directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

SCC actua de braç de l’estat espanyol a Catalunya

Elabora un informe per atemorir docents i famílies usuàries dels centres educatius alertant del risc de cedir els centres per votar el 9-N

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

"És trist i insòlit que SCC hagi d'elaborar un informe com aquest com a conseqüència que el Govern, enlloc de governar, pretén burlar l'estat de dret fent gala d'una astúcia que no condueix a res més que a la confrontació, la confusió i, probablement al ridícul", assegura un membre de l’entitat antiindependentista. Segons informa l’ACN Societat Civil Catalana (SCC) alerta de les responsabilitat dels directors de cedir les claus de les instal·lacions a "voluntaris" que són "subjectes privats", en un procés que no té el control d'una "administració electoral". En un informe presentat aquest dilluns, l'entitat recomana als directors que demanin per escrit la petició feta per Educació mentre que aconsella als pares i mares que sol·licitin, també per escrit, al centre educatiu que no permetin a "particulars no identificats" l'entrada al centre, per tal de preservar les dades personals dels alumnes que allà es poden trobar.

Neguitejar el personal docent

El vocal de SCC, Rafael Arenas, ha assenyalat que la instrucció per obrir els centres el pròxim 9 de novembre no ha quedat clara si, per part del Govern, és una "ordre" o una "petició de voluntariat", fet que variaria les possibles responsabilitats legals sobre determinats membres de la comunitat escolar. Societat Civil Catalana ha assenyalat que l'elaboració de l'informe per part de la sectorial de juristes de l'entitat s'ha fet després de copsar el "neguit" de personal docent sobre el que ha de fer o no aquell dia.

En tot cas, recomana que no facin "cap actuació" -com pot ser la cessió de claus, demanar voluntaris o convocar claustres per preparar les aules pel 9-N-, sense que hi hagi una "ordre expressa i clara per escrit " del Cap dels Serveis territorials o la persona que ostenti aquesta responsabilitat. Una vegada rebuda l'ordre, a més, aconsellen que es traslladi als serveis d'inspecció d'Ensenyament i a l'Alta Inspecció d'Ensenyament de l'Estat.

Atemorir les famílies

Societat Civil Catalana també dóna consells a les famílies que tenen menors escolaritzats als centres que podrien obrir el 9-N, com sol·licitar per escrit a l'escola que no permeti l'accés a particulars al recinte per tal de preservar les dades personals i informació confidencial de l'alumnat que allà poden estar

Qui paga “la utilitat”?

"Pretenem ser útils. Quan ens han demanat ajuda l'hem intentat donar, com és el cas d'aquest informe, on es donen recomanacions concretes", ha dit Rafael Arenas. El vocal de l'entitat ha recordat que sobre el 9-N també s'està actuant des de SCC pel que fa a la denúncia presentada a Fiscalia-per la via del contenciós administratiu-, per la cessió de dades de l'Idescat pel 9-N. " S'ha iniciat un procés en recurs de tutela de drets fonamentals, que ara està en el TSJC i estem a l'espera que Generalitat ho recorri", ha apuntat. I és que per a Societat Civil Catalana, el procés participatiu convocat per d'aquí menys de dues setmanes és "il·legal", "il·legítim" i "atempta contra els ciutadans", assegura Susana Beltrán.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#15
dfargya fletxa tstkyt
28 d'octubre de 2014, 17.50 h

I és que per a Societat Civil Catalana, el procés participatiu convocat per d'aquí menys de dues setmanes és "il·legal", "il·legítim" i "atempta contra els ciutadans", assegura Susana Beltrán. --------------> NOMÉS ÉS IL.LEGAL PER QUE HO DIU ESPANYA. ÉS TOTALMENT LEGÍTIM PER QUE LA GENT TÉ DRET A TREURE DAMUNT LA TAULA, OPINAR I ACONSEGUIR SI ES LA VOLUNTAT MAJORITÀRIA EL TEMA DE LA INDEPENDÈNCIA, I NO HI HA MILLOR FORMA QUE FER-HO QUE VOTANT DE FORMA DEMOCRÀTICA. SI ES LA VOLU... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
dfargya fletxa tstkyt
28 d'octubre de 2014, 17.44 h

