directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 00:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Reus reuneix per primera vegada a Catalunya en un debat públic sis plataformes a favor de l'autodeterminació

Hi haurà representants de les CUP, EI o el Centre d'Estudis Sobiranistes, entre d'altres

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Fòrum per l'Autodeterminació de Reus reunirà per primera vegada a Catalunya sis plataformes a favor de l'autodeterminació en un debat públic que se celebrarà aquest dissabte a la societat El Círcol. Els ponents seran Lluís Suñé, de l'Entesa de Progrés Municipal, Victor Terradellas, de la Plataforma per la Sobirania, Gerard Nogués, de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Uriel Bertran, d'Esquerra Independentista, Jaume Renyer, del Fòrum Català pel Dret a l'Autodeterminació (FOCDA), i Alfons López Tena, del Cercle d'Estudis Sobiranistes i vocal del Consell General del Poder Judicial. La intenció del Fòrum per l'Autoderminació, format per persones vinculades a partits nacionalistes com CDC i ERC, és anar programant actes de forma periòdica.
autodeterminació independència estelada senyeres manifestació catalanisme
Comparteix
   

El Fòrum per l'Autoderminació està format per persones vinculades sobretot amb CDC o amb ERC, que a nivell personal han decidit engegar aquesta iniciativa. Alguns dels noms que formen la plataforma són Anton Bages (ERC), Alexandre Borràs (JERC), Xavier Bagés (CDC), Jordi Escoda (CDC), Jaume Renyer (ERC) o Jordi Huguet (CDC).

L'objectiu és anar programant actes d'aquest tipus periòdicament i que aquest projecte 's'estengui per tota Catalunya com una taca d'oli'. Aquest acte, que porta el nom de 'I després de la Sentència del Tribunal Constitucional, què...?, tindrà lloc el pròxim dissabte 27 d'octubre d'onze del matí a dues del migdia a la societat El Círcol. En acabar se celebrarà al mateix lloc un dinar entre els ponents i els assistents. L'entrada és lliure tot i que caldrà apuntar-se prèviament a través de l'adreça electrònica 'reusxautodeterminacio@mesvilaweb.cat'.


imatge




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
25 d'octubre de 2007, 14.53 h

Miquel, tens tota la raó! En canvi amb ERC al govern cada dia som més independents, oi? És tan trist creure's les pròpies mentides...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
miquel fletxa bcn
25 d'octubre de 2007, 13.47 h

ERC no es defineix com a partit nacionalista,sinó nacional. Que hi hagin independentistes que són nacionalistes,no treu que com a partit ERC no es declara nacionalista.Això ja ho fa en Le Pen a França o en Rajoy a Espanya.O ho fa CiU a Catalunya,quan al mateix temps es declara contrària a la independència,i justament sota el paraigua del nacionalisme la dreta només intenta aturar que l´independentisme sigui una opció real i viable.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.