directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 21:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Súmate acusa Gonzalo Bernardos de cobrar per intoxicar

L’entitat exigeix una rectificació a l’economista per l’acusació llançada des de RAC1 que Súmate està subvencionada per la Generalitat

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

L’economista i tertulià de RAC1 i 8TV, Gonzalo Bernardos, ha acusat aquest dijous l’entitat de castellanoparlants que defensa la independència, Súmate, d’estar subvencionada per la Generalitat, tot i que ha matisat l’acusació després que Vicent Sanchis li hagi parat els peus, ha assegurat que potser no rep diners però sí tracte de favor del govern. Poc després l’entitat a través del seu compte de Twitter ha exigit una rectificació i ha assenyalat que: “recordem que  Gonzalo Bernardos COBRA per acusar falsament a altres de rebre subvencions del @elmonarac1”



Comparteix
   


Etiquetes


El primer en reaccionar davant les acusacions de Bernaldos ha estat el president de Súmate, Eduardo Reyes, que a través del seu compte de Twitter ha assegurat que: “Els comentaris de Bernardos no tenen el més mínim valor. Per molt que s’esforci mai serà ningú”.

Des del Twitter de l’entitat han exigit a Bernardos una rectificació pública per les acusacions de rebre directa o indirectament subvencions de la Generalitat, i li han etzibat: “Si per a Bernardos estar subvencionat és aparèixer (el poc que apareixem) als mitjans, que expliqui què fa ell de “tertulià”  @elmonarac1”

Per últim, han puntualitzat que han demanat reunions amb el president espanyol, Mariano Rajoy, el líder del PSOE Pedro Sánchez i la presidenta andalusa Susana Díaz, sense obtenir resposta, mentre a altres –en referència a Societat Civil Catalana-, sí que els reben i Súmate es demana: “a aquests qui els subvenciona?”



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
Joan fletxa Barcelona
7 de desembre de 2014, 17.52 h

#21 La veritat és que no sé quan dóna classes. Es passa la vida fent tertúlies a les emissores fins i tot de fútbol.
Va aparèixer amb la crisi i s'està fent d'or. Es veu que les emissores els agrada gent maleducada i que no deixi parlar als demés.
És de l'escola Jordi Cañas...


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
mario fletxa barna
6 de desembre de 2014, 11.53 h

#17 A RAC1 i al programa del CUNI, jo quan el veig canvio de canal, poques vegades m'hi quedo, hi ha un partidisme de collons anticatalà, sort que el cuní ho sap torejar bé, però em posa dels nervis i haig de marxar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Orellut fletxa amb ulleres
6 de desembre de 2014, 11.17 h

#24 that´s your opinion, piece of shit


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
LAPAO (para abreviar) VIVA MARIANO RAJOY, PRESIDENTE DE TODOS LOS CATALANES AL SERLO DE TODOS LOS ESPAÑOLES. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes;si, los nazionalistas tambien)
5 de desembre de 2014, 16.15 h

They would have to either persuade Spaniards to let them go or ignore the law and declare independence unilaterally. The EU—to which Catalans remain deeply attached—is unlikely to welcome that.

http://www.economist.com/news/europe/21635621-catalonias-president-dares-separatists-unite-and-madrid-try-and-stop-them-mr-mas-throws-down


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
5 de desembre de 2014, 12.53 h

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado fascista español. Seguiremos luchando por el derecho a la libertad y la INDEPENDENCIA de los heróicos pueblos Catalán,Vasco,Galego,Canario,Leonés,etc. Todos los pueblos que luchan por la libertad contra el sometimiento de siglos por parte de la minoria imperialista españolista,tienen el derecho a conseguirlo y esa es nuestra motivación,ayudar a los pueblos a alcanzar su libertad mediante la I... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
wifred fletxa cerdanyol.a del valles
5 de desembre de 2014, 12.21 h

Bernardos solo se dedica a decir tonterias populistas para que lo contraten las emisoras de radio y cobrar su dinerito. Es un intoxicador desconocedor de Leyes, articulos etc..


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
5 de desembre de 2014, 11.50 h

Avui pensaba, pero si aquet Bernardos dona classes ! Pobres alumnes en un professor aixís . Pobres nanus, deuan estar adoctrinats !


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
5 de desembre de 2014, 11.39 h

Escoltar SÚMATE, és un goig cívic, i una mostra de la integració civilitzada que es produeix a Catalunya, malgrat ser un colônia fàctica del regne d'Espanya. Gonzalo Bernardos, és part de la femta que apuntala a la "carcassa espanyola"!


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
5 de desembre de 2014, 10.40 h

Ademés de intoxicar el Bernardos es un home de poca paraula . Va donar la seva paraula i després no la va complir. No m'agrade aquet home, pero dona espectacle i es el porcentatge de "pocasoltes" que obligan a tindre a las cadenes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
5 de desembre de 2014, 10.02 h

Bernardos cansa molt i ja no fa cap gracia, que ho pensin els que ho contracten no sigui que estiguin llensant els diners.


Valora aquest comentari:   votar positiu 28   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.