directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ICV-EUiA, entre els que volen votar i els que volen boicotejar el 9N

Camats valora la seva “participació definitiva” després que s’hagi dibuixat “un nou escenari” segons la dirigent eco-socialista, però entre la militància segueix el desacord

Comentaris 26  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

La coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, en un intent de reconduir el seus posicionaments ha explicat que el seu partit valora "quina ha de ser la participació definitiva en un nou escenari de noves mobilitzacions, de consens i d'unitat refeta" de cara al 9-N. Així ha valorat la reunió d'aquest divendres del Pacte Nacional pel Dret a Decidir la líder ecosocialista en una entrevista a Catalunya Informació. En qualsevol cas faran campanya per sortir al carrer i de fet creu que l'informe que ha encarregat Mariano Rajoy sobre el procés participatiu dóna "nous arguments per blindar" la data. Malgrat tot el debat intern entre la militància segueix viu entre els que aniran a votar digui el que digui la direcció i els que fan la pinça amb Ciudadanos, Guanyem i Podemos i no aniran a votar el 9N.
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
ICV està pagant la crisi de la política de la puta i la Ramoneta

La coordinadora nacional dels ecosocialistes, que ha evitat posicionar-se sobre què farà personalment el 9-N, ha explicat que ICV sí que valora per ara quina serà "la participació definitiva" del partit després que s'hagi dibuixat un nou escenari polític, ha dit, en el marc del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, aquest divendres. Malgrat tot la militància actuarà en plena llibertat i molt votaran malgrat el que digui la direcció que ja s’ha vist obligada a moure fitxa per la força evident del sector sobiranista.

Camats s’aferra a la reunió del PNDD per evitar dir que han canviat de posició

Camats creu que el PNDD ha recompost "les esquerdes" dels darrers dies i ha dibuixat un nou escenari de mobilització "plural" malgrat la nova "amenaça esperada i indigne" del govern espanyol. "El problema és que el 9-N ens varia cada dia", ha apuntat Camats. La dirigent ecosocialista defensa així que ha de servir per mobilitzar la recollida de signatura que volia el seu partit i per denunciar l'actitud del govern espanyol, i fins i tot "noves possibilitats" en funció del que passi els propers dies. Siguin quins siguin els propers fets, aposta per "blindar" el 9-N com a jornada de mobilització i és en aquest marc que els ecosocialistes valoren quina serà la seva "participació definitiva" al 9-N.

Cal recordar que en les darreres grans mobilitzacions de país, ICV no ha fet grans crides a la participació

Ja tenen clar i segur que faran una campanya de mobilització al carrer, que Camats ha insinuat que podria començar aquest dilluns. Ha desitjat que el 9-N "tot vagi al millor possible" -una jornada "cívica i ciutadana"- i que l'endemà sense el "mandat democràtic" que garantia la consulta inicial s'haurà de treballar per recollir-lo, pels ecosocialistes, en unes eleccions anticipades.

Camats reconeix la jugada del president Mas

Camats ha coincidit amb el president de la Generalitat, Artur Mas, que qüestionava aquest divendres al diari Ara com podrà el govern espanyol impugnar el procés participatiu. "Sense ordre directes de l'administració no és tan senzill per trobar què impugna, hi ha una dificultat jurídica per saber quin fet impugnarà més enllà de la voluntat de la gent" davant del TC, ha explicat l'ecosocialista.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#28
27 d'octubre de 2014, 18.25 h

Comunicado de la Resistencia :


En recientes fechas, en el fin de semana del 12 de octubre, fiesta de los españolistas, hemos asistido a un nuevo giro en torno al camino emprendido por las autoridades catalanas para la realización de una Consulta en la que el Pueblo Catalán debía expresar su voluntad política.

