directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 23:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Santiago Vidal planta cara a la injustícia espanyola

Jutges per la Democràcia surt en defensa de Vidal i recorden que hi ha magistrats que assessoren al govern espanyol o a entitats com la FAES i no són expedientats.

Comentaris 17  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

(ACN).- El jutge Santiago Vidal considera que la seva participació en la redacció, conjuntament amb un equip de juristes, d'un esborrany del futur text constitucional de Catalunya "no té cap relació amb la meva funció jurisdiccional" i, per tant, confia "que no s'adopti cap mesura cautelar suspensiva". El magistrat també afirma que "sempre" seguirà defensant el seu dret "fonamental" a la llibertat d'expressió en relació a temes d'interès públic i social. Jutges per la Democràcia ha afirmat que "contrasta amb la indiferència" cap a altres magistrats que no han estat mai expedientats tot i fer tasques d'assessorament al govern espanyol o a entitats com la FAES. 


Comparteix
   


Etiquetes
 

Una comissió disciplinària del Consell General del Poder Judicial resoldrà aquest dilluns si cal suspendre'l de les seves funcions per "infidelitat a la Constitució" i "manca de petició de compatibilitat".En un comunicat enviat els mitjans de comunicació, el jutge Vidal explica que "declina" acceptar cap entrevista fins que arribi la resolució del CGPJ i agraeix l'"allau" de mostres de suport rebudes "procedents de tots els àmbits, societat, companys de la judicatura, associacions o amics". 

Jutges per la Democràcia: "Cap jutge ha de ser castigat per les seves idees"
 
Per la seva banda, el col·lectiu Jutges per la Democràcia ha sortit en suport de Vidal i ha destacat en un comunicat que "cap jutge ha de ser castigat per les seves idees". En aquest sentit, ha qualificat d'"inacceptable que es pretengui castigar un magistrat per exercir la seva llibertat de consciència" i ha acusat l'òrgan judicial d"'ignorar clamorosament" que Santiago Vidal no té cap taca en el seu expedient com a magistrat de l'Audiència de Barcelona.
 
Els jutges han lamentat que des del govern espanyol i el Consell General del Poder Judicial pretengui tenir "un control ferri, absolut i monolític" sobre el conjunt de la judicatura i ha subratllat que la Constitució "pot ser reformada" i que les reflexions jurídiques sobre el text són "legítimes".
 
D'altra banda, Jutges per la Democràcia ha afirmat que "contrasta amb la indiferència" cap a altres magistrats que no han estat mai expedientats tot i fer tasques d'assessorament al govern espanyol o a entitats com la FAES. "Entre ells el propi president del CGPJ, Carlos Lesmes, que opina amb total llibertat sobre la situació política derivada de la consulta catalana i sempre a favor del govern", han afegit.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
anarko fletxa Santa Marta
13 d'octubre de 2014, 19.59 h

#7 Oye, Marianete, deja de rajar un ratete, que ya te hemos pillao. Cuanto te han pagado por escrivir esto?
Trankilo k yo te pago el doble para que el resto de tu vida no digas nada mas, creo que nos haces un favor a todos, ya que no eres capaz de pensar por ti solo.
Se nota la crisis economica, ya no hay tanto pastel para repartir entre patriotas, en este ultimo 12-O ya hereis solo 4 gatos y encima analfabetos, con mensajes de hace mas de medio siglo....vamos, k la hispanidad solo le kedan 4... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Terminator fletxa Schwarzenegger
11 d'octubre de 2014, 19.37 h

#15 anormal


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
En el Siglo VII antes de Cristo, Cataluña ya existia (Victor Cucurull dixit) . . . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO) seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos todos los catalanes)
11 d'octubre de 2014, 19.32 h

YA ES UN HECHO DE QUE NO HABRA BUTIFARRENDUM EL 9-N.
EL MISMISIMO PANFLETO HACE UNA ENCUESTA ENTRE LOS NAZIS Y SOLO EL 9% AUN VE ESO COMO POSIBLE. TODOS LOS DEMAS. ATIBORRADOS DE VALIUM, CHUTAN LA PELOTA HACIA DELANTE Y SE OBNUBNILAN AHORA CON ELECCCIONES PLEBISCITARIAS UNITARIAS Y DIU O DUI.

OLVIDAN LA DUI DE L´AVI CUANDO EN LA REPUBLICA REGURGITO SU "ESTAT CATALA" DURO SEIS HORAS Y NO LO RECONOCIO NI BIAFRA.

PERO LOS NAZIS NO VIVEN EN EL MUNDO REAL, EL MASS LES LLEVA ENGAÑANDO HACE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Desemmascarem l'estat franquista d'espanya fletxa Internacionalitzem la nostra lluita per la Democràcia i la llibertat ((*(( .....................................
11 d'octubre de 2014, 15.27 h

http://www.youtube.com/watch?v=LbAf7qergKQ

Municipalities support the Catalan referendum

Why is Catalonia seeking a referendum on self-determination? Mayors of some Catalan municipalities (Girona, Vic, Caldes de Montbui, Deltebre, Vilassar de Dalt, Vielha e Mijaran and Flix) explain their reasons.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
11 d'octubre de 2014, 12.29 h

El día 27 de septiembre de 2014, hemos asistido al acto histórico de la firma del decreto de convocatoria para la Consulta del 9 de Noviembre en Catalunya, por la cual el Pueblo Catalán está llamado a las urnas para decidir su futuro político.

Desde la Resistencia Antiespañola queremos manifestar nuestro mayor entusiasmo ante este paso importante, decisivo, en el Proceso de Construcción Nacional, que ha sido consecuencia de la necesaria unidad mostrada por las formaciones políticas má... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
DFASAFDS fletxa DFASDFAS
11 d'octubre de 2014, 11.07 h

Jutges per la Democràcia ha afirmat que "contrasta amb la indiferència" cap a altres magistrats que no han estat mai expedientats tot i fer tasques d'assessorament al govern espanyol o a entitats com la FAES. "Entre ells el propi president del CGPJ, Carlos Lesmes, que opina amb total llibertat sobre la situació política derivada de la consulta catalana i sempre a favor del govern", han afegit. .................> NO, A AQUEST L'HAN FET PRESIDENT DEL CONSELL GENERAL DEL PODES JUDICIAL.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
DFASAFDS fletxa DFASDFAS
11 d'octubre de 2014, 11.03 h

Jutges per la Democràcia: "Cap jutge ha de ser castigat per les seves idees" ..................> AIXÒ ÉS LÒGIC EN PAÏSOS DEMOCRÀTICS, PERÒ QUI POSSARIA LA MÁ AL FOC AMB PAÏSOS COM RUSSIA, LA XINA, TURQUIA I ...ESPANYA?


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
11 d'octubre de 2014, 10.58 h

ENDEVANT JUTGE VIDA, tot el meu suport i estima !


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Artur fletxa BARCELONA
11 d'octubre de 2014, 10.05 h

#7 A P P C que et bombin i a parir panteres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
JoanM fletxa Villaconejos
11 d'octubre de 2014, 09.46 h

Sempre m'ha fet pensar el nom FAES, d'on ha pogut sortir?? de Falange Española? FA ES??


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.