directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 17:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Zarzalejos certifica la desintegració d'Espanya

El periodista descriu una Espanya humiliada pel saqueig, el despotisme i la irresponsabilitat dels seus governants i recorda, el dia abans del 12-O, que les nacions no són res etern

Comentaris 42  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

En un article a El Confidencial José Antonio Zarzalejos argumenta que Espanya –nació i estat-, viu un saqueig i un deteriorament general i que hi ha fets i situacions que units demostren l’abdicació de la defensa del bé comú per part dels seus governants. Segons Zarzalejos ve de lluny l’endogàmia del partits i sindicats que ha vist la llum en el l’escàndol de les caixes fallides;  la “repugnant hipocresia” de les dretes i les esquerres, i la “despòtica, prepotent i insuportable” actitud de mantenir-se en el càrrec malgrat les conductes indignes, com és el cas de les targetes B de Bankia, i també, les ànsies de “secessionisme” de Catalunya que han eixamplat PP i PSOE. I per reblar “aquest panorama moralment desolador” el contagi de l’Ebola, diu Zarzalejos,  ha posat damunt la taula un altre serrell del “despotisme i la irresponsabilitat” dels governants a Espanya: la incompetència manifesta.
L’Ebola plou sobre mullat

Zarzalejos descriu la incompetència de la ministra Mato que ha fet palès que no ocupa el càrrec pels seus mèrits sinó per la lleialtat a Rajoy i el suport a aquest en èpoques anteriors, i titlla “d’ofensa col·lectiva” tenir al capdavant de la conselleria de sanitat de la Comunitat de Madrid a un “personatge que frega el sinistre” com és Javier RodrÍguez (PP). També diu que el govern espanyol fa tard per evitar el seu “irreversible malbaratament de credibilitat”. Això no ho salva ni la vicepresidenta multiusos amb un Comitè especial assessorat per experts, ni la visita de Rajoy al Carlos III “tractant de perpetrar un cop d’efecte” que és fum, sentència Zarzalejos.  En aquest sentit el periodista assegura que “no s’humilia una nació només saquejant-la, sinó també lliurant de forma fraudulenta responsabilitats de govern i de gestió pública a persones que mai podrien desenvolupar-les amb un mínim de competència i sensibilitat”.

Un 12-O negre

El periodista clou l’article amb una reflexió que pot inquietar l’unionisme espanyol quan cita una frase Renan que diu que “les nacions no són res etern”, i recorda que demà 12-O serà la festa en el calendari d’una “nació humiliada”, dirigida pels agents de la humiliació.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#42
4 de novembre de 2014, 16.29 h

Comunicado de la Resistencia :

En las úiltimas semanas estamos asistiendo a una situación de cambios casi continuos sobre los criterios a seguir en torno a la proyectada Consulta Catalana del 9 de Noviembre.
A la primera convocatoria, hecha por el President Mas, le ha seguido la programación de un sucedáneo, conocida como la Consulta Alternativa, tras la negativa del aparato judicial español a permitir la realización del primigenio modelo establecido, que aunó a las formaciones del llam... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
M.Alonso fletxa Badalona
13 d'octubre de 2014, 20.31 h

Regne Espanyol DEP !


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Synera fletxa Barcelona
13 d'octubre de 2014, 12.31 h

#39 Doncs enterra-te'n Zarzalejos!:

LA FARSA S'HA ACABAT: MAI MÉS ENGANYS! TELÓ!

Com a Russia, Rumania, la Xina i tants d'altres Estats, quan van caure les dictadures del Comunisme, van fer veure que tot cambiava per seguir els mateixos: el nomenklator.

L'Estat espanyol es travestí. Uns, cap al PSOE, altres, cap al PP, imprescindible per seguir governant la finca al seu gust i mantenir les prebendes: ministeris i alts funcionaris alternant l'estat l'administració amb les empreses i inst... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Synera fletxa Barcelona
13 d'octubre de 2014, 12.28 h

Ara se n'adona? Per ser periodista veig que no està "a la page". En fi: marca espanya


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
Internacionalitzem i Guanyem fletxa Catalans want to vote
12 d'octubre de 2014, 13.29 h

https://www.youtube.com/watch?v=qBJ37BOX9t4&feature=youtu.be

"The voices of the V" issued by TV3 report on the demonstration held in Barcelona on September 11 to demand the right to hold a referendum on independence.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
En el Siglo VII antes de Cristo, Cataluña ya existia (Victor Cucurull dixit) . . . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO) seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos todos los catalanes)
12 d'octubre de 2014, 12.54 h

UN SANITARIO EN DALLAS SE AUTOCONTAGIA PARA SALVAR LA IMAGEN DEL GOBIERNO DE RAJOY Y ANA MATO ATACADA POR LA IZQUIERDA.

Un trabajador sanitario de Dallas ha dado positivo por ébola según las pruebas iniciales efectuadas, según han informado fuentes del hospital Presbiteriano de Texas a la cadena estadounidense CNN. El afectado proporcionó atención médica al liberiano Thomas Eric Duncan, fallecido por la enfermedad el pasado miércoles.

http://www.elmundo.es/salud/2014/10/12/543a501ae270... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Catalonia - V For Voting (Part One) fletxa internacionalitzem i guanyem ...................................
12 d'octubre de 2014, 12.01 h

https://www.youtube.com/watch?v=9RXr_07mlvw

La difusió i internacional és determinant en el Procés Català. Si volem guanyar la independència hem d´internacionalitzar la nostra lluita i explicar-nos al món. Guanyem-nos els suport de la opinió pública internacional i guanyem la independència. Sí i Sí.

Tenim la possibilitat històrica de crear un nou estat. Un estat del benestar. Junts construim un nou país, u... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
12 d'octubre de 2014, 02.01 h

Quan en Zarzalejos, al que tinc un respecte intel.lectual important, no pas ideològic, diu el que diu en el seu article, absolutament ben encadenat i destacant les baixeses dels darrers anys dels governs de l´estado español, no podem fer res més que rendir-nos (més ben dit, rendir-vos, vosaltres els unionistes) a l´evidència de les preclares paraules d´un dels vostres grans pensadors actuals, no per casualitat, cap de les idees i agenda del think tank, FAES.
Val la pena llegir-lo. Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
L´abella Maia fletxa Un pais multicolor
11 d'octubre de 2014, 22.26 h

#27 nazi tu, subnormal


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
11 d'octubre de 2014, 21.17 h

http://www.youtube.com/watch?v=7fCqZAnl_jY

Qui té por a que els catalans votem i siguem consultats sobre la independència o qualsevol cosa?

Catalunya no va unir-se voluntàriament a Espanya, va ser brutalment conquerida però ara recuperarem amb vots allò que ens prengueren per les armes. La gent ens hem alçat en urnes per construïr un nou país, un país millor LA REPÚBLICA DELS CATALANS


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.