directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L’unionisme desorientat davant el nou 9-N

Societat Civil, “Libres e Iguales” i Somatemps, no es posen d’acord ni amb l’anàlisi de la situació ni amb l’estratègia a seguir per destruir el 9-N.

Comentaris 21  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Les tres plataformes unionistes difereixen en les recomanacions al Govern espanyol de com entomar el 9-N. La plataforma de la FAES “Libres e Iguales” vol que el Govern espanyol faci un “escrupolós escrutini jurídic” de les accions del president Mas que esta esquivant la llei per tirar endavant els “seus plans secessionistes”. Societat Civil Catalana, en canvi, aconsella al Govern espanyol que no “sobrerreaccioni” davant la nova consulta i que mantingui "una actitud cautelosa i prudent”, que permeti “el show “ perquè quedi en evidència que no tenen poder. I Somatemps reclama a l'executiu espanyol que no recorri la nova consulta però que prohibeixi a la Generalitat que destini recursos a la consulta i faci campanya institucional perquè així aconseguirà que la participació a la consulta sigui baixíssima i “l'univers secessionista quedi desprestigiat i autofrustrat".

Comparteix
   


Etiquetes
Tots els espanyols contra el 9-N

En declaracions a la Gaceta, Libres e Iguales consideren que el president Mas "envileix la condició d'un governant democràtic” en plantejar la nova consulta  i demana als catalans "que rebutgin ser còmplices d'un simulacre que degradaria la seva condició de ciutadans". També anuncien que convocaran el 9 de novembre al conjunt dels espanyols a manifestar activament la seva solidaritat amb els ciutadans que a Catalunya "veuen amenaçats els seus drets”.

Tot és una farsa i Mas no dimiteix perquè TV3 dirigeix les ments dels catalans

SCC assegura que "això és una maniobra de Mas per dinamitar el procés i poder abandonar definitivament", perquè, al seu parer, la participació serà pírrica i generarà una imatge tan negativa que posteriorment Mas podrà dir que l'independentisme no té prou suport, i continuarà la legislatura fins 2016. "És tot una farsa de proporcions enormes i si Artur Mas no ha dimitit o la gent no el força a dimitir només es pot explicar per la bombolla mediàtica de l'absoluta submissió de la comunicació social al nacionalisme".

No hi haurà eleccions anticipades

Per Somatemps  el procés tenia diverses possibilitats de desenvolupament i que “si algú s'hagués imaginat el pitjor possible, és el que ha esdevingut”. Consideren que "Artur Mas ja és un cadàver polític", i que, si pot, evitarà avançar eleccions autonòmiques. "Si cal, fins i tot, ja té compromès el suport del PSC, davant el possible abandonament d'ERC",  fet desmentit avui mateix per Francesc Homs. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
17 d'octubre de 2014, 13.56 h

Bosch ¿estás desorientat?. No em extranya per que em uns resultats tan ridículs de la "mayoría silenciosa" al 12 O, ¿ I on estaban el resto de millons que presumiu?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
17 d'octubre de 2014, 11.39 h

Si los catalanes no dan la batalla y siguen luchando por su liberación del yugo español, será el final del pueblo catalán, seguirá durante siglos invadido por españa, y tendrá que pagar las consecuencias, el catalán será cada vez más postergado, se recuperará el uso mayoritario del español para aculturar de nuevo a la gente que vive en el territorio catalán, tendrán que pagar un precio muy caro en todos los sentidos, será una humillación para la gente de Catalunya, los español... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Vic9Nç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
17 d'octubre de 2014, 08.20 h

"Cuando el PSOE decía: ¡Autodeterminación!
En el trascendental congreso de Suresnes (1974), el Partido Socialista Obrero Español se relanzó como fuerza política operativa con un programa de tonos radicales que iba más allá de la 'España plural' y aceptaba el derecho de autodeterminación de las nacionalidades".

Més: http://www.lavanguardia.com/pol... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
17 d'octubre de 2014, 04.16 h

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=v_JaYsKnQFI


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Catalonia - V For Voting (Part One) fletxa internacionalitzem i guanyem ...................................
17 d'octubre de 2014, 01.00 h

https://www.youtube.com/watch?v=9RXr_07mlvw

La difusió i internacional és determinant en el Procés Català. Si volem guanyar la independència hem d'internacionalitzar la nostra lluita i explicar-nos al món. Guanyem-nos els suport de la opinió pública internacional i guanyem la independència. Sí i Sí.

Tenim la possibilitat històrica de crear un nou estat. Un estat del benestar. Junts construïm un nou país, u... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Òscar fletxa Mataró
16 d'octubre de 2014, 22.06 h

Derrotats i vençuts els negacionistes de la corrupció espanyola, amb les nòmines en sobres sense pagar impostos, les targetes corruptes de la fallida caja-madrid sense pagar impostos, l'obligació de tota la ciutadania a pagar durant 30 anys al fiorentino pepes la creació de terratrèmols contra els ciutadans....


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
En el Siglo VII antes de Cristo, Cataluña ya existia (Victor Cucurull dixit) . . . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO) seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos todos los catalanes)
16 d'octubre de 2014, 21.02 h

#13

CONGRATULAROS QUERIDOS NAZIS, EL REINO DE ESPAÑA HA SIDO ELEGIDO COMO MIEMBRO DEL CONSEJO DE SEGURIDAD DE LA ONU


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
jcc fletxa bcn
16 d'octubre de 2014, 18.31 h

El dia 9 de novembre de 2014, el Govern de la Generalitat de Catalunya ha obert un procés de participació ciutadana en què ha cridat els catalans i les catalanes i les persones residents a Catalunya perquè manifestin la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya a través d’una votació democràtica. Una participació ciutadana que dirà allò que vol sobre el futur col•lectiu de cadascú de nosaltres i els nostres descendents.

Ens han donat un instrument que ens permet parlar ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
16 d'octubre de 2014, 16.01 h




#12 Segueixes OBSESSIONAT amb els embotits amb els que et masturbes analment, oi cotxina?




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
En el Siglo VII antes de Cristo, Cataluña ya existia (Victor Cucurull dixit) . . . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO) seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos todos los catalanes)
16 d'octubre de 2014, 15.50 h

DEBO RECONOCER QUE EL MASS HA HECHO UNA GRAN JUGADA, YA ES HABITUAL EN EL MENTIR Y VENDER A SUS AMIGOS Y ALIADOS EN EL ULTIMO MOMENTO. YA LO HIZO CON ZAPATERO.

EL SE SALVA DE CUMPLIR LA ILEGALIDAD CONSTITUCIONAL, , "CUMPLE" MAS O MENOS SU PROMESA DE HACER UNA CONSULTA AUNQUE SEA UN SIMULACRO DE BUTIFARRENDUM, Y COLOCA EN EL ABISMO A ERC FORZANDOLES A APOYAR ESTE SIMULACRO DE CHARLOTADA O SE POSICIONAN AL LADO DEL PPC Y C´S, Y LO QUE ES LO MAS IMPORTANTE LES FUERZA A QUE LE SALVEN EL CULO,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.