directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Bluf de @MESesquerres Avancem i altres...

Els nou sobiranistes escindits del PSC pretenen crear en quatre dies un nou partit, però sembla que es tracta més d’una agrupació de 200 persones que s’han fora de joc per dedicar-se a la política.

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

L’operació de crear un sol moviment per acollir tots els militants i càrrecs del PSC que abandonen el partit i abracen el catalanisme va camí de convertir-se en tot un espectacle mediàtic. Com no ha d’estar el PSC en el pitjor dels moments si resulta que els 200 militants que pleguen cadascú té la seva proposta i com més complicada millor? De moment tant sols el grup d’Ernest Maragall i Moviment Catalunya han arribat a un acord, pel mig apareixen elements individuals que ben bé no se sap que representen però que es venen molt bé com és el cas de Toni Comín, i per altra banda hi ha el grup d’Elena amb Avancem que segueix a la seva.
 
@Mesesquerres es presenten com a ex-socialistes convertits al independentisme a qui  Esquerra obre les portes

Però la sorpresa ha saltat al cap d’unes hores d’haver presentat el nou moviment amb el suport dels republicans, ahir a la nit mateix un dels seus dirigents, Jordi Martí va carregar contra la conferència de Junqueras per voler anar massa ràpid cap a la independència i avui mateix l’ex-conseller Castell, un dels impulsors del nou partit, ha dit que la independència no és la seva prioritat, la seva prioritat és tornar a negociar amb Madrid la celebració d’un referèndum.

Ex-socialistes que se’n porten les actes de diputats i regidors i el fet no comporta cap crítica per part dels mateixos partits de l’esquerra

En uns moments que es parla de nova política és difícil d’entendre que alguns dels càrrecs que han abandonat el PSC retinguin les actes de diputat i de regidor, no és justificable i fins i tot és condemnable i molt difícil de justificar  que amb aquestes actituds puguin acabar formant part de les llistes d’ERC.

Presència mediàtica exagerada, deu ser que la dispersió de propostes dóna peu a sortir als mitjans

Està fora de lloc que un grup tant petit tingui tanta presència als mitjans, deu ser que com cadascun d’ell té un missatge diferent això dona joc als mitjans. Poden  portar dilluns a Castells que diu que la independència no es prioritària, el dimarts a Jordi Martí que diu que Junqueras va massa despresa, dimecres una Tura amb la seva història o dijous una Geli o Pia Bosch que es queden les actes de diputat i regidora per fer un nou partit.

La històrica ex-alcaldessa de Blanes i del PSC, Dolors Oms trenca el carnet i es fa d’Avancem

La que va ser la primera alcaldessa de la democràcia a Blanes i històrica militant del PSC ha trencat el carnet del partit i ha anat al moviment Avancem de Joan Ignasi Elena. Dolors Oms una de les alcaldesses emblemàtiques del PSC que abandona el partit i marxa a Avancem, més degoteig en la davallada del PSC.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
Marc fletxa BCN
12 de desembre de 2014, 17.38 h

al independentisme -> a l'independentisme
com cadascun d’ell té un missatge diferent això dona joc als mitjans -> com que cadascun d'ells té un missatge diferent això dóna joc als mitjans
Junqueras va massa despresa -> Junqueras va massa de pressa
ha trencat el carnet del partit -> ha estripat el carnet del partit

De res!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
5 de desembre de 2014, 21.34 h

Desmenteixo rotundament la notícia que fa referència a la meva sortida del PSC. De trencar carnets res de res. Per tant, els hi demano, els hi exigeixo que rectifiquin aquesta notícia per evitar possibles accions.

M. Dolors Oms i Bassols
Militant PSC


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
LAPAO (para abreviar) VIVA MARIANO RAJOY, PRESIDENTE DE TODOS LOS CATALANES AL SERLO DE TODOS LOS ESPAÑOLES. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes;si, los nazionalistas tambien)
5 de desembre de 2014, 16.18 h

They would have to either persuade Spaniards to let them go or ignore the law and declare independence unilaterally. The EU—to which Catalans remain deeply attached—is unlikely to welcome that.

http://www.economist.com/news/europe/21635621-catalonias-president-dares-separatists-unite-and-madrid-try-and-stop-them-mr-mas-throws-down


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
APAÑAMELAPELA fletxa Rep.Catalana
4 de desembre de 2014, 18.00 h

#6

Hortensia: Se pone signo de interrogante en LLANITO ?
A lo mejor se pone la cruz gamada,verdad ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Mapa Catalunya independent any 1.641 fletxa República Catalana 1.641
4 de desembre de 2014, 15.53 h

http://4.bp.blogspot.com/-Ld6XJgyFRTc/U3CMTPtGGuI/AAAAAAAAEpE/j4X0UJb2SzA/s1600/Blaeu_1641%C2%BF.jpg

Aquesta gent són sociates, vividors de la politica i que mai han treballat, l'únic que volen és la poltrona.
Els sociates com més lluny millor, són falsos,hipòcrites i mentiders.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15

Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
HCN fletxa No crec que ningú ni de CiU ni de la CUP fos prou cretí i curt de mires de , per obtenir alguns vots de més, denigrar amb tant de fanatisme l'Oriol Junqueres. O són idiotes o són agents del CNI.
4 de desembre de 2014, 12.41 h




#8 Aquests ex-socialistes ara convertits a l'independentisme, si no es dediquen a fer més partits que divideixin el vot independentista d'esquerres, BEN VINGUTS SIGUIN, tant si passen a la CUP com a Esquerra, com si entressin a CiU (mireu si en tenen, per triar), la qüestió és que siguin INDEPENDENTISTES, la resta no té tanta importància



Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
HCN fletxa No crec que ningú ni de CiU ni de la CUP fos prou cretí i curt de mires de , per obtenis alguns vots de més, denigrar amb tant de fanatisme l'Oriol Junqueres. O són idiotes o són agents del CNI.
4 de desembre de 2014, 12.38 h



#8 Gentil , ( que al nou testament vol dir pagà, però no pas paganini) , una pregunta: tu en tens de ganes de GIVERNAR? I què me'n dius "DELS DINER"?

Givernar potser em podria interessar si sabés que givernant es poden fer molts diner, oi que sí, nano?

Doncs si serveix per a fer els diner, aleshores ... GIVERNEM, RECOI !! . . .



Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
4 de desembre de 2014, 12.33 h

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado fascista español. Seguiremos luchando por el derecho a la libertad y la INDEPENDENCIA de los heróicos pueblos Catalán,Vasco,Galego,Canario,Leonés,etc. Todos los pueblos que luchan por la libertad contra el sometimiento de siglos por parte de la minoria imperialista españolista,tienen el derecho a conseguirlo y esa es nuestra motivación,ayudar a los pueblos a alcanzar su libertad mediante la ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
HCN fletxa No crec que ningú ni de CiU ni de la CUP fos prou cretí i curt de mires de , per obtenis alguns vots de més, denigrar amb tant de fanatisme l'Oriol Junqueres. O són idiotes o són agents del CNI.
4 de desembre de 2014, 12.30 h



#9 No sé si "JUN1UERES" sap o no sap estar a l'alçada del moment, però del que sí estic segur és de que tu no saps escriure bé amb l'ordinador i se t'entén amb certa dificultat. Si el teu criteri polític és igual que la teva destresa escrivint, crec que valdrà més no fer gaire cas del que dius.



Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.