directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC: després del 9-N PP i PSOE continuen sense entendre res

"Les respostes al 9-N per part dels dos partits espanyols és de no entendre res, buides de contingut, molt poc ambicioses. Erren totalment en el diagnòstic", diu Simó.

Comentaris 34  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- La portaveu d'ERC, Anna Simó, ha valorat les respostes de PP i PSOE al 9-N i ha afirmat que "continuen sense entendre res, amb propostes buides de contingut i molt poc ambicioses". Sobre la visita de Rajoy per explicar millor els seus arguments contra la independència, Simó ha reblat que el problema del president espanyol és "què explica i no com". "Continua insistint amb l'error de pensar que el problema català es resol amb arguments de la por i l'amenaça de la llei", ha assenyalat la portaveu d'ERC, que també ha titllat la proposta del PSOE de simple "tuneig de la Constitució". A banda, Simó ha aplaudit les paraules de Rull i ha reiterat que la legislatura no s'ha d'allargar "innecessàriament".

Comparteix
   


Etiquetes
ERC ja està recollint adhesions al seu full de ruta

A través de Twitter, el coordinador general de CDC ha rebutjat allargar la legislatura fins al 2016 amb el PSC perquè "voldria dir renunciar a la independència". "Ens sembla molt bé", ha respost breument la portaveu d'ERC, que ha insistit que la importància ara és entendre i interpretar bé el mandat ciutadà del 9-N i "tirar endavant unes eleccions constituents, evidentment aquest 2015". "Demanem a totes les formacions polítiques que estàvem pel 9-N que es faci una lectura del 9-N d'anar per feina", ha reblat Simó, que ha assenyalat que els republicans estan impacients per saber el "full de ruta" de les altres formacions. "Nosaltres ja l'hem presentat i estem recollint adhesions", ha comentat la portaveu d'ERC.

ER insisteix que el com ve després del què i el quan

"El més 'important ara és el què i el quan, el com ve després", ha puntualitzat Simó. "Hem de fer possible que després de les eleccions constituents el més aviat possible es formi un govern d'ampli espectre per dur a terme un procés constituent que tampoc s'ha d'allargar en el temps", ha resumit la portaveu d'ERC. "Si aquesta ha estat la legislatura del dret a decidir la pròxima ha de ser la de la fabricació de la independència", ha afegit Simó.

PP i PSOE erren en el diagnòstic i les propostes no van enlloc

Sobre les propostes de PP i PSOE per "resoldre el problema català". "L'alternativa del PSOE de Pedro Sánchez es redueix a una subcomissió al Congrés sense cap tipus de pressa per fer un lífting a la Constitució o tunejar el cafè per a tothom", ha carregat la portaveu d'ERC, que ha avançat que els republicans "no hi serem pas". "I Rajoy continua insistint en l'error de només presentar els arguments de la por i l'amenaça de la llei, una llei intocable i que no es pot fer res", ha reflexionat en veu alta Simó. "Les respostes al 9-N per part dels dos partits espanyols és de no entendre res, buides de contingut, molt poc ambicioses. Erren totalment en el diagnòstic", ha conclòs la portaveu d'ERC.

Podem, "una bona notícia"

Pel que fa a la puixança de Podem arreu de l'Estat i també a Catalunya, ERC ho ha considerat una "bona notícia" ja que afavoreix la regeneració democràtica i que molts ciutadans "desencantats" tornin a sumar-se a la política. No obstant, la portaveu Anna Simó ha assegurat que a Catalunya ja fa temps que s'ha iniciat aquesta revolució social no només amb el dret a decidir sinó en els moviments contra la corrupció i a favor de la justícia social. "La revolució democràtica a Catalunya ara passa en treballar perquè la seva ciutadania pugui decidir el seu futur a les urnes. I, de moment, Podem, no s'ha definit", ha finalitzat la portaveu d'ERC.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#34
LLUIS fletxa bcn
27 de març de 2017, 19.57 h

9-N .Llamada potencialmente a votar es de 6.228.531 personas. Teniendo en cuenta este censo, orientativo, habría votado un 37,02%.

