directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 08:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carlos Fabra entre a la presó i amb ell el PP

El PP més corrupte no ens pot alliçonar, amb l’entrada a la presó d’Aranjuez de Fabra per complir 4 anys de condemna per frau fiscal hi entre el model “PP”

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

València (ACN).- L'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, ha ingressat aquest dilluns a la presó d'Aranjuez (a Madrid) per complir la condemna de quatre anys de presó per frau fiscal, segons que han confirmat fonts d'Institucions Penitenciàries. L'exdirigent del PP ha apurat el termini de cinc dies que va establir l'Audiència de Castelló per a l'ingrés de manera voluntària en un centre penitenciari, després que el consell de ministres denegués l'indult que havia sol·licitat. Carlos Fabra està condemnat per haver defraudat a Hisenda uns 700.000 euros entre els anys 1999 i 2003.

Comparteix
   


Etiquetes
Fabra el mateix model que Gürtel

La condemna es produeix en el marc del 'cas Naranjax', el judici del qual es va celebrar a l'octubre de 2013 després de gairebé 10 anys d'instrucció. Carlos Fabra estava acusat de tràfic d'influències, suborn així com de quatre delictes fiscals. El magistrat no va considerat provat que l'exdirigent del PP fes de mitjancer per aconseguir l'aprovació de llicències de productes fitosanitaris al Ministeri d'Agricultura però si va ser condemnat a quatre anys de presó pels delictes fiscals. La Fiscalia demanava 13 anys.

Amb Fabra entra a la presó el PP, el mateix que ens vol alliçonar

L'Audiència també va condemnar la seva exdona, María Amparo Fernández, a dos anys de presó pels mateixos delictes fiscals i va absoldre la resta dels acusats dels delictes de suborn i tràfic d'influències. El Suprem va rebaixar però la pena a un any per a la dona de l'exdirigent del PP, en estimar parcialment el seu recurs i no haurà d'ingressar en presó. Per contra en la mateixa resolució, l'Alt tribunal va confirmar el passat juliol la condemna a quatre anys a Carlos Fabra, així com els recursos de la Fiscalia i l'acusació particular, que reclamaven augmentar-la fins a 8 anys.
 
Després d'aquesta confirmació, l'expresident de la Diputació de Castelló va sol·licitar la mesura de gràcia de l'indult per part del govern espanyol, denegat fa unes setmanes. L'Audiència de Castelló havia suspès el seu ingrés en presó fins que el govern espanyol es pronunciés. Fabra manté interposat un recurs al Tribunal Constitucional al·legant que els fets pels quals se l'ha condemnat han prescrit.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
2 de desembre de 2014, 13.49 h

-Carlos Fabra "entre" a la presó i amb ell el PP- Senyors de Directe.cat, mai no havia vist un diari amb la quantitat de faltes gramaticals i ortogràfiques com aquest. Aquí, en el títol que he encapçalat el meu comentari, el mot "entre", vol dir "entre una cosa o una altra". El present del verb entrar diu: Jo entro, tu entres i el ENTRA. Francament, un diari amb el qual ens hauríem d'emmirallar en quant a la nostra llengua, no feu més que prostituir-la amb la vostra deixadesa. I no ho di... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
2 de desembre de 2014, 12.17 h


#3 vosotros, miserables traidores, diréis lo que queráis, so garrulos de vuestras veguerías de los cojones, pero Zapatero ha sido y será el segundo mejor presidente de España de la Historia, sólo por detrás del inigualable Felipe González, el mayor estadista de Europa de todos los tiempos, jefe de la diplomacia en la ONU,nunca superado por sus dotes de oratoria,etc.etc.

Podría estar horas enumerando las bondades de Felipe Gonzalez pero ahora nos ocupa el presidente Zapatero, que fue ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
2 de desembre de 2014, 12.16 h

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado fascista español. Seguiremos luchando por el derecho a la libertad y la INDEPENDENCIA de los heróicos pueblos Catalán,Vasco,Galego,Canario,Leonés,etc. Todos los pueblos que luchan por la libertad contra el sometimiento de siglos por parte de la minoria imperialista españolista,tienen el derecho a conseguirlo y esa es nuestra motivación,ayudar a los pueblos a alcanzar su libertad mediante la I... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
2 de desembre de 2014, 09.22 h

¿Te gusta el aeropuerto del abuelito ? ¿Te gusta la nueva residencia del abuelito ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
1 de desembre de 2014, 21.41 h

Aixó es el PP, aixó es la putrefacta ESPAÑA DEL LADRON RAJOY Y EL GOBIERNO DE LADRONES DE ESPAÑA-UNA


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
1 de desembre de 2014, 19.52 h

Pero al PP hi ha algú que no sigui uN CHORIZO??? RAJOY, vaya banda de chorizos populares, tu y tus sinverguenzas se GOBIERNO DE LADRONES DE ESPAÑA!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
1 de desembre de 2014, 19.21 h

El presidente del Partido Popular, Mariano Rajoy, ha manifestado este viernes que el presidente de la Diputación de Castellón, Carlos Fabra, imputado por varios delitos contra la Administración y la Hacienda pública, "es un ciudadano y un político ejemplar" para el PP y "también para los ciudadanos de Castellón" 2008.
Esperem que el proxim sigui el delinquent comu i Capo de la Trama Gurtel-Barcenas un tal Mariano Rajoy Brey, UN POCAVERGONYA I LLADRE CON CAL


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
1 de desembre de 2014, 19.14 h

#2 Piensa el ladrón que todos son de su condición. Tal qual.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
1 de desembre de 2014, 19.12 h

Amb ulleres de sol, com els gàngsters. I els reis del sobre negres de Suïssa parlaven de la "pecata minuta" d'en Pujol. I d'en Trias i d'en Mas.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1

Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.