directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU no s'oposa a la comissió d'investigació però demana ampliar-la al cas Pretòria

Artur Mas defensa que s'ampliï a tots els casos de corrupció, inclosos els que esquitxen el PSC · Si no ho fan es demostrarà que 'volen anar contra un grup concret'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

CiU no s'oposarà a la comissió d'investigació al Parlament que plantejaran els socis del tripartit sobre la hipotètica vinculació entre els recursos que va rebre del Palau de la Música la fundació de CDC –l'antiga Trias Fargas- i l'adjudicació d'obres públiques a certes empreses patrocinadores del Palau durant els governs de Jordi Pujol. Deixant clar que CiU creu que aquesta iniciativa és un 'error' quan és una qüestió que està sota investigació judicial, el president de la federació, Artur Mas, ha demanat ampliar-la al cas Pretòria i als informes del Govern. Si el tripartit no ho accepta, ha dit, voldria dir que tot plegat és 'voler anar contra un grup en concret' a pocs mesos de les eleccions.

La comissió d'investigació sobre les finances de CDC i el cas Millet s'ha creat aquest dimarts, després que el PSC hagi donat suport a la proposta d'ICV i el PPC, que compta amb el suport d'ERC i el grup mixt.

Des del PSC el portaveu, Miquel Iceta, ha declarat que el seu partit 'vol estar convençut que els diners que va rebre la Fundació de CDC de part del Palau de la Música no tenen a veure amb la concessió d'obra pública', i ha criticat que per part de CDC no hi ha hagut 'una resposta ni contundent ni convincent'. Així mateix, Iceta ha afirmat que les compareixences de Fèlixt Millet, Jordi Montull i Gemma Montull 'serien molt útils'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
marc santi fletxa Cerdanyola
26 de maig de 2010, 10.02 h

Atenció a tothom, aquest individu que s'anomena ex votant d'ERC és en realitat un militant de tota la vida de CIU que fa anys que es dedica a escriure a fórums i pàgines d'internet fent creure que és un ex votant d'ERC, quedeu avisats!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
26 de maig de 2010, 08.25 h

Els partits del tripartit no necessita demanar finanançament a ningú. Si necessita peles foten directament la ma a la caixa, ja sigui a base d'informes que no serveixen per a res (1.700 a 11.900€ la peça = 20.230.000€ o 3.366 milions de pessetes) o bé inflant el sobrecost d'obres pùbliques (hospital de St. Josn Despí, sobrecost del 100%) per no parlar del que gasten en "propaganda institucional"...una autèntica sagnia escandalosa (3'5 milions € només en la xarlotada de la diagona... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.