directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La gent, al rescat del procés

La jungla del procés a tres setmanes del dia D. Alguns personatges d’aquests set dies: Victòria Álvarez, Manel Àlvarez, Màrius Carol, Joaquim Coll, José Antonio Coto i Josep Antoni Duran i Lleida.

Comentaris 32  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

Miquel Perez Latre (@Granollacs) Arxiver i Historiador.Feia mesos que l’horitzó marcava un conflicte insoluble. Desacatament o no. Desgraciadament, al llarg dels darrers tretze mesos, els nostres polítics han estat incapaços de consensuar una sortida comuna a la dissensió. Ha prevalgut l’unilateralisme o la rebequeria, segons la trinxera de les preferències personals des d’on s’ho mira cadascú. D’aquí poques hores, l’ANC i Òmnium faran públic el seu posicionament sobre el nou 9N i el que haurà de venir després. Són la representació més genuïna de la societat civil que ha donat vida i impuls al procés. No patiu, tornaran a arreglar-ho (si més no, de moment). Aquests són alguns dels personatges clau de la setmana.


Comparteix
   


Etiquetes

Álvarez, Victoria (confident policial).
Males companyies.
La gent de Plataforma per Catalunya pateix. Després de fregar l’entrada al Parlament (recordem que només els en va privar la norma del 3% el 2010) i de la gran crisi amb sortida traumàtica del pare fundador Josep Anglada, necessiten desesperadament fer-se un lloc sota el sol del dependentisme. Els organitzadors de la “gran” mani espanyolista del 12 d’Octubre no els van fer fàstics, de manera que van desfilar alegres i feliços per la plaça Catalunya. De fet, van comptar amb la participació estel·lar de Victoria Álvarez, colze a colze amb el seu actual cap de files, Robert Hernando. L’afer Pujol va mediàticament a la baixa, però cal mantenir-se en el primer pla, si és possible, fent tot el mal que es pugui a Alicia Sánchez Camacho i els seus. Misèries del dependentisme upper Diagonal.
 
Àlvarez, Manel(secretari dels Trabucaires de Cardedeu).
Victimitza’t com puguis.
De fa anys, com a Berga, el famós regidor del PP a l’Ajuntament de Cardedeu, Jaime Gelada, no desaprofita l’ocasió per cridar l’atenció. Es tracta de victimitzar-se per al·ludir a una suposada actitud agressiva de molta gent cap a una força política que, a àmplies zones de Catalunya, com és lògic, és ja (i cada dia ho serà més) directament marginal. Aquesta vegada, a compte del pas dels trabucaires a prop del seu domicili. De fet, en la seva narració dels fets, Gelada va pronunciar una de les frases de l’any, una sentència que em té el cor robat: “me sentí fusilado en mi propia casa”. I tot i que les proves gràfiques van demostrar que la imputació de la suposada agressió contra ell era rigorosament falsa, al responsable dels trabucaires li han caigut 25.000 euros de multa. Des d’aquest espai, tota la solidaritat.
 
Carol, Màrius(director de La Vanguardia).
Comandant el Titanic.
El nivell de degradació al qual la nova direcció del degà de la premsa catalana està portant el diari és realment de rècord Guiness de la indignitat. Segons sembla, combina (és un misteri) l’afany de recompensa personal del director amb l’acció sense pietat del comissari del Ministerio del Interior a la redacció, l’Albert Gimeno. Tots dos, de bracet, estan portant la capçalera dels Godó a un autèntic bany de descrèdit. El mateix dia en el qual dedicaven les quatre (repeteixo, quatre!) primeres planes de la secció de política del diari a parlar de la desfilada militar de Madrid en presència dels nous monarques, manipulaven descaradament la imatge de portada reaprofitant un pla curt de la concentració dependentista de l’any passat a Barcelona. Espectacular. L’atribució de tot plegat a un error, no cal dir-ho, atesa la “deriva” del diari, no té la més mínima credibilitat.
 
Coll, Joaquim(vicepresident de Societat Civil Catalana).
Castanya mítica.
Després dels ingents esforços econòmics i mediàtics esmerçats en la convocatòria del 12 d’Octubre, la plataforma dependentista creada al març de l’any passat deu viure nits de ganivets llargs. No només no han aconseguit eixamplar l’espectre de la participació, sinó que, amb dades de Contrastant a la mà, han reculat respecte a l’any anterior. La combinació de gent vinguda d’Espanya en autocars de franc, immigrants jubilats no integrats, funcionaris de l’Estat en actiu i gent guai de la part alta de la Diagonal, dóna de sí el que dóna. En la seva lamentable intervenció, una vegada més, l’únic socialista de la trobada (tret de Josep Borrell, a través de la pantalla) va aprofitar per tornar-nos a titllar de nazis. I és que indubtablement, triar aquesta data per exhibir múscul ha estat un nou error (i van ja tants!) de la desesperada entitat dependentista.
 
Coto, José Antonio(diputat del PP).
Digestions difícils.
Aquest any hem vist en acció novament un personatge d’ínfim perfil que ens té acostumats a espectacles d’autèntica vergonya aliena. La seva, una conjunció d’idees i sentiments de mal pair. El rotund fracàs de la concentració dependentista del 12-O, unida a la doctrina unanimista segons la qual els mitjans públics catalans marginen les formacions partidàries de mantenir la submissió a Espanya. Resultat: una esperpèntica campanya a les xarxes socials contra un dels meteoròlegs de TV3, en Tomàs Molina, acusant-lo d’haver provocat, amb les seves prediccions de pluja, desercions massives de manifestants. Un ridícul, com gairebé sempre en ells, contradictori: com és possible que la televisió que manté permanentment adoctrinats els catalans tingui tanta influència en els nivells de participació d’una concentració dependentista a les quals mai no assisteixen?
 
