Hispania era una denominació geogràfica dels romans i no una denominació político-jurídica. És l'equivalent a la Ibèria dels grecs. Ni tan sols en l'època romana tota la Península Ibèrica va ser una sola provincia romana. Més tard i situada en una part de l'antiga Hispania/Ibèria, va existir Castella com a una unitat político-jurídica que no coincidia amb cap altra unitat político-jurídica anterior. La unitat político-jurídica forçada dita Espanya és mooooolt posteri... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
3 d'octubre de 2014, 11.29 h


#14 ja,ja,ja,... no vais a ganar, los catalanes estáis en franco retroceso, ya os estáis peleando, ahí están los mas y junqueras que no se ponen de acuerdo si seguir la consulta o no, están cagaos ante la perspectiva del talego, eso echa mucho para atrás,ja,ja,...!!
Esta mañana desayuné fuerte, y con la cena que hice ayer, a base de un buen plato de patatas fritas con tres huevos fritos y 5 salchichas con queso, esta mañana ya no podía más, y en el restaurante donde me tomé el cafe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
3 d'octubre de 2014, 11.16 h

#8 los partidos psoe-pp están intentando que todo se vaya al garete, han empezado por sabotear la consulta, pero no pararán, están echando mierda desde sus medios políticos afines para que acusen de corrupción a todos los dirigentes catalanes, y así desprestigiar al proceso de construcción nacional, y ahora se están frotando las manos con la idea de que Mas y Junqueras acaben peleados si no se ponen de acuerdo sobre si seguir el procedimiento hacia la consulta. Espero que los políticos... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
mario fletxa barna
3 d'octubre de 2014, 11.00 h

MOLT BÉ, SOM ELS MILLORS! I si amb tanta xuleria i anar en contra NOSTRE fem tot el que FEM imagineu-vos quan siguem INDEPENDENTS i puguem disposar del nostre potencial econòmic.
QUINA REPÚBLICA COMPANYS! XALO NOMÉS DE PENSAR-HO...


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
3 d'octubre de 2014, 10.38 h

#1 Molt be. Jo dic el mateix.
#3


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
3 d'octubre de 2014, 10.30 h

#4 ¿TU ERES UNO DE LOS FASCISTAS DE MI ESCALERA ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
CLÀUDIA. fletxa PAÏSOS CATALANS
3 d'octubre de 2014, 09.14 h

#4 BON VENT.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Dr. Benway fletxa 9-N Vota Si-Si per la República Catalana ||*||
2 d'octubre de 2014, 20.29 h

#4 Au, BEJOTA, per que et culturitzis una miqueta. És dels teus, no et preocupis, reiet.
Ana Botella, peras y manzanas http://www.youtube.com/watch?v=DFwU4HtQZ5Y
Suposo que si no ho entens, i ho demanes, algun ànima caritativa t'explicarà de que va....


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.