directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Miguel Poveda demana disculpes per les “bromes” contra Mas

El cantautor va insultar el president de la Generalitat en un concert a Madrid assegurant que “Potser va caure del bressol i es va donar un cop al cap”, entre altres perles.

Comentaris 64  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El cantautor de flamenc, Miguel Poveda, va insultar el president Mas durant la seva actuació a l’Auditori Nacional de Madrid, en el que va  fer un discurs quan va presentar els músics catalans. Segons Poveda va fer el discurs en defensa “dels drets de la humanitat”, i va assegurant que a Catalunya “hi ha moltes més coses que Artur Mas ficant la pota. Aquest home potser va caure del bressol i es va donar un cop al cap. Igual quan dorm és angelical, però despert és un fill de la seva mare, com jo de la meva". Poveda  va justificar el discurs perquè defensa els catalans com ell i perquè li fa “molta ràbia” que el president de la Generalitat “ens estigui deixant malament”. “Perdonin el discurs, però hem de manifestar-nos i defensar els drets de la humanitat”, va cloure. Avui ha demanat disculpes per Les “bromes potser desafortunades cap el Sr. Mas” en un missatge al seu Facebook.
 Missatge i vídeo del cant dels ocells per fer-se perdonar

El missatge al Facebook diu: “Vull demanar disculpes per les bromes potser desafortunades cap al Senyor Mas, mai vaig ser polític, ningú m'empeny a demanar disculpes, ho faig lliurement perquè sempre he estat partidari de l'enteniment i no del confrontament, crec que les declaracions que vaig fer ahir, repeteixo, en to de broma, per presentar als meus músics catalans han estat usades per generar un conflicte absurd en què no em reconec, sempre em vaig defensar i vaig lluitar com català i dono suport públicament al dret del ciutadà a ser escoltat sigui de la ideologia que sigui que totes són respectables, jo em sento un artista i ésser humà plural que ve del mestissatge i dono suport a l'enteniment i les llibertats, la convivència i tots aquests valors que em van inculcar de petit, no sóc escriptor ni polític, igual fins estic redactant fatal, però parla un ésser humà que se sent malament per fer ahir al meu concert de Madrid un acudit fàcil que ha donat lloc a confusions i enfrontaments, és per això que demano disculpes de nou al senyor Mas i a les persones que lliurement ho han triat com a governant de Catalunya , a la qual li dec gran part del que sóc, inclòs a la Generalitat que en el seu dia em va atorgar el Premi Nacional de Catalunya, mai tornaré a fer broma amb cap polític perquè la meva passió és la música i les persones amb les quals la puc compartir, em reitero en les meves disculpes si algú es va sentir ferit, salutacions a tots i totes”.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#64
3 de desembre de 2014, 10.52 h

#46 No Francesc, no se ha donat compte que s'ha equivocat. Estic segura que pense el mateix (adoctrinat per el entorn ), pero la pela es la pela i pensa que podría perdra ek mercat de aquí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#63
Josep Maria fletxa Mollerussa
3 de desembre de 2014, 10.43 h

S'ha ficat de moda, només cal demanar disculpes, dir que no ho faré mes i missió acomplerta. Si després hi torno no passa res. És com aquell que empeny a un altre per un barranc, i tot seguit li diu que no volia fer-ho, i que el perdoni. On hem arribat !!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#62
2 de desembre de 2014, 20.56 h

-es va pegar un cop al cap. No "donar"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#61
terra fletxa tortosa
2 de desembre de 2014, 17.34 h

#57 Aquest senyor confirma la meva sospita que una part molt important del PSOE es la verdadera hereva de la FALANGE, i no ho dic de broma. El nacional socialisme era falangiste i bastante gent del PSOE n'estava d'acord l'any 36. La FALANGE odiava la CEDA (PP actal) que la veia com un enemic del poble i explotador inhuma dels recursos de laterra. Era seu un pensament revolucionari nacional sindicalista en la qual el partit era l'element ctalitzador per trovar esta unitat de desti espanoyl en l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
ytryqwery fletxa sdfasddasf
2 de desembre de 2014, 17.23 h

#27 QUAN SE'T PASSI EL DELIRIM TREMENS POTS ES-VERINAR QUINA ÉS LA VERSIÓ OFICIAL UNIVERSITÀRIA I QUINS FETS PRESENTA. SENSE FETS I DADES NO HI HA HISTÒRIA, HI HA NOVEL.LA FICCIÓ. ES CERT QUE HI HA FETS QUE PERMETEN DIFERENT GRAU D'INTERPRETACIÓ.
PODRIA DIR LA MEVA VERSIÓ QUE CREC ÉS L'0FICIAL. NO SÉ SI EL CATALÀ ERA A L'INICI UNA LLENGUA OCCITANA, S'ASSEMBLEN MOLT. A MI NO HEM SABRIA CAP GREU, ÀDHUC M'AGRADARIA, PERÒ PEL QUE HE LLEGIT SEMBLA QUE NO. PER TANT HO ACCEPTO.
PEL Q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59
2 de desembre de 2014, 14.04 h

#57 Que podrías decir que era el señor X ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
2 de desembre de 2014, 14.02 h

¿Aquet tal Poveda, es fill de inmigrants i criat a la periferia? Ja está explicat. Aixó no vol dir que tots siguin igual, pero van maman tota la vida el complexa que els ha representat tindra que inmigrar i enlloc de estar agraits al país de acollida, tenan una rencunia que no la superan.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
2 de desembre de 2014, 12.23 h

#49 vosotros, miserables traidores, diréis lo que queráis, so garrulos de vuestras veguerías de los cojones, pero Zapatero ha sido y será el segundo mejor presidente de España de la Historia, sólo por detrás del inigualable Felipe González, el mayor estadista de Europa de todos los tiempos, jefe de la diplomacia en la ONU,nunca superado por sus dotes de oratoria,etc.etc.

Podría estar horas enumerando las bondades de Felipe Gonzalez pero ahora nos ocupa el presidente Zapatero, que fue... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
2 de desembre de 2014, 12.22 h

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado fascista español. Seguiremos luchando por el derecho a la libertad y la INDEPENDENCIA de los heróicos pueblos Catalán,Vasco,Galego,Canario,Leonés,etc. Todos los pueblos que luchan por la libertad contra el sometimiento de siglos por parte de la minoria imperialista españolista,tienen el derecho a conseguirlo y esa es nuestra motivación,ayudar a los pueblos a alcanzar su libertad mediante la I... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
mario fletxa barna
2 de desembre de 2014, 09.59 h

#19 NO N'HI HA PROU EN DEMANAR PERDÓ, TAMBÉ HO HA FET RAJOY PER TOTA LA CORRUPCIÓ DEL SEU PARTIT I ACABA TOT? NOOOOOOOOOOOO
Aquí lúnic honorable és el President i se li deu un respecte, per tant el Poveda demostra el què és i no es mourà mai del seu escalafó a part del seu cant que si que l'honora, però no la paraula. Cadescú està allà on li pertoca i ELL a més s'en vanagloria, per tant...


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.