directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Camacho al PP: "El sobiranisme fomenta la hispanofòbia"

El govern espanyol i el PP impugnaran la creació de la comissió de control del 9-N, Camacho diu que d'acord després de a la suspensió temporal la comissió "no pot existir"

Comentaris 37  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

ACN- Sánchez-Camacho en la seva intervenció a la 21ena Interparlamentària del PP que té lloc a Guadalajara, on ha participat a la taula "Garantia de la cohesió d'Espanya", Camacho ha acusat al sobiranisme de protagonitzar un "engany col•lectiu" a la societat catalana per defensar un "dret a decidir” i ha acusat el conjunt del sobiranisme d’estar fomentant la "hispanofòbia" i la "ruptura" entre espanyols". per altra banda la popular ha anunciat que el govern espanyol i el PP impugnaran la setmana que ve la constitució i designació dels membres de comissió de control per a les consultes, i per tant també del 9-N. La denuncia afectarà a l'acte de nomenaments del Parlament, i també a la signatura del decret del "Sr. Artur Mas". 

Comparteix
   


Etiquetes
El camí fins al 9-N serà “complicat"

En tot cas, la líder del PPC també ha recordat als seus companys de partit que "el camí fins al 9-N serà complicat". "Ells seguiran fent creure a la societat catalana que se celebrarà aquest referèndum il·legal" però "en poques setmanes tothom sabrà la veritat", ha dit, perquè la consulta no se celebrarà.

Sort que Rajoy es manté ferm

Per aquest motiu ha "agraït" a Rajoy que hagi actuat amb "serenitat i fermesa" i no li hagi "tremolat el pols" a l'hora de "complir amb la democràcia". "La societat catalana sap molt bé que en aquests moments Artur Mas és un president que ha perdut el sentit de la responsabilitat, d'Estat, sentit comú, que està portant els catalans al llindar de la il•legalitat", ha dit. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#37
dfafsdf fletxa dfasdfasd
7 d'octubre de 2014, 17.57 h

EL QUE LA SENYORA CAMACHO DIU RUPTURA D'ESPANYA NO ÉS ALTRA COSA QUE LA BUSQUEDA DE LA LLIBERTAT SOCIAL I NACIONAL. TOT ÉS QÜESTIÓ DE PUNTS DE VISTA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
dfafsdf fletxa dfasdfasd
7 d'octubre de 2014, 17.55 h

Camacho al PP: "El sobiranisme fomenta la hispanofòbia" --------------> NO ÉS QUE EL SOBIRANISME FOMENTI LA HISPANOFOBIA, SINO QUE LA HISPANOFILIA ÉS CONTRÀRIA A LA PERVIVÈNCIA REAL DE CATALUNYA COM A NACIÓ. PER TANT I PER DEFINICIÓ NO ÉS POT SER SOBIRANISTA CATALÀ I ESPANYOLISTA. POT SER SIGUI POSSIBLE EN ALGÚN ALTRE ESTAT PLURINACIONAL ON LES DIVERSES NACIONS SUMIN, PERÒ ÉS EVIDENT QUE AQUEST NO ÉS EL CAS D'eSPANYA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Internacionalitzem i guanyem fletxa Catalans want to vote
5 d'octubre de 2014, 00.03 h

https://www.youtube.com/watch?v=qBJ37BOX9t4&feature=youtu.be

Que tot el món ho sàpiga! "The voices of the V" issued by TV3 report on the demonstration held in Barcelona on September 11 to demand the right to hold a referendum on independence.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Ai Senyor! fletxa Barcelona
4 d'octubre de 2014, 22.36 h

Em costa acceptar que aquesta dona, que proclama que ningú s'atorgui la representació de Catalunya", ho faci amb la seva Espanya, (i que bon profit li faci). Ës diu camachofòbia senyora!


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
pep fletxa el vendrell
4 d'octubre de 2014, 20.31 h

Aquesta gent tan "panyolista" que tan patrioters són s'haurien de dedicar a convèncer els gibraltarenys perquè es facin "panyolitos" no tenen cullons ni Camachitas ni Rajoitos tots sou uns covards que només sabeu ficar-vos a Catalunya perquè no tenim exèrcit, sou tan valents que vau perdre fins i tot el Sàhara covards "panyoles" VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Dr. Benway fletxa 9-N Vota Si-Si per la República Catalana ||*||
4 d'octubre de 2014, 14.46 h

La Alicia Sanchez-Camarga, amb la seva sola presència fomenta la Botoxfobia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
4 d'octubre de 2014, 13.20 h

I TU CAMACHO, LO QUE FOMENTAS, ES EL FASTIC CAP A LA TEVA PERSONA I EL TEU PARTIT. DESAPAREIX JA D'UNA VEGADA INUTIL PARLANCHISNA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
JORDI fletxa L'HOSPITALET DEL LLOBREGAT
4 d'octubre de 2014, 13.05 h

PARA EN INSOCIALISTA ESPAÑOL,,SEGURAMENTE,ERES IMPOTENTE,Y LO UNICO CON LO K TE CORRES ES CON LEJIA CONEJO,JEJEJEJE,INCULTO,INTOLERANTE,K PESIMO ERESASI VA TU ESPAÑA,Asi de inculta COMO TU,PARA DESGRACIA DE EUROPA


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
4 d'octubre de 2014, 11.41 h

#10 suscribo esos supuestos insultos, que no son más que piropos para los catalanes,ja,ja,ja,...!!! Y o os diría de hijos de puta para arriba, so cabrones,ja,ja,ja,...!!! Ahora me voy a meter una rayita de coca, y a bailar mi polla en la piscinita del hotel, me gusta correrme y que mi semen vaya flotando por el agua hasta la boca de alguna chavalona que está aquí en el agua,ja,ja,ja....!!! Me encanta masturbarme bajo el agua, ¿¿ no lo habéis probado ??


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
4 d'octubre de 2014, 11.37 h

#12 Catalunya ya luchó por su independencia en 1640, Guerra de Separación de Catalunya, el famoso Corpus de Sangre, háztelo mirar. Además pra independizarse un territorio no tiene porqué estar mirando a su pasado, simplemente se reúnen unos requisitos como tener lengua propia, ( que por cierto, ha sido históricamente vetada, para intentar extinguirla ) un territorio, una cultura propia, y el deseo de tener parte activa en foros internacionales a todos los niveles, económico, político,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.