directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Terribas a Camacho: “a vostè el PP no li fa ni cas”

La líder popular dispara contra la llista única proposada pel president Mas perquè considera que vol “blanquejar” la corrupció que afecta greument CDC

Comentaris 39  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

Mónica Terribas ha entrevistat la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, i només començar li ha etzibat que Rajoy ha vingut a Catalunya "tres horetes i no li ha donat cap aire ni ha fet cap proposta", ni tan sols la que la mateix Camacho va fer a Gènova de finançament asimètric. l apopular li ha respost que inssiteix, persisiteix i algún dia ho aconseguirà. Preguntada sobre si el PP contempla la possibilitat d’impugnar les eleccions plebiscitàries i Camacho ha respost que encara no ho han valorat i ha acusat el president Mas de voler “blanquejar” la marca CDC “greument afectada per la corrupció” i ha afegit que la llista única "no és un model democràtic, les llistes indestructibles són una altra cosa i els catalans es mereixen que cadascú vagi amb el seu partit i programa", ha di tla popular i ha subratllat que a ERC no li agrada gens ni mica anar a la llista unitària del Sr. Mas i demà veurem quina és la resposta del Sr. Junqueras.
“Rajoy està venint permanent ment a Catalunya”

Camacho ha disparat contra els que critiquin a Rajoy per haver vingut a Catalunya a un acte de partit  i ha assenyalat que el criticaven si no venia i el critiquen si ve. “Rajoy ha estat venint a molts actes, amb empreses i sectors, l'últim va venir per a la Marca Espanya amb centenars d'empresaris. Per tant, Rajoy ha estat venint permanentment a Catalunya i  coneix bé Catalunya”, ha dit Camacho que ha avançat que tan aviat com es pugui es farà un acte amb la societat civil, encara que ha subratllat que en l’acte d’aquest dissabte Rajoy ja va parlar amb la societat civil.



Sobre Fernández Díaz, “no crec que sigui veritat”

Camacho ha dit que no en té cap constància del que publica avui el diari ARA sobre una unitat secreta a les ordres de Fernández Díaz per rebentar el procés sobiranista a base buscar possible irregularitats o suposats delictes de polítics catalans per rebentar el procés sobiranista. “No crec que sigui veritat”  perquè surten casos de tot tipus a tota Espanya, la UDEF fa la seva feina igual per tothom independentment de les qüestions polítiques, ha dit Camacho. Sobre el cas Pigem diu que també ha dimitít una ministra sense haver comés cap delicte.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#39
4 de desembre de 2014, 01.15 h

Felicitats Kamacho.
Avui Espanya ha aconseguit una fita històrica, ja ha passat davant de Botswana. ja som líders amb corrupció !!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
3 de desembre de 2014, 16.45 h

#29 Tú eres un miserable, un enemigo del Islam, pero cuando pongamos Califato en al - Andalus, lo que llaman España, vamos a traer todo lo bueno que significa el Corán, todo lo buenodel pensamiento oriental de los hijos de Muhammad, que es el Profeta de Allah, que todo lo ve y nos guía por el camino hacia la instauración de la Sharia como código ético y de comportamiento democrático pleno.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
3 de desembre de 2014, 16.40 h

#32 Os vamos a derrotar,catalanes, ya os hemos derrotado, porque el referendum ha sido una verbena , un puto cachondeo, y ahora toca que el PSOE vuelva a reconquistar cataluña con la reforma federal, os vamos a poner firmes con la reforma federal, eso es lo que hay, nadie os traga con vuestra independencia,ja,ja,ja,...!!!

viva el PSOE, viva España, viva la Cosntitución Federal !!!

y al que le pese que reviente, ja,ja,ja,... !!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
3 de desembre de 2014, 16.27 h

#32 Os vamos a derrotar,catalanes, ya os hemos derrotado, porque el referendum ha sido una verbena , un puto cachondeo, y ahora toca que el PSOE vuelva a reconquistar cataluña con la reforma federal, os vamos a poner firmes con lus i com ho escrius.

Vots: 0 vots positius 1 vots negatius
Respondre comentari replica Comentari inadequat abus a reforma federal, eso es lo que hay, nadie os traga con vuestra independencia,ja,ja,ja,...!!!

viva el PSOE, viva España, viva la Cosntitución Fed... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
3 de desembre de 2014, 01.40 h

#13 Dons mira, jo que em considero que políticament soc molt activa, será a una de las primeres que vindrán a buscar. Quan entrin per la Diagonal, els saludaré i els i treuré la estelada. AIXÓ QUE ES, UNA SOFLAMA PER DONAR POR ? ¿JA HA COMENSAT LA CAMPAÑA ?. Dons mira, estic rien de tú fa estona. DONAS PENA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
2 de desembre de 2014, 15.17 h

Pero quin cinisme el de aquesta elementa! Diu que el Rajoy ve per promocionar la marca españa i que lo del Fernandez Diaz i la udef n se u creo.
La marca españa, nena, está per terra i no ja qui la achequi. I lo de la udef ¿si que tens olvidat lo de la Camarga ? i lo del fiscal amiguet, i, i, i, i, i, i, i, no acabaríam. Pena em faría que algún dels meus fills, es pogués asemblar a tú. MALA PEÇA !


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
2 de desembre de 2014, 14.08 h

Aquesta risa que fas a la foto, ¿es una risa nerviosa, quan et diuan que tú per el PP ja no representes resi no et fan cas?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Seny fletxa Barcelona
2 de desembre de 2014, 13.27 h

#13 Tu, ni ets socialista, ni saps el que és el Socialisme. Ets un nazi dels del socialisme falangista nazi amics de Hitler. Fa vegonya que algú pugui en aquestes alçades de la història escriure el que escrius i com ho escrius.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Seny fletxa Barcelona
2 de desembre de 2014, 13.25 h

#11 GILI-PO-LLAS. Asqueroso provocador.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Seny fletxa Barcelona
2 de desembre de 2014, 13.23 h

#4 És una pena que tanquessin Sant Boi!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.