directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rajoy vindrà a Catalunya a fer més independentistes

El president del govern espanyol anuncia que contestara no a la carta de Mas dilluns i que vindrà a Catalunya per defensar "millor" els seus arguments

Comentaris 37  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Brisbane (ACN).- El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, contestarà demà dilluns la carta que li va fer arribar el president de la Generalitat just després del 9-N però reitera que no negociarà mai sobre sobirania. En una compareixença des de la cimera del G20 a Brisbane, Rajoy ha avançat també que anirà pròximament a Catalunya per defensar els seus arguments i explicar com Espanya ha ajudat Catalunya econòmicament. "Aniré a parlar als catalans i a defensar els seus interessos, que són molt més importants que els interessos d'alguns altres per purs prejudicis ideològics", ha assenyalat el president del govern espanyol, que també ha tornat a emplaçar Mas a emprendre una reforma constitucional per vies legals.

Comparteix
   


Etiquetes
El 9-N ja és aigua passada per Rajoy

El cap de l'executiu espanyol ha tornat a defensar la seva actuació davant el 9-N -els dos recursos que va presentar davant el Constitucional-, ha afirmat que ja havia fet el que calia, amb prudència i proporcionalitat, i ha volgut remarcar la independència de les actuacions que pugui emprendre la Fiscalia de l'Estat. De fet, Rajoy ha negat "cap tipus de pressió" al Fiscal General de l'Estat per part del govern o el PP. A preguntes dels periodistes que cobreixen la cimera del G-20 a Austràlia, Rajoy ha insistit en les idees que ve defensant entorn del 9-N, és a dir, que no va ser cap consulta, que no té cap efecte legal i que mai negociarà sobre la sobirania nacional.
 
Paternalisme des del colonialisme 

El president del govern espanyol ha insistit que creu en una Espanya unida "i que ho ha de continuar estant en el món globalitzat". "Els diré als catalans que no vull que hagin d'elegir entre ser catalans i espanyols. Crec que tot aporta i jo no els obligaré a elegir com dóna la sensació que altres volen fer", ha assegurat Rajoy, que ha comentat que no vol que Catalunya surti de la Unió Europea o del G-20. "Els diré que no els vull expulsar d'Europa, de l'euro i del G-20, que vull que estigui integrats amb nosaltres", ha continuat desgranant el discurs que vol fer arribar properament 'in situ' als catalans. De fet, gran part dels arguments que voldrà fer servir Rajoy es basaran en l'economia.
 
"Parlaré de situació econòmica, de feina, de benestar i riquesa. I parlaré també dels seus comptes públics, del FLA i de l'ajuda que el conjunt de l'Estat ha proporcionat a Catalunya",ha finalitzat Rajoy.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#37
albert fletxa tgn
18 de novembre de 2014, 04.19 h

No cal ni que vinguis a posar peus a catalunya que mai t'ha agradat.
i de què parles del FLA???? si amb tots els nostres impostos junts superen els 5 mil milions d'euros que aporta l'estat a catalunya per bastant!!!! no em facis gràcia Sr Rajoy!

Ens hem d'independitzar per millorar la nostra economia catalana!.

El deute espanyol és irreversible!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Tarraco fletxa Tarragona
17 de novembre de 2014, 21.38 h

El Sr.Mariano diu que no vol que els catalans hagin d'elegir. No pateixi per nosaltres Sr. Mariano a veure si ho entén d'una vegada: Volem elegir, sense que hi posi traves, independència Sí o No i punt.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
17 de novembre de 2014, 20.29 h

He sentit que en Rajoy ve a Catalunya per presidir "UNAS JORNADAS DE BUEN GOBIERNO".
Carcajadas sonoras per la meva part. Ara, si ve a apendran, tampoc el volem. Si ve a donar llisons "carcajadas sonoras" un altre vegada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
17 de novembre de 2014, 19.38 h

Mariano, per nosaltres no cal que vinguis. La veritat!
A més a què vindràs? A explicar-nos per què vas reunir els milions de firmes per anar en contra del nostre Estatut? Perquè una altra cosa no crec!. Si és pel tema de la consulta legal ja sabem què diràs. Així que, millor, queda't a Madrid. Aquí no fas cap falta !!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
17 de novembre de 2014, 13.22 h

Per mi si vol venir que vingui com a president del govern espanyol, que vagi al Parlament a explicar-se, que porti propostes i que aquestes el poble les puguin votar.
Si va a un hotel, es rodeja dels seus i s'explica a través del plasma, i que ningú li pugui preguntar res no cal ni fer-li cas, que s'entorni a la Moncloa amb a cua entre cames.
Bon vent i (independència) barca nova


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
bejota fletxa BCN
17 de novembre de 2014, 13.19 h

ELECCIONS EUROPEES. Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, això no és força suficient", apunta. "Encara han d'aparèixer un milió de vots independentisteNació

TANTO POR CIENTO DE INDEPENDENTISTAS SOBRE EL TOTAL DE POSIBLES VOTANTES 9N: 28,40% (menos de uno de cada tres posibles votantes) TANTO POR CIENTO DE INDEPENDENTISTAS 9N SOBRE LA POBLACION TOT... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
17 de novembre de 2014, 12.47 h

#30 El senyor de les fotos, es el que depositava els sobres a les urnes, però en realitat els que votaven eren d' altres persones que s' identiicaven i registraven, ell nomes feia el gest final, es a dir com molta canalla que dipositaven el sobre que el pare o la mare els hi cedien.... Sort que no diuen que fins i tot votaven els de P3!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
17 de novembre de 2014, 12.34 h


#27 DE ACUERDO, M.DOLORS, ...PERO EL ABC YA LLEVA SEMANAS MANIPULANDO LA INFORMACIÓN, HA PUBLICADO FOTOS DE UN INFILTRADO POR ELLOS EN EL REFERENDUM, QUE VOTÓ 3 VECES EN DISTINTOS COLEGIOS ELECTORALES , PARA SUPUESTAMENTE DEMOSTRAR QUE PODÍA VOTAR TANTO COMO QUISIERA,...ESTÁN VOTANDO MUCHAS VECES LOS ESPAÑOLISTAS , EN TODO CASO, PORQUE LOS CATALANES SON PERSONAS RESPONSABLES Y VOTAN SÓLO UNA VEZ.

PERO ESTOS ESPAÑOLES VAN A SEGUIR MANIPULANDO TODO LO QUE PUEDAN PARA DESACREDITAR EL REF... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
17 de novembre de 2014, 12.28 h

Comunicado de la Resistencia :

El día 9 de Noviembre de 2014, día sin duda alguna histórico, hemos asistido al desarrollo de la Consulta Catalana para decidir sobre el futuro político de Catalunya y sus ciudadanos.
Esta ejemplar jornada democrática y de expresión de la voluntad popular ha podido realizarse a pesar de todas las incertidumbres que se cernían sobre ella por las continuas amenazas lanzadas tanto desde las instancias gubernamentales españolas, como desde los medios de radio... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
17 de novembre de 2014, 10.18 h

Ens explicarà també,com li va anar la campanya de recollida de firmes a les Espanyes encontra de l'Estatut...o com deien "contra Catalunya?


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.