directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Video; El #9N2014 si vols podràs participar i votar

L'anunci comença amb les mateixes imatges que la campanya suspesa i fa una crida a participar i demana voluntaris

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El Govern ha posat en marxa un nou espot que crida a participar el 9-N i demana voluntaris per poder-lo fer efectiu. L'anunci comença amb les mateixes imatges que la campanya que l'executiu va aturar després que el Tribunal Constitucional (TC) suspengués el decret i la llei de consultes. Són les mateixes imatges també que l'anunci que es va fer posteriorment per informar d'aquesta suspensió.  "El 9-N si vols podràs participar i votar. Ara necessitem voluntaris. Recorda, el 9 de novembre del 2014 tu participes, tu decideixes", diu la veu en off.



Comparteix
   


Etiquetes
La Generalitat posa en marxa el web per ser voluntari el 9-N. El formulari per inscriure-s'hi estarà disponible a partir d'aquest divendres a les dues del migdia

Barcelona (ACN).- La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa el web www.participa2014.cat, a través del qual tothom qui vulgui es pot apuntar per fer de voluntari en el procés de participació ciutadana del 9-N. El procés de participació ciutadana és la fórmula que explota el Govern després de la suspensió de la Llei de Consultes i del Decret que regulava la del 9-N sobre el futur polític de Catalunya per part del Tribunal Constitucional (TC). El formulari per apuntar-se com a voluntari al procés del 9 de novembre estarà disponible a partir d'aquest divendres a les dues del migdia.

Qui podrà participar?

El web dóna informacions pràctiques sobre el procés participatiu, com ara quines són les persones cridades a participar. Concretament ho són els catalans majors de setze anys el dia 9 de novembre de 2014, residents a Catalunya o a l'exterior al Document Nacional d'Identitat (DNI) dels quals consti l'adreça d'un municipi de Catalunya o bé estiguin inscrits en el Registre de catalans a l'exterior.

Obertes les inscripcions

També hi poden participar les persones majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014, nacionals d'estats de la Unió Europea i d'altres estats part de l'Acord sobre l'Estat Econòmic Europeu i Suïssa, residents a Catalunya. Per participar han de presentar el DNI vigent, acompanyat del Certificat de registre de ciutadà de la Unió Europea. I finalment les persones majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014, nacionals de tercers Estats, residents a Catalunya. Per participar han de presentar el passaport vigent acompanyat de la targeta d'identitat d'estranger (TIE) vigent.

La butlleta de vot

El web també inclou un arxiu que es pot descarregar amb la butlleta de les dues preguntes (Vol que Catalunya esdevingui un Estat? En cas afirmatiu, vol que aquest Estat sigui independent?) en català i en castellà i un altre arxiu amb la mateixa butlleta que també inclou la versió en aranès de les preguntes.
A banda, el web inclou l'espot que crida a participar el 9-N i demana voluntaris per poder-lo fer efectiu. L'anunci, que s'ha presentat aquest dimecres, comença amb les mateixes imatges de la campanya que l'executiu va aturar després que el TC suspengués el decret i la llei de consultes. Són les mateixes imatges de l'anunci que es va fer posteriorment per informar d'aquesta suspensió. "El 9-N si vols podràs participar i votar. Ara necessitem voluntaris. Recorda, el 9 de novembre del 2014 tu participes, tu decideixes", diu la veu en off.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
La independència de Catalunya fletxa explicada a l'stratfor
17 d'octubre de 2014, 00.28 h

http://www.directe.cat/noticia/373142/cdc-s-obre-a-una-llista-unitaria-de-partits-amb-l-anc-i-omnium

Difonguem vídeos com aquests. Internacionalitzam la nostra lluita i guanyem. Ningú defensa una causa que desconeix.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
BEJOTA fletxa bcn
16 d'octubre de 2014, 14.28 h

ELECCIONS EUROPEES. Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, això no és força suficient", apunta. "Encara han d'aparèixer un milió de vots independentistes més",


WHY FOR ? JA HEM VOTAT.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
16 d'octubre de 2014, 12.55 h

Si los catalanes no dan la batalla y siguen luchando por su liberación del yugo español, será el final del pueblo catalán, seguirá durante siglos invadido por españa, y tendrá que pagar las consecuencias, el catalán será cada vez más postergado, se recuperará el uso mayoritario del español para aculturar de nuevo a la gente que vive en el territorio catalán, tendrán que pagar un precio muy caro en todos los sentidos, será una humillación para la gente de Catalunya, los españole... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Synera fletxa Barcelona
16 d'octubre de 2014, 00.21 h

DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI
(Als USA als hi va anar molt bé)

FETS:

I) Dictamen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència

- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d’aquest p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
APAÑAMELAPELA fletxa Rep.Catalana
15 d'octubre de 2014, 23.31 h


RIVAS GAY POWER


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
APAÑAMELAPELA fletxa Rep.Catalana
15 d'octubre de 2014, 23.24 h

#3

RIVAS GAY POWER


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Pobre estat espanyol, que des de Franco ha criat més MONSTRES que persones responsables. fletxa pobres espanyolistes, tenen la intel.ligència d'un nen de 12 anys
15 d'octubre de 2014, 23.14 h










#3 Envelat amb fanalets? ja hi tornes? ja tornes a posar-te melancòlic recordant l'annexe al puticlú on es prostituïen totes les femelles de la teva família?

Controla't, reineta, controla els teus records i les teves emocions...










Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Rivas Reload fletxa Hospitalet
15 d'octubre de 2014, 23.06 h

Aquesta votació de costellada i porró sí que em fa el pes, donat que s'hi adapta perfectament al nivell indiscutible del nacionalisme català. Recomano un envelat amb fanalets i un bon foc per torrar castanyes.

Em preocupa, però, saber això qui ho paga; o saber si la Rahola repartirà botifarres dalt d'un camió per tal d'atraure votants; o saber si Catalana de Televisió tornarà a avergonyir-me com a ciutadà català amb el seu hooliganisme bolivarià.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Josep fletxa L'Hospitalet de Llobregat
15 d'octubre de 2014, 22.40 h

VOTEM!!*!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Vic9Nç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
15 d'octubre de 2014, 20.34 h

Mas segueix les prediccions que Carles Boix va fer fa dos anys.

Boix va descriure el camí cap a l'estat propi al programa 'Singulars' de TV3
Carles Boix, doctor en Ciències Polítiques per la Universitat de Harvard i catedràtic de Ciència Política i Afers Públics a la Universitat de Princeton, va predir fa dos anys, al programa 'Singulars' de TV3 presentat per Jaume Barberà, el camí cap a l'estat propi i els possibles escenaris de ruptura entre Catalunya i Espanya.

Boix va dividir el ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.