directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Joham Cruyff amb el dret a decidir dels catalans

President Mas: "Johan Cruyff ens demostra que fins i tot les coses més grans estan al nostre abast" ha presidit la presentació de L’últim partit, documental sobre els 40 anys de Cruyff a Catalunya

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha presidit aquesta tarda l’estrena de L’últim partit, una pel·lícula documental sobre els 40 anys de Johan Cruyff a Catalunya. Durant l’acte de presentació, el cap de l’Executiu ha destacat que “Johan Cruyff ens ha ensenyat que quan creus en una cosa de debò, per gran que sigui, te’n pots sortir”. El cap del Govern ha fet seves les paraules de Cruyff, quan diu que “si vols una cosa, fes-la” i ha subratllat aquest missatge davant dels reptes que té Catalunya en la seva aposta per decidir democràticament el seu futur. 
© Jordi Bedmar



Comparteix
   


Etiquetes
Fer les coses ben fetes

En aquest sentit, ha remarcat que això “és exactament el que està fent Catalunya en aquest moment”. “Es poden fer coses grans i estan al nostre abast, sempre que hi hagi, com demostra el Johan, actitud prou positiva com per encarar aquests reptes tan importants”, ha reblat. En un altre moment del seu discurs, el president Mas ha recordat Johan Cruyff com un “dream player del Barca, un jugador de somni, excepcional, que va capgirar la situació i la mentalitat, un jugador que ens demostra que fins i tot les coses mes grans estan a l’abast”.

Volem un partit que surti bé

 Artur Mas també ha fet un paral·lelisme entre el títol de la pel·lícula i les circumstàncies que viu actualment Catalunya i ha afirmat que “nosaltres encara no estem a l’últim partit, estem un partit molt important, també a nivell de país, però no serà l’últim”. El president ha advertit, però, que “és molt important que aquest partit surti bé, perquè, si no, difícilment passarem a la fase següent, a l’etapa més decisiva”.
 
En aquesta mateixa línia, el president Mas s’ha mostrat convençut que en el procés participatiu de diumenge vinent “el país demostrarà caràcter, una actitud positiva, civisme i sentit democràtic”. El president ha felicitat les persones que han fet possible el documental,  que ha dirigit Jordi Marcos i produït Bonita Films, amb el suport de la Fundació Cruyff. La pel·lícula  narra com el fitxatge de Johan Cruyff pel FC Barcelona, fa 40 anys, esdevé una revolució esportiva, social i cultural, que dura fins a l’actualitat.
 
A l’estrena, que ha tingut lloc a l’Auditori de Barcelona, hi ha assistit, a més del mateix Johan Cruyff, una nombrosa representació del món de l’esport, de la política, els mitjans de comunicació i la societat civil en general. El documental recull testimonis de personalitats destacades del món de l’esport, la cultura o la política com Josep Guardiola, Vicente del Bosque, Xavi Hernández, Ferran Adrià, Xavier Sala-i-Martín, Josep Carreras, Marjorie Van der Meer, Magda Oranich, Xavier Folch, Bojan Krkic, així com el mateix Cruyff.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
ANA(lfabeta) Lapao Anacleta Aragonesus fletxa CaSPAÑA É LO MEJÓ !!!! (loo mejó er mundo mundiá !!!!)
4 de novembre de 2014, 17.17 h



#6 Bejota, cuidate la pelota, que parese que la tiene rota, Bejota.

Como quiere tu que la Uropea sean plivisitaria, eing? Etas tu congfundiendo la belosidaz cong eel jamong serrano, coñio !!!



Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
BEJOTA fletxa bcn
4 de novembre de 2014, 12.45 h

El presidente de Foment del Treball, Joquim Gay de Montellá.

"Los empresarios no vemos a Cataluña fuera de España" - elEconomista.es Llegir més.

N.B. QUE NO ERAN PLEBISCITARIES LES E. EUROPEES ? EL POBLE LES VA IGNORAR I SOLS EL 23% DE'L DENS VOTÈ CIU IERC .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
4 de novembre de 2014, 12.32 h

El Cruyff està a favor nostre perquè Holanda també era una colónia espanyola. I ara ja no.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
4 de novembre de 2014, 11.26 h

Comunicado de la Resistencia :

En las úiltimas semanas estamos asistiendo a una situación de cambios casi continuos sobre los criterios a seguir en torno a la proyectada Consulta Catalana del 9 de Noviembre.
A la primera convocatoria, hecha por el President Mas, le ha seguido la programación de un sucedáneo, conocida como la Consulta Alternativa, tras la negativa del aparato judicial español a permitir la realización del primigenio modelo establecido, que aunó a las formaciones del llam... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
4 de novembre de 2014, 06.35 h

http://www.youtube.com/watch?v=GA5tyz7Z4kg


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Vic9Nç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
3 de novembre de 2014, 23.51 h

Junqueras adverteix a CiU que ERC ja ha tingut "molta paciència" i reclama no posposar més la declaració d'independència.

El líder dels republicans assegura que amb una nova república catalana el TC no podrà dir "mai més" res que afecti Catalunya.

El president d'ERC, Oriol Junqueras, adverteix que els republicans han tingut "molta paciència" en les seves aspiracions independentistes perquè CiU havia demanat "ser molts i anar junts" per aconseguir l'estat propi. Junqueras afirma que ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
3 de novembre de 2014, 20.53 h

DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI
(Als USA als hi va anar molt bé)

FETS:

I) Dictamen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència

- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d’aquest p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.