directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

“Parlem” comença a operar aquest dijous

Amb tarifes de prepagament d'entre 5,5 euros i 10 euros al mes el nou operador de telecomunicacions català donarà una àmplia gamma de servei de veu i dades tant a particulars com a empreses

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El nou operador de telefonia de Catalunya Parlem començarà a operar aquest dijous amb una oferta integral de serveis de veu i dades destinada tant a particulars i empreses. Com totes les companyies de telecomunicacions, Parlem presenta una àmplia gama de tarifes amb l'objectiu ''d'oferir les millors solucions al seu preu real'', segons explica la companyia. En l'àmbit del prepagament, Parlem ha preparat una oferta de cinc tarifes que van de 5,5 euros fins a 10 euros al mes. L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha estat l'encarregat de fer la primera trucada de Parlem, acompanyat de l'enginyer de telecomunicacions Ernest Pérez-Mas, fundador i conseller delegat de l'empresa.
 

Comparteix
   


Etiquetes
La companyia Parlem viu aquest dimecres la vigília de la seva estrena en el sector de les telecomunicacions i en aquesta jornada ha fet un desplegament d'actes per celebrar aquesta nova irrupció en el món de la telefonia entre els que ha destacat una trobada amb l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que ha protagonitzat l'acte simbòlic de fer la primera trucada amb una línia de la companyia.
 
Ernest Pérez-Mas, fundador i conseller delegat de la nova companyia, s'ha marcat l'objectiu d'arribar a ser la quarta operadora de telefonia mòbil a Catalunya en un termini màxim de cinc anys. Inicialment, la nova companyia oferirà amb la xarxa d'Orange el servei telefonia mòbil per a particulars i de telefonia mòbil, fixa i banda ampla a les empreses.
 
En declaracions a l'ACN, Pérez-Mas ha indicat queaAquests serveis per a empreses també s'oferiran a particulars a partir del primer trimestre de l'any que ve i a partir d'aleshores la companyia completarà l'oferta per a tots els mercats amb els serveis relacionada amb el Quad Play, televisió i continguts. Pérez-Mas preveu que el nou operador arribi als 7.000 clients a finals d'any i als 100.000 durant l'any 2015.
 
El fundador i conseller delegat de Parlem és l'enginyer de telecomunicacions Ernest Pérez-Mas, que és el màxim accionista de la companyia. Pérez-Mas comparteix l'accionariat amb Ona Capital, societat d'inversió de la família Font, propietària de Bon Preu, i de la família Carandell; FonYou Telecom, empresa tecnològica que és soci d'innovació de negoci per a operadors de telecomunicacions i el Grup MasMóvil Ibercom.
 
Com totes les companyies de telecomunicacions, Parlem proposa un pla de tarifes ampli per a particulars i empreses que té com objectiu adaptar-se ''a les necessitats de cada usuari'' i a un ''preu real''.
 
Les tarifes per a particulars i empreses estan dissenyades en contracte de prepagament i contracte per cobrir les necessitats de telefonia mòbil, fixa, accés de banda ampla i centraleta virtual. Totes aquestes ofertes es podran començar a contractar a partir d'aquest dijous 27 de novembre a través del portal de www.parlem.com o www.parlemtelecom.cat
 
En el cas dels plans de contracte per a particulars, cada usuari podrà elegir entre quatre opcions de veu condicionades als minuts contractats i que van des del pagament de 0,066 euros el minut, o tarifes planes amb màxims de 220 minuts, 500 minuts i 1.000 minuts. També hi haurà quatre ofertes de dades que van des 0,33 euros per mega i tres tarifes planes per 300 megues, 1 GB i 2,5 GB.
 
En la fórmula de contracte, Parlem ha creat una tarifa específica per a usuaris intensius, que inclou 3.000 minuts i 4 GB de navegació.
 
En relació amb l'oferta destinada a empreses, Parlem vol oferir un servei a la carta a mida de les necessitats de cada una de les companyies que es vulguin interessar en fer un contracte de serveis en aquest nou operador.
 
Aquest dijous entrarà en funcionament el servei d'atenció al client i el suport tècnica a través del telèfon 668 668 668.
 
El pla estratègic de la companyia per al període 2014-2019 preveu inversions per a la incorporació continuada de solucions tecnològiques punteres desenvolupades en col·laboració amb diferents agents i clústers de l'ecosistema TIC català. Aquest pla, que inclou també la plena consolidació de les infraestructures tècniques i de serveis de l'operadora, ha suposat una inversió inicial de 4,2 milions d'euros i preveu inversions posteriors, durant el període de vigència del pla estratègic, de fins a 15 milions d'euros.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
27 de novembre de 2014, 13.56 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estad... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
27 de novembre de 2014, 13.34 h

-comença a funcionar dijous. No "aquest dijous"


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8

Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
27 de novembre de 2014, 00.00 h

#6 milions d'habitants?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
26 de novembre de 2014, 22.12 h

Serena: pots explicar serenament què és això dels 7.500 M,H ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
26 de novembre de 2014, 20.14 h

El 3 no val manca una a


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
26 de novembre de 2014, 20.11 h

www.mepranking.eu/state.php


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
26 de novembre de 2014, 20.07 h

Aneu amb aquest enllas,mapa de EU, poseu el curso sobre els estats,i veureu com estem dins de EU AMB 7.500 M,H

www.mepranking.eu/stste.php


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
HBertran fletxa Berga
26 de novembre de 2014, 19.08 h

Ja tinc ganes d´operar amb una cia catalana. El diner català pels catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
26 de novembre de 2014, 18.51 h

Demà mateix els truco i contracto amb ells.


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.