El vocal de SCC, Rafael Arenas, ha assenyalat que la instrucció per obrir els centres el pròxim 9 de novembre no ha quedat clara si, per part del Govern, és una "ordre" o una "petició de voluntariat", fet que variaria les possibles responsabilitats legals sobre determinats membres de la comunitat escolar. -----------------------> DAVANT LA PRESSIÓ ALS DIRECTORS QUE ES PRENGUIN LES DECISIONS ALS CLAUSTRES. QUE LA DECISIÓ HI PARTICIPI TOTHOM. TOTS ELS PROFESSORS I TAMBÉ LES APA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
dfargya fletxa tstkyt
28 d'octubre de 2014, 17.41 h

En un informe presentat aquest dilluns, l'entitat recomana als directors que demanin per escrit la petició feta per Educació mentre que aconsella als pares i mares que sol·licitin, també per escrit, al centre educatiu que no permetin a "particulars no identificats" l'entrada al centre, per tal de preservar les dades personals dels alumnes que allà es poden trobar. -----------------------------------> JO PODRIA FER LA PETICIÓ CONTRARIA ALS PARES. DEMANA ALS DIRECTORS DELS CENTRES QUE OBRIN... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
28 d'octubre de 2014, 10.49 h

Socie. Civil Cat., uns altres també ! Vaya desgracia tenim de tindre tota aquesta gentuse per aquí !
Tots aquets fatxes, son una camarilla que quan s'ajuntan deuan ser molt feliços consolansa entre ells, per que no els li queda altre !


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Artur fletxa BARCELONA
28 d'octubre de 2014, 07.21 h

BORDS A P P C que us bombin i a parir panteres.
CATALUNYA
TOTHOM A VOTAR
UNITAT • ELECCIONS • D U I • I N D E P E N D È N C I A
REFERÈNDUM DEMOCRÀTIC I VINCULANT SI ES FA DESPRÈS DE:
300 ANYS D’INDEPENDÈNCIA o:
40 + 39 i escaig ANYS D’INDEPENDÈNCIA (com els del Franco i el seu fill putatiu) o:
10 ANYS D’INDEPENDÈNCIA i després votar.
TOTHOM A VOTAR

Engeguem-los a CAL FELIP


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Vic9Nç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
27 d'octubre de 2014, 19.12 h

Catalans, sou uns desagraïts! Però que feu? Són segles en comú! No recordeu amb afecte quan us hem bombardejat, insultat, reprimit, prohibit llengua i institucions? Que més voleu? No entenem perquè voleu ser lliures.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
27 d'octubre de 2014, 18.00 h

Comunicado de la Resistencia :


En recientes fechas, en el fin de semana del 12 de octubre, fiesta de los españolistas, hemos asistido a un nuevo giro en torno al camino emprendido por las autoridades catalanas para la realización de una Consulta en la que el Pueblo Catalán debía expresar su voluntad política.

Este cambio de rumbo, ha supuesto un auténtico golpe de timón que amenaza con llevar a pique a la nave en la que todos los que quieren la realización de la consulta se habían ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
27 d'octubre de 2014, 17.16 h

..
#6 Noi, no serà que t'has equivocat de fil? Ja em diras que collons és aquest "galimaties" que ens expliques, que no te ni cap ni peus...


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
27 d'octubre de 2014, 17.12 h

Dades personals dels alumnes que s'hi poden trobar?. Però què collons es pensen aquests? Que per tenir oberta una sala, un vestívol o un gimnàs d'un Institut, ja es té accés a les dades dels alumnes? Que ens prenen per imbècils aquests subnormals?.
Catalans!!!, hem de fotre al camp ja!!!. Desprès ja els hi passarem comptes a aquests quintacolumnistes traïdors...


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Synera fletxa Barcelona
27 d'octubre de 2014, 16.47 h

Buenas tardes:

Respecto a Palma no se sabe nada. He pasado hoy un correo a la Procuradora para que informe. La CAIB podía oponerse hasta el 16.10.14 y no se sabe nada.

El jueves se celebrará el juicio. Si queréis tratar de alguna cosa, estoy a vuestra disposición. De momento, preparo interrogatorios (añadiendo cuestiones nuevas) y conclusiones. ¿Nos veremos?

Adjunto factura de gastos pagados por mí en interés de Playas (traslado a Palma) y que envié hace más de un mes a Fernando.

... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.