directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 09:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Camacho fa una crida a Mas i Junqueras a seguir el model de “tolerància” del PP

“Que n'aprenguin de nosaltres", ha dit Camacho als líders independentistes després d’assegurar que el PP és un model de “tolerància” i respecte al “sentiment democràtic”.

Comentaris 72  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

ACN.- La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha fet aquest divendres una crida a defensar "més que mai" la Constitució davant "l'amenaça" que suposa l'independentisme per a la "convivència". En un acte a la sala Martí l'Humà del Museu d'Història de Barcelona, la líder popular ha afirmat que davant del desafiament d'Artur Mas i Oriol Junqueras, "que volen imposar un pensament únic a Catalunya", cal reivindicar i reforçar la carta magna per fer front a "la tirania de la minoria independentista". Davant d'un centenar de càrrecs electes i militants del PPC, Camacho ha presentat el partit com l'alternativa "constitucionalista" de govern a Catalunya.

Comparteix
   


Etiquetes
"L'amenaça" que suposa l'independentisme per als valors que emanen de la Constitució és el principal repte democràtic per a la líder dels populars catalans. "Una vegada més, l'engany del nacionalisme no podrà amb l'èxit col·lectiu de la Constitució de 1978", ha remarcat en l'acte de commemoració del 36è aniversari de la carta magna que el PPC ha fet aquest divendres a Barcelona.

Camacho ha recordat que Artur Mas, enlloc de celebrar la Constitució, dedica "6 milions d'euros a commemorar la derrota de 1714". "Ells celebren les derrotes de 1714 i no els èxits col·lectius del 1978", ha lamentat. La presidenta popular ha criticat que Mas només pensi en l'1,8 milions d'independentistes que van votar en el "simulacre" del 9-N i no en els "5 milions de catalans que volen ser espanyols i europeus".

El brindis final ha tingut una dedicatòria especial per a tots els catalans "que han patit molt l'amenaça, l'exclusió i el rebuig independentista" i els ha explicat que els que defensen la unitat d'Espanya són "majoria". "Visca Catalunya, visca Espanya i visca la Constitució", ha exclamat en català per acabar un discurs fins el moment íntegrament en castellà.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#72
9 de desembre de 2014, 16.58 h

Hacemos desde la Resistencia Antiespañola un llamamiento a todas las personas y organizaciones que se consideran respetuosas con los derechos inalienables de las naciones y pueblos a luchar por su libertad y por la independencia,p ara que acudan a las diversas manifestaciones antifascistas y contra el poder opresor del estado español. Desde nuestra organización ,consideramos que no podemos permanecer callados ante la dictadura española del psoe-pp,que se turnan en el gobierno para seguir si... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#71
9 de desembre de 2014, 16.47 h

#60 NO TE METAS CON MI DOLORES, QUE YA LA TENGO APARTÁ PA MÍ, VAMOS A VER SI NOS ENTENDEMOS,...!!!

LA DOLORES LE TENGO ECHADO EL OJO, Y ESA ES MÍA, QUE LAS GACELAS CATALANAS SON PARA MI HARÉN, QUE ME LAS PASO POR LA PIEDRA QUE ES UN GUSTO, Y ASÍ LAS DEJO PREÑADITAS, BIEN PREÑADITAS, PARA MEJOR HONRA Y LOOR DE LAS ESPAÑAS, QUE TIENEN QUE POBLARSE DE NUEVOS ESPAÑOLES PARA EL FUTURO DE LA ESPAÑA SOCIALISTA INMORTAL,...!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#70
7 de desembre de 2014, 19.28 h

#69 Tens tota la raó, es que contestaba a ún impresentable que escriu en castellá. Tampoc el meu catalá es molt bó. Disculpa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#69
Sorprés fletxa Madrit
7 de desembre de 2014, 12.43 h

Com així la majoria de comentaris són escrits en castellà ? La gent no sap fer-ho en català ? Per llegir aquesta plana val més anar-se'n a l'ABC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#68
Joan T.C. fletxa Igualada
6 de desembre de 2014, 20.59 h

#64 Vostè hauria de controlar una mica a seva adicció a les drogues, perquè li provoquen unes al·lucinacions espectaculars!! Al menys aixó es l'ùnica explicació que puc trobar a les bestieses que diu. De veritat, vagi al CAP mes proper que trobi que ben segur el podràn ajudar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#67
6 de desembre de 2014, 15.18 h

#64 Si precisamente es español, Montilla. Para que veas lo generosos que somos , que no discriminamos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#66
6 de desembre de 2014, 15.09 h

#65 estos son los que molan ...los cabos chusqueros trogloditas ,racistas y xenofobos de la nazi-independencia ..y encima hablas de tolerancia grandisima mierda naZionalista ,discipulo de goebbels...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#65
6 de desembre de 2014, 15.04 h

La tolerancia la tenía els catalans amb la basura espanyola


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#64
6 de desembre de 2014, 14.38 h

me alegro que usted sea una poliglota ... tiene razon algun president de la generalitat hablaba perfectamente otros idiomas ...PERO TUVO QUE DAR CLASES ACELERADAS DE CATALAN


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#63
6 de desembre de 2014, 14.23 h

#62 Mira en arameo no, pero en inglés y francés si podría. Algo que no pueden decir la mayoría de políticos españolistas ni de tú presidente Rajoy i también tu ex-presidente Aznar, que hizo el ridículo más espantoso por el mundo.
Cuando veo a Rajoy con traductores es que desc.................
Nuestros políticos, están muy bien preparados y pueden ir por el mundo dando una imagen y una preparación como políticos "CHAPEAU".


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.