directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 17:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La monja Forcades pensa trair Catalunya?

Un dels ideòlegs de Podemos Juan Carlos Monedero va carregar fa un any contra el Procés Constituent, les seves paraules són dignes del mateix PP o Ciudadanos

Comentaris 48  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 16 vots )
carregant Carregant

En aquest vídeo, un dels homes fort de Podemos carrega contundentment contra el moviment de Teresa Forcades (minut 20 a 25) amb arguments dignes dels líders unionistes de Ciudadanos i del Partit Popular. Ja fa un any van deixar clar que el dret a decidir, tant sols el volen aplicar en casos de colonialisme i consideren un desastre el procés independentista a Catalunya. “El PC pot servir per fer despertar la participació de la ciutadania en política, però no és admissible utilitzar el sentiment identitari per aconseguir-ho, és molt perillós, no és pot permetre establir fronteres com volen els processos identitaris, això no pot formar part d’un procés constituent”, sentencia Monedero.
Quin sentit té que PC vagi a les eleccions amb Podemos/Guanyem que consideren el moviment de Forcades tant sols identitari?

Escoltant aquest cinc minuts de vídeo d’entrevista a Juan Carles Monedero és suficient per no entendre els motius del PC d’anar a les eleccions amb Podemos/Guayem, ni tant sols des de la bondat cristiana és acceptable aquesta decisió. El moviment de Pablo Iglesias no té cap interès en desenvolupar el dret a decidir dels catalans, en tot cas el dret a l’autodeterminació dels pobles tant sols el reconeixen per països fora de l’àmbit europeu, com el Sàhara o Palestina, però mai en el cas català.

Desemmascarem Podemos/Guanyem

Monedero assimila el mateix discurs de Albert Rivera, Sánchez Camacho o el mateix Pedro Sánchez. “El Procés Constituent és un moviment totalment indentitari” per dir a continuació “que vol la independència de Catalunya i això seria un desastre, portem més de 500 anys de mestissatge i no podem posar una frontera on no existeix cap diferència real”.

Monedero disfressa el discurs culpant als governants espanyols de la democràcia de ser intransigents amb Catalunya i acusen a PC d’aprofitar això per créixer com a moviment, però el dirigent de Podemos no es pot estar d’utilitzar els arguments clàssics del nacionalisme espanyol, “a Catalunya la gent s’autoenganya, el que és dolent és espanyol i lo que es bo és català, com si els Mossos que acaben de matar a cops a una persona no fossin catalans” per a continuació afegir, “No tolero la gran mentida que Espanya subjuga a Catalunya. Solament en casos de colonització és acceptable una esquerra nacionalista, i aquest no és el cas d’Espanya.”

Li recomanem a Teresa Forcades i als membres del PC que mirin aquests cinc minuts de vídeo

Recordem que el vídeo és de novembre de 2013, de fa un any, en definitiva els de Podemos/Guanyem no enganyen, una altre cosa ésque el fervor mediàtic amagui els veritables pensaments cara el procés independentista català. Al final serà veritat que Podemso/Guanyem és la principal arma d’Espanya per rebentar el procés.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#48
Paco Pi fletxa Barcelona
1 de desembre de 2014, 23.21 h

#37
El mateix percentatge que va portar en Rajoy i aquest partit cancerigen per paràsit, a la majoria absoluta, ves per on.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
Jesús fletxa Barcelona
1 de desembre de 2014, 17.08 h

Retorcido el título y el artículo para llegar a comparar a Monedero con Albert Rivera y Sánchez Camacho. Recuerden que Arcadi y Forcades están más cerca del federalismo que del independentismo.
Una entrevista mas cercana en el tiempo a Monedero dice lo siguiente "Somos sinceros y somos creíbles, porque en Cataluña o el País Vasco, los sitios donde hay una identidad más fuerte, saben que nosotros estamos a favor del derecho a decidir, y sabemos que los pueblos diferentes que configura... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Paco Pi fletxa Barcelona
30 de novembre de 2014, 00.39 h

Efectivament:
"...i no podem posar una frontera on no existeix cap diferència real”.
Naturalment. NO HI HA DIFERÈNCIES REALS. Les diferències són eminentment polítiques. I aquí sí que s'hi poden posar fronteres. (On, si no?) Les diferències reals, les populars, les de la gent, no existeixen (quan existeixen, si existeixen, algú té un problema). Les diferències polítiques, les autèntiques diferències polítiques, demanen, exigeixen, límits polítics. Fronteres, per tant. Si no f... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
bejota fletxa BCN
29 de novembre de 2014, 19.19 h

En realitat, va votar només el 35% del cens electoral. Uns dos milions de persones d'un total de 6,2. I, d'aquests dos milions, un 1,8 va votar a favor de l'estat independent. És a dir, la independència no va arribar al 30% del total del cens.
GAME OVER !

#44 UNA MAJORIA AMPLA EL 9N HAURIA ESTAT EL MATEIX QUE UNA ALTRE REFERENDUM. QUE PENSAS QUE CANVIAREM DE PARÉ. NI T'HO PENSIS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Toni fletxa Barcelona
29 de novembre de 2014, 18.16 h

#37 Nano deixa't rotllos. Fotem un referèndum com deu mana i veurem qui és majoria. Jo personalment conec tres persones que són independentistes i no van participar a la consulta. Qui nassos et creus tu que ets per ficar a aquestes tres persones en el teu sac. Ni som tots els que estàn ni estàn tots els que som.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
29 de novembre de 2014, 12.23 h

Seis años y medio de prisión para el exprimer teniente de alcalde ERC de Cubelles por pederastia
Joan Rodríguez Serra abusó de tres adolescentes entre el 2007 y el 2010, uno de los cuales se suicidó al poco de declarar en el juzgado.

Un juzgado de Vilanova i la Geltrú ha condenado al exprimer teniente de alcalde de Cubelles (Garraf) Joan Rodríguez Serra (ERC) a seis años y medio de prisión por abusos sexuales a tres adolescentes entre el 2007 y el 2010. Rodríguez, que dirigía un ce... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42

Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
driver fletxa l'hospitalet de llobregat
28 de novembre de 2014, 22.14 h

Son los mismos perros con diferentes collares . Les interesa replegar los votos de los contrarios a la independencia antes que reconocer el derecho de Cataluña a ser independiente , ir en contra de Cataluña y de lo catalan siempre da votos .


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
CAGAluña fletxa histórica mierda pinchá en un palo
28 de novembre de 2014, 21.52 h

#38 ¿Éste era el que decía que hacerse de ERC le permitía centrarse en su izquierdismo y dejar de la lado el nazionalismo?
¿Y se lo llegarará de verdad a creer él mismo?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
joanr fletxa Canet
28 de novembre de 2014, 21.51 h

Les sectes ultres com Procés Constituent o Guanyem poden fer qualsevol cosa, fins i tot conjuminar-se amb l'espanyolisme de Podemos. Si tenen un mínim de vergonya haurien de dissoldre's i votar la CUP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.