Este cambio de rumbo, ha supuesto un auténtico golpe de timón que amenaza con llevar a pique a la nave en la que todos los que quieren la realización de la consulta se habían ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Isabel fletxa Bcn
26 d'octubre de 2014, 18.30 h

Ja hi tornem amb alegria com hem funcionat fins ara. La revolució dels sonriures es posa en marxar per anar a votar. Fem del 9N un dia genial anar a votar per primera vegada per la independència del nostre país i aquesta organitzada per la Generalitat, la propera vegada serà la tercera i com diuen a la tercera va la vençuda.
Deixem enrera les emprenyades i tornem-hi, els catalans podem i el món ens mira. Entre tots ho farem i tindrem un estat propi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Visca la botanica fletxa Jardi botanic de Blanes
26 d'octubre de 2014, 17.57 h

El contingut d'aquest comentari està ocult perquè ha estat considerat inapropiat pels lectors de directe!cat
Mostra'l


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
En el Siglo VII antes de Cristo, Cataluña ya existia (Victor Cucurull dixit) . . . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO) seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos todos los catalanes)
26 d'octubre de 2014, 12.07 h

El contingut d'aquest comentari està ocult perquè ha estat considerat inapropiat pels lectors de directe!cat
Mostra'l


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Canaleta de Cardedeu fletxa VALLES ORIENTAL
26 d'octubre de 2014, 11.36 h

EL 9N Yo a follar no a Votar disfrutare a lo bestia , cada un que faixi lo que volgui EL DIA 10N ,, tot sera igual que avui no tindren canvi ni divorsi , no es trencara res la cadena no es trencara C.I.U. NO VOL LA CATALUNYA LLIURE aixo esta clar he


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Amb la independència guanyem fletxa Sí i Sí .........................................
26 d'octubre de 2014, 10.35 h

http://www.youtube.com/watch?v=k6eLw5CfEpM

Els catalans no hem viscut per sobre de les nostres possibilitats, ens han expoliat per sobre de les nostres possibilitats.

Hem d'explicar a tots els habitants de Catalunya els beneficis tant econòmics, socials, culturals i de tot tipus que comporta l'estat propi.

Llibertat i prosperitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Canaleta de Cardedeu fletxa VALLES ORIENTAL
26 d'octubre de 2014, 09.07 h

SER CATALÀ I VOTAR A C.I.U. ES SER IDIOTA ...huba dir ...CARRETERO un EX .. de E.R.C. que ara esta en C.I.U. Veritat Quin Canchondeo tot he ...BON TEATRE TE CATALUNYA ,, hu ba dir un entrenador recordeu C.I.U. FA BON TEATRE i son bons actors , hus saben ENGANYAR Be clar que enganyar als catalans es facil C.I.U. huha a fet duran anys ha ha ha ha


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Canaleta de Cardedeu fletxa VALLES ORIENTAL
26 d'octubre de 2014, 09.02 h

LA Estelada del Nural no es la neva no ne agrada , no enbrutire a Cardedeu ,, fen tonterias el nural es feo no es de tot Cardedeu es de nens rics ...FER EL NURAL no fera que Catalunya sigui LLIURE I CATALANA ...Guanyara la ..ABSTENCIÓ Recordeu aixo LA ..ABSTENCIÓ ..GUANYARA Ningu vol aquesta ...Consulta INVENTADA Desde C.I.U. Desde el Govern Català aixo es una tonteria sen riuen de nosaltres als de C.I.U. Els a las cadires i a robar tot ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Canaleta de Cardedeu fletxa VALLES ORIENTAL
26 d'octubre de 2014, 08.52 h

Quin Divorci , C.I.U. no vol el Divorci vol esta con esten ara que no canvi res tot seguira igual el dia ...10N ,,tot sera igual que avvui ..Tenin un 9N ,,Descafeinado sense Força , votareu i no servira de res aixo si els de WERT hu deixen fer he,. Sa fet fatal i acabara fatal ...VUI UNA CATALUNYA LLIURE ,, No vui LA OBRE DE TEATRE que esta fen C.I.U. que fa EL Govern Català son bons actors uns saben enganyar be he ..Sou LLiures de fer el t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
26 d'octubre de 2014, 06.46 h


#7
#8
#10
#12 Josep Canaleta, val més que callis abans que dir les tonteries que dius. Sempre has fet el mateix. dius que ets independentista pero ets tan RUC que dius coses CONTRA la independència. CALLA D'UNA VEGADA, RECONY !!



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.