directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 17:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU reclama la creació d'un organisme de control tècnic de les obres del TGV

CiU reclama altre cop la dimissió de la ministra de Foment

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Convergència i Unió ha reclamat la necessitat de crear un organisme de control tècnic de les obres del TGV perquè 'ja no ens podem fiar ni del Ministeri de Foment, ni de la informació que dóna'. El portaveu de la formació al Senat, Pere Macias, ha acusat Adif i Foment de 'no donar explicacions clares i de tenir una actitud d'opacitat informativa' en relació als problemes que estan generant les obres. CiU ha reclamat al Govern espanyol que prioritzi el restabliment del servei de Rodalies Renfe, que s'apliquin mecanismes més solvents de control de les obres i que es deixi de parlar de dates per a l'arribada del TGV a Barcelona.
pere macias portaveu senat ciu
Comparteix
   

El portaveu de Convergència i Unió (CiU) al Senat, Pere Macias, acompanyat de Josep Rull, responsable d'Infraestructures de CiU al Parlament, i el regidors de l'ajuntament de l'Hospitalet han visitat el túnel dels FGC que va quedar afectat fa una setmana per les obres del TGV. Han explicat que mentre que la Generalitat no els hi ha posat cap impediment per comprovar l'estat de la incidència en aquest punt, Adif no els ha permès veure l'estat de les obres del TGV a l'entorn de l'estació de Bellvitge de Renfe. Asseguren que amb aquest nou esvoranc queda clar que 'no s'està controlant la situació per forçar els terminis de finalització de les obres', ha explicat Rull, que ha reclamat al president del govern espanyol, Jose Luis Rodríguez Zapatero, 'que es deixi d'excuses i que expliqui que la data del 21 de desembre serà superada'.

CiU reclama també la dimissió de la ministra de Foment i del secretari d'estat d'Infraestructures perquè, diuen, 'constitueixen el principal obstacle que impossibilita adoptar les decisions tècniques pertinents' per tenir millor controlada la situació i per establir nous mecanismes o fer les modificacions tècniques que siguin necessàries perquè els incidents, com aquest nou esvoranc, no es tornin a repetir.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.