Duran i Lleida, Josep Antoni(president del Comitè de Govern d’Unió).
Excitat per la sang.
Nerviós pels darrers moviments a la política sobiranista, excitat per l’olor del roig, el líder democristià, poc amic de la caritat, s’ha abraonat sobre Miquel Iceta (qui, per cert, s’ofereix sense descans, a la cantonada del quadrilàter, des de que va substituir Pere Navarro al capdavant dels socialistes catalans), per demanar-li amor i fidelitat fins a l’acabament de la legislatura en 2016. Naturalment, volem creure que aquest moviment no és fruit d’un repartiment de papers al si de la federació i que, amb la seva deslleialtat habitual, Duran ha actuat d’esquenes al president Mas. Sí, ho volem creure així. Desesperadament. El contrari seria un veritable drama. El drama de tots els drames.

Podeu seguir altres reflexions de l'autor del Bestiari del procés al seu bloc Per a bons patricis.  





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#32
19 d'octubre de 2014, 22.37 h




#30 altra vegada el més curt i pesat del digital !!!! Serà totxo, el pobre marmota, perdò, Bejota, que tot i saber que està MENTINT perquè se li ha explicat pel dret pel revés que aquesta ignorantada que diu és una FALSEDAT EVIDENT, ell, pobre idiota, hi torn i hi torna..

Si el Miguel Romualdo es el dement del digital, el Bejota és el pobre tonto.


No hauríem pogut trobar millor mostrari del baixíssim nivell dels pancastellanistes: Bejota, Anacleto Aragoneses i Miguel Romualdo ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
19 d'octubre de 2014, 22.35 h




#30 Ets tan i tan i tan RUC, pobre Bejota, que no sé què cony t'empatolles de que "apunta" però no dius qui, pobre idiota.

Vaja, que "apunta però no dispara", oi?

ho ho ho ho HO HHOO HHOO HHOO HHHOOO HHHOOO ! ! !




Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
BEJOTA fletxa bcn
19 d'octubre de 2014, 16.49 h

ELECCIONS EUROPEES. Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, això no és força suficient", apunta. "Encara han d'aparèixer un milió de vots independentistes més",


N.B. QUIN RESCAT ? A LES EUROPEES ,ERA UN MOMENT TAN BO COM CUALSEVOL ATRE PER A DEMOSTRAR EL QUE SIEU.LA GENT ,NO VOS VA FER NI CAS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Catalonia "V" For Voting (Part Two) fletxa ..................................
19 d'octubre de 2014, 16.25 h

https://www.youtube.com/watch?v=auhH0lrcEZE

Difonguem vídeos com aquests. Internacionalitzam la nostra lluita i guanyem. Ningú defensa una causa que desconeix.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Dr. Benway fletxa Plebiscitàries + DUI = República Catalana ||*||
19 d'octubre de 2014, 16.23 h

#26 Vull un pais on no s'hagi d'estar pagant durant 30 anys al Floerntino Perez pel Castor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Rivas Reload fletxa Manicomi de Sant Boi
19 d'octubre de 2014, 11.35 h




#26 Vull un país donde tots els mascles estiguin obligados a venir a dar-me pel culo cada vegada que jo, dissenyador de països, els ordeni.



I SI NO EM DONEU EL PAÍS QUE DEMANO, ¡¡¡ HO DIRÉ AL MEU NOVIO QUE ES MOLT FUERTE i sus PEGARÁ !!!!


¡¡¡ SUS U CHURU !!!






Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Rivas Reload fletxa Hospitalet
19 d'octubre de 2014, 11.07 h

Vull un país on les manifestacions envers la corrupció dels Pujol's o les retallades en sanitat siguin molt més importants que les manifestacions per convertir Catalunya en Catadisney.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
19 d'octubre de 2014, 10.23 h

QUERIDOS NAZIS,

OS COMUNICO QUE YA ME HE APUNTADO COMO VOLUNTARIO AL SUCEDANEO DE BUTIFARRENDUM.

ME RESERVO ESE DOMINGO PARA LA JUERGA Y CHIRIGOTA Y QUIERO VER IN SITU LAS CARITAS DE "ILU" DE LOS NAZIS QUE VAYAN A LA COSTELLADA PENSANDO QUE VA A SERVIR PARA ALGO Y PARA EVITAR, AL MENOS EN MI MESA, QUE LOS NAZIS, PONGAN VOTOS FALSOS A PUÑADOS. ADEMAS ME SERVIRA PARA SABER QUIENES SON LOS MAS NAZIS DE MIS VECINOS. NOS VEREMOS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Estoy Sumado (Mensajes Para Los Restados) fletxa Vallès Occidental -nos vamos acercando-
19 d'octubre de 2014, 09.59 h

Ostra ostras ostras, con el Marius Carol. La definición es exacra Miquel, es el Almirante del Titanic y no sólo por la indignidad que representa lo que publica, si no por los errores continuados en el interior y hasta en la portada (en dos meses dos de clamorosos).


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
18 d'octubre de 2014, 23.52 h

Aquest diumenge a les 12:30 tots a Barcelona.

Crec que pot ser un acte molt important, per que es marcarà la posició de l'ANC sobre el N9N (nou nou N) i demostrarà al món que la gent vol ser consultada i votar... i per això és important que omplim els carrers. Demà 19 d'octubre tots a Plaça Catalunya, a les 12 h tornarem a donar una lliçó de Democràcia i civisme. Catalans want to vote. FREEDOM FOR CATALONIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.