Este es el escrutinio:
· -Sí-Sí: 80,76% (1.861.753 votos).
· -Sí-No: 10,07% (232.182 votos).
· -Sí-En blanco: 0,97% (22.466 votos).
· -No: 4,54% (104.772 votos)

N.B. QUÈ NO HAN ENTÉS?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Roser fletxa Vilassar
21 de novembre de 2014, 16.56 h

Bejota és com un lloro que repeteix qualsevol cosa que diu algú. Només un altaveu dels centralistes. Però ell, ni mitja neurona.
Catalunya exporta el 10 % més (notícia d´ahir) !!
Bejota, bejota !!, menja pipes ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
bejota fletxa BCN
19 de novembre de 2014, 12.37 h

Economía.
Cataluña, de fábrica de España a páramo económico: Casi 200 empresas catalanas se han trasladado a Aragón desde 2012 por razones de tipo fiscal, pero también por el clima político que se respira en Cataluña.


N.B AQUEST EXEMPLAR DE'L MATRIARCAT CATALÁ ,SI QUE NO HA ENTÉS RES DE RES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Marcel Collgros fletxa Catalunya
18 de novembre de 2014, 22.17 h

#29 Tu no estàs bé del cap, nano !! Què et penses que hi guanyes, NEGANT L'EVIDÈNCIA?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
WQERWR fletxa FGADFGA
18 de novembre de 2014, 17.42 h

. Sobre la visita de Rajoy per explicar millor els seus arguments contra la independència, -----------------> Li hem de dir al senyor Rajoy que no cal que vingui, que la consulta ja s'ha fet. Es per si no se'n havia enterat encara.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
bejota fletxa BCN
18 de novembre de 2014, 14.42 h

El 9N només mobilitza un terç del cens poblacional Al voltant de 2,3 milions de persones (dels 6,3 milions en total) ha participat el 9N. La xifra a favor de la secessió es situa en 1,8 milions GAME OVER !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
18 de novembre de 2014, 13.41 h

Comunicado de la Resistencia :

El día 9 de Noviembre de 2014, día sin duda alguna histórico, hemos asistido al desarrollo de la Consulta Catalana para decidir sobre el futuro político de Catalunya y sus ciudadanos.
Esta ejemplar jornada democrática y de expresión de la voluntad popular ha podido realizarse a pesar de todas las incertidumbres que se cernían sobre ella por las continuas amenazas lanzadas tanto desde las instancias gubernamentales españolas, como desde los medios de radio... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
18 de novembre de 2014, 13.07 h

#26 No estoy de acuerdo con lo que están diciendo la mayoría de medios sobre Catalunya,...la sociedad catalana tenía el derecho de opinar el 9-N,... Los sectores catalanistas que están por el derecho a liberarse del yugo español fueron mayoritariamente a votar, pero eso no es todo.

Los sectores que se definen como españoles también tenían la oportunidad de expresar su opinión, y sin embargo, declinaron ese derecho siguiendo las directrices adoctrinantes del pp, ciudadanos,upyd, psoe, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
LAPAO (para abreviar) VIVA MARIANO RAJOY, PRESIDENTE DE TODOS LOS CATALANES AL SERLO DE TODOS LOS ESPAÑOLES. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes;si, los nazionalistas tambien)
18 de novembre de 2014, 12.52 h

ESTA MAÑANA LA LEVANTARME ME HA VENIDO UNA DUDA:

¿SOMOS YA INDEPENDIENTES LOS CATALANES?
¿TRAS EL BUTIFARRENDUM, ATAMOS YA LOS PERROS CON LONGANIZAS?
¿ALGO HA CAMBIADO?
¿ EL ANSIA PERENTORIA DE VOTAR DE MASS SE HA DILUIDO TRAS EL 9-N Y NO QUIERE CONVOCAR ELECCCIONES PARA NO PERDER SU SILLON?

!CUANTA FRUSTRACION ENTRE LOS NAZIS: LOS HAN TENIDO UN AÑO ENGAÑADOS CON EL BUTIFARRENDUM Y VUELVEN A ESTAR EN LA CASILLA DE SALIDA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
bejota fletxa BCN
18 de novembre de 2014, 12.31 h

Volen convèncer els "indecisos".
CDC admet que l'independentisme no és majoritari
Rull adverteix que "l'objectiu no és córrer, sinó arribar, votar i guanyar" un referèndum secessionista o unes eleccions plebiscitarias

N.B. AQUEST EXEMPLAR DE'L MATRIARCAT CATALÁ,SÍ QUE NO HA ENTÉS RES DE RES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.