directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 4 d'octubre de 2023 01:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras reclama al Govern que mantingui les urnes

Digui el que digui el Consell d’Estat, La Moncloa i el TC. "Esperem que tothom estigui a l'alçada i mantingui els compromisos com sempre els haurien d'haver mantingut"

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El president d'ERC, Oriol Junqueras, no contempla un 9-N sense urnes ni paperetes. La decisió del Consell d'Estat era "previsible" per al líder republicà i ara el que reclama és que ningú es faci enrere. "La qüestió clau no és el que diu el Consell d'Estat, el TC i el govern espanyol, sinó que aquesta vegada tots seguim endavant", ha declarat als periodistes des del Parc de la Ciutadella, on els diputats d'ERC han fet un dels primers actes de la campanya centrada en el 9 de novembre. Les paraules de Junqueras han inclòs nombroses referències indirectes al Govern: "esperem que tothom estigui a l'alçada i mantingui els compromisos com sempre els haurien d'haver mantingut".
El grup parlamentari ERC presentant la campanya 'Vull ser lliure, vull un nou país' davant el Parlament de Catalunya
El grup parlamentari ERC presentant la campanya 'Vull ser lliure, vull un nou país' davant el Parlament de Catalunya
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Urnes digui el que digui Espanya

"La posició d'ERC és claríssima digui el que digui el Consell d'Estat i el TC. Cal anar a votar el 9-N. ERC hi serà", ha insistit Junqueras, que ha remarcat que tots els diputats són voluntaris del procés participatiu i que el partit farà més de 500 actes de campanya durant els propers dies. "La qüestió clau és que tots, tots, aquesta vegada tots, seguim endavant", ha subratllat. 

Per als republicans, la decisió del Consell d'Estat de recomanar la impugnació del nou 9-N no és una "sorpresa". "Les institucions espanyoles actuen en funció de la lògica que han aplicat sempre: al·lèrgia i por a la democràcia i al dret de vot", ha opinat. En tot cas, digui el que digui aquest i la resta d'organismes de l'Estat, Junqueras reclama a tothom, inclòs el president de la Generalitat, que mantingui els compromisos adquirits per al 9 de novembre. 

Ni un pas enrere

Per remarcar el compromís d'ERC amb les "urnes i paperetes" del 9-N, els diputats republicans s'han fotografiat aquest dijous a les portes del Parlament amb la iconografia de la campanya que ha impulsat el partit per al procés participatiu. Amb un eslògan principal ('El 9-N jo voto pel nou país'), la majoria del grup parlamentari ha posat conjuntament amb el Palau del Parlament de fons. ERC ha previst nombrosos actes locals i sectorials fins el 9 de novembre i, a partir de diumenge iniciarà una campanya d'àmbit nacional que implicarà als principals dirigents del partit.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
Orzowei fletxa la selva (Girona)
31 d'octubre de 2014, 15.17 h

#16 fill de la gran bretanya


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
31 d'octubre de 2014, 14.04 h


Comunicado de la Resistencia :


En recientes fechas, en el fin de semana del 12 de octubre, fiesta de los españolistas, hemos asistido a un nuevo giro en torno al camino emprendido por las autoridades catalanas para la realización de una Consulta en la que el Pueblo Catalán debía expresar su voluntad política.

Este cambio de rumbo, ha supuesto un auténtico golpe de timón que amenaza con llevar a pique a la nave en la que todos los que quieren la realización de la consulta se habían ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Isabel fletxa Santa Eulàlia
31 d'octubre de 2014, 09.45 h

#12 Mira jo també i amb molts "pebrots", escalibats clar.jajajaja


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Isabel fletxa Bcn
31 d'octubre de 2014, 08.46 h

La situació actual només és pot donar a Espanya, a la resta de paisos democratics ja no hi arriben perque fan politica i quan és produeix una situació com la que planteja Catalunya no s'ho prenen com un desafio, entenen que és el que vol una majoria i pacten i deixen votar.
Els resultats de les urnes no son desafios i les Constitucions si les tenen hi no ho permeten també cedeixen la competència. Només a Espanya que arroseguem tot una colla de franquistes encara tenen trets autoritaris... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
31 d'octubre de 2014, 08.32 h

Jo el 9 N, faré una COSTELLADA I BUTIFARRADA, aixó sí despres de votar SI-SI.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
31 d'octubre de 2014, 07.36 h

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=v_JaYsKnQFI


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Synera fletxa Barcelona
31 d'octubre de 2014, 07.00 h

#9 Evidetment. ÉS UN FET.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Synera fletxa Barcelona
31 d'octubre de 2014, 00.55 h

#5 I si Escòcia desafiés a Gran Bretanya i a tots els britànics, què? Doncs res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
jbm fletxa Palma
30 d'octubre de 2014, 23.12 h

S'ha d'anar a votar : 1.- perquè és possible que finalment no enretirin les urnes (és lo que jo dic que passarà)
2.- Perquè si tenguéssim la sort de que jo m'equivocàs i enretirassin les urnes, com més gent hi hagués als col·legis en el moment d'enretirar-les, millor per a la independència de Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Isabel fletxa Santa Eulàlia
30 d'octubre de 2014, 22.13 h

Cal que ens imprimim nosaltres les paperetes, per si confisquen el material, si no les podem posar en una urna, les posarem en una bossa de plàstic, el més important es poder votar i poder fer el recompte després...deban de tot la nostra dignitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo, una tirallonga de falàcies i mentides
Ramon Boixet Ramon Boixet
Escàndol a l'Església Catòlica de Suïssa

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.