directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 00:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas: “ho tenim més a prop del que mai no ho ha tingut ningú”

El president avisa que pactar un punt comú per a llistes separades dificultaria que el món sabés què han votat els catalans

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

En una entrevista a Catalunya Ràdio, el president Mas ha advertit de les dificultats que suposaria presentar-se a les eleccions amb un punt comú pactat entre llistes diferents. "Si hi ha un punt en comú i tota la resta del programa és diferent, des de fora no sabran què hem votat", i el món faria la "pitjor" interpretació possible, perquè el procés català li "incomoda". Mas ha explicat que "si hi ha propostes millor que aquesta, però que garanteixin la consulta amb un resultat clar, parlem-ne", i s’ha obert a anar en llistes separades amb ERC si al programa electoral hi hagués "un sol punt comú" als dos programes, perquè la comunitat internacional no pogués interpretar de cap altra manera els resultats de les plebiscitàries.
 
Mas, que dimarts va oferir-se per encapçalar la llista, però també per tancar-la, ha recordat que hi ha "cares visibles" del procés sobiranista que ajudarien a fer comprensible el missatge de les plebiscitàries a l'exterior. El president També ha assegurat que intentarà assistir a la conferència de dimarts d’Oriol Junqueras, si pot canviar una visita de fora del país que ha costat molt de concertar i que en el cas que no fos possible el trucarà per trobar-se l’endemà.
 

Mas afirma que la querella de la Fiscalia busca inhabilitar-lo perquè no es pugui presentar a les eleccions

segons recull l'ACN, per al president de la Generalitat, Artur Mas, la intenció de la querella presentada per la Fiscalia -"a instàncies del govern espanyol"- és la d'inhabilitar-lo perquè no pugui presentar-se a les properes eleccions al Parlament. "Hi ha una voluntat explícita d'acontentar els que es van posar nerviosos a Madrid i demanaven canya i, si poden, d'inhabilitar alguns polítics catalans, entre ells jo mateix, per veure si ens aparten de l'escena política en els propers temps", ha afirmat durant una entrevista a Catalunya Ràdio. Mas ha recordat el precedent de l'expresident del parlament basc, inhabilitat pel Tribunal Suprem el 2008, tot i que prèviament havia estat absolt pel Tribunal Superior del País Basc.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
muntsa fletxa Barcelona
30 de novembre de 2014, 15.53 h

#13 Sí senyor. Tot el meu suport al president Mas, un dels millors de la nostra història. I ho diu qui no és Convergent, però ara vota Mas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
29 de novembre de 2014, 12.45 h

SOY UNA SEÑORA, GUAPA,...!!! Y HACE MUCHOS AÑOS, DESDE MI ADOLESCENCIA, QUE PRACTICO LA ZOOFILIA CON LOS PERROS QUE HE TENIDO, ME GUSTA TODO, SE LA MAMO,ME BEBO LA LECHE QUE TIENEN, ES SABROSA, TE LA RECOMIENDO, MEJOR QUE LA DE HOMBRE,...Y NO VEAS EL GUSTO QUE ME DAN CUANDO ME ENCULAN O CUANDO ME LAMEN LA ALMEJA CON SU LENGUA RÁPIDA,...!!! ES UN GUSTAZO, POR ESO NO ME CASÉ NUNCA, HE FOLLADO CON HOMBRES, PERO LO QUE ME HACEN LOS PERROS ES DIVINO,...!!! NO LOS CAMBIO POR NADA,...!!!
A VECES, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
29 de novembre de 2014, 12.29 h

Seis años y medio de prisión para el exprimer teniente de alcalde ERC de Cubelles por pederastia
Joan Rodríguez Serra abusó de tres adolescentes entre el 2007 y el 2010, uno de los cuales se suicidó al poco de declarar en el juzgado.

Un juzgado de Vilanova i la Geltrú ha condenado al exprimer teniente de alcalde de Cubelles (Garraf) Joan Rodríguez Serra (ERC) a seis años y medio de prisión por abusos sexuales a tres adolescentes entre el 2007 y el 2010. Rodríguez, que dirigía un ce... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
29 de novembre de 2014, 12.02 h

#12 Mira, tu ya estás bien cubierto con toda la tropa del PP en Badalona y los medios de comunicación corruptos que teneis. ¿deberías estar feliz, no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
29 de novembre de 2014, 11.53 h


#13 JA,JA,JA,...MIRA LOLA,...NOSOTROS LOS SOCIALISTAS VAMOS A TRAER LA CONSTITUCIÓN FEDERAL Y ESO TE TIENE QUE SATISFACER LO SUFICIENTE, NO SEAS CRETINA,... LA INDEPENDENCIA SÓLO ES MALA PARA VOSOTROS, CONVÉNCETE,... MENOS MAL QUE ESTAMOS AQUÍ LOS ESPAÑOLES PARA TUTELAROS COMO SI FUÉRAIS NIÑOS DE TETA, O VIEJOS CON DEBILIDAD MENTAL, QUE SI NO, ESTARÍAIS MÁS ABANDONADOS QUE UN MONO EN EL POLO NORTE,JA,JA,JA,...!!!

ADEMÁS, HOY ME HE LEVANTADO DE UN HUMOR EXCELENTE, PORQUE AYER POR LA ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
mario fletxa barna
29 de novembre de 2014, 10.37 h

El dimarts parlarà el SR. JUNQUERAS, espectativa profunda. VISCA LA REPÚBLICA CATALANA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
29 de novembre de 2014, 10.24 h

President Mas, tot el meu suport i jo també dic TOTS A UNA ! Es la manera i no podem desaprofitar aquesta ocasió, que no se ens tornará a donar mai mes a la vida !


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
29 de novembre de 2014, 09.50 h

Será falso el típo !!. Si solo hace 3 años que pides la independencia !!!!. La madre que lo parió !!. Vaya cara dura y viento cambiante según van viniendo los tirones de la manta corrupta de CiU. Después de Pujol ahora le toca a Mas, de ahí esta locura y sinrazón como CIRCO espantoso que está llevando a cabo con esto de la independencia de Cataluña apoyado por la parte minoritaria de la sociedad catalana infectada de la epidemia del nacionalismo que ellos, la casta política naciona... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Pau Vidal fletxa Barcelona
28 de novembre de 2014, 16.42 h

https://m.youtube.com/watch?v=VZjuqDxc5nE

BARCELONA SIEMPRE ESPAÑOLA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Ramon fletxa Sabadell
28 de novembre de 2014, 16.03 h

Als que diuen que només va votar SI el 30% del cens

a/ amb els que van votar SISI el 9N n'hi hauria prou per guanyar u n referendum amb el 70% de participació encara que TOTS els nous votants votessin NO

B/ si la participació fos del 85% (cosa que no ha passat mai, max ha sigut del 80%) només faria falta que votés SI el 15% de nous votants perquè guanyés el SI

C/considero els votants de SI/NO com a votants de NO que ja és molt considerar

I per últim però el més important Apodera... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.