directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Jaume Barberà: “ L’acte de Junqueras va ser un desastre de forma i contingut”

El periodista recomana l’article d’Eduard Voltas a Time Out sobre les formes i el fons de l’acte d’Oriol Junqueras

Comentaris 44  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 15 vots )
carregant Carregant

El periodista Jaume Barberà s’ha mostrat molt crític amb l’acte d’Oriol Junqueras aquest matí ha assegurat a  RAC1 ha que l’acte ha estat “el revés més important que ha patit el procés”. Barberà considera que es van despassar les normes mínimes de cordialitat en política perquè Junqueras no va saludar públicament el president després d’haver-lo convidat i també ha criticat que el líder d’ERC no es va mostrar solidari amb el president després de la querella de la fiscalia. Pel que fa al contingut Barberà ha dit que “La conferència de dimarts va ser una esmena a la totalitat en tot allò que havia dit el president”. En aquest sentit, ha recomanat l’article d’Eduard Voltas, un dels ideòlegs d’ERC, al Time Out que subscriu totalment.

Comparteix
   


Etiquetes
Barberà també ha criticat el fet, legítim, que la militància d’ERC present a l’acte crides “president, president” a Junqueras  mentre el president Mas era allà assegut i ha destacat que és un fet excepcional que el president vagi a una conferència de l’oposició i ERC hauri de revisar el protocol i les formes.

El periodista també ha subratllat que és un fenomen curiós que Gonzalo Bernaldos, que no és independentista, defensi aferrissadament els plantejament d’ ERC i Junqueras.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#44
Ai Senyor! fletxa Barcelona
6 de desembre de 2014, 21.41 h

En Junqueres i companyia actual no es mereix que l'identifiqueu amb les errades d'anteriors "ERC's". L'heu de coéixer millor. No feu amb ERC allò de "por un perro que maté me llamaron mataperros", ni s'ho mereix l'ERC actual, en tot cas seria, a més, d'a`plicació universal.... Llegiu amb objectivitat el que defensa. Junqueres. Assaja d'obterni el major nombre de diputats que declarin la independència. No està per tornar a preguntar als catalans si la volen el 2016. No veu possible cap ne... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
Ramon Pujol fletxa Arenys de Munt
5 de desembre de 2014, 22.57 h

La actitud d'alguns dels partidaris de que en Junqueras i ERC vagin a la llista conjunta d'en Mas i CiU, és semblant a la que tenen els que volen que Catalunya continui dins Espanya, a l'hora que volen que vingui, el menysprean i l' insulten, és molt sorprenent i ofensiu algunes de les coses que s'han dit per les xarxes, sobre en Junqueras i sobre ERC, voler la unitat i tenir aquesta actitud és com a minim oposat al que es suposa que volen, en tot cas esperem que sigui com sigui, en Mas, e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
Ai Senyor! fletxa Barcelona
5 de desembre de 2014, 20.45 h

Aquestes crítiques tant contundents fan ferum d'alguna posició presa previament, o d'estúpidesa d'ego al qui se li va l'olla, ni que sigui per un dia. els maximalismes absolouts, bo o dolent, blanc o negre, si o no, etc. neurotitzen i son incapaços de matissos o de superar anbivalencies i aparents o parcials contrarietats. Jaume: fessana penitència: deu dies de reclusió en àmbit silenciós i meditatiu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Francesc fletxa CALDERS (Bages)
5 de desembre de 2014, 18.52 h

A mi les crítiques, les recriminacions de coses passades, els retrets de coses mal fets per un partt o per l'altre no em van. Em semblña que la major part de comentaris pateixen d'estar influenciats per una ideologa o altra i per la premsa de cada dia. Jo crec que els nostres comentaris haurien de ser nostres del tot, del nostre pensament, i cercar noves teories i crear idees positives que ens ajudin a pensar.
Els discursos del president Mas i el del senyor Junqueras van ser diferents però m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Lluís fletxa Pals
5 de desembre de 2014, 17.52 h

#36 Malament quan es parla de traïdors... i més ara.

Sincerament, penso que el to i el discurs que fas servir no ajuda gens. Tens alguna idea en positiu del que caldria fer des del teu punt de vista? Però sobretot que sigui viable, de cants de sirena ja n'hi ha massa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
LAPAO (para abreviar) VIVA MARIANO RAJOY, PRESIDENTE DE TODOS LOS CATALANES AL SERLO DE TODOS LOS ESPAÑOLES. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes;si, los nazionalistas tambien)
5 de desembre de 2014, 15.30 h

They would have to either persuade Spaniards to let them go or ignore the law and declare independence unilaterally. The EU—to which Catalans remain deeply attached—is unlikely to welcome that.

http://www.economist.com/news/europe/21635621-catalonias-president-dares-separatists-unite-and-madrid-try-and-stop-them-mr-mas-throws-down


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
PereelDigne fletxa Granollers
5 de desembre de 2014, 13.57 h

Barberà torna a desbarrar. Quina mania que tens a ERC, oi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Gentil fletxa CATALUNYA
5 de desembre de 2014, 12.23 h

#28 Estimat Josep, no recordes qui va estar traïnt Catalunya durant 7 anys, que es va vendre Catalunya per un plat de llentíes?, va ser ERC, i com que va tastar el poder, ara el vol tornar a tenir encara que suposi traïr els catalans, així de clar. Si no ho vols veure, potser que t'ho facis mirar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Gentil fletxa CATALUNYA
5 de desembre de 2014, 12.19 h

#33 Un full de ruta clar?. que entens tu per clar?, va fer una xerrada miting, repetitiva de sempre. Un lloro no ens serveix, una persona que no sap construir un discurs pel moment actual no ens serveis. Recorda que darrera hi te tot el personal que varen pertanyer al tripàrtit i que amb els seus vots ens varen posar un president com Montilla, vergonya per a la història. Els traïdors a Catalunya no es mereixen cap consideració.

Ja ens ho semblava que el procés s'el careegarien entre els p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Gentil fletxa CATALUNYA
5 de desembre de 2014, 12.15 h

#33 Ets un dels nostàlgics que voten ERC?, la nostàlgia no ens deixa veure la veritat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.