directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Cosidó: “La Policia Nacional està disposada a donar la vida per Espanya".

El director de la policia espanyola reivindica la unitat d'Espanya en l’homenatge a les víctimes del terrorisme a Sabadell i diu que el record és "el millor antídot perquè l'odi identitari i excloent no torni a germinar mai més"

Comentaris 61  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

 (ACN).- El director de la Policia espanyola, Ignacio Cosidó, ha reivindicat aquest dilluns que "Espanya és una gran nació que troba fortalesa en la seva unitat i en la riquesa de la diversitat". Cusidó ha fet aquestes declaracions durant l'acte d'homenatge als sis policies espanyols morts en atemptat terrorista a Sabadell (Vallès Occidental) el 1990. El director de la policia ha destacat la important tasca que el CNP fa a Catalunya per garantir la seguretat "de tots" i ha recordat que el cap dels terroristes que va cometre l'atemptat a Sabadell ja havia estat a organitzacions com Terra Lliure, i ha esmentat que els sis policies morts a Sabadell són el resultat del pitjor atemptat que ha patit aquest cos policials a la seva història.
Durant el seu discurs, Cosidó ha reivindicat la unitat d'Espanya i la tasca que el cos policial que representa porta a terme a Catalunya. Ha afirmat que aquest continuen prestant servei a Catalunya "per garantir la seguretat de tots els espanyols" i s'ha mostrat orgullós de la feina "impagable" que aquest cos desenvolupa a Catalunya. Ha assegurat que les sis víctimes homenatjades aquets dilluns són el millor testimoni "de fins a quin punt la Policia nacional està disposada a donar-ho tot, fins i tot la vida, per la llibertat, la constitució que han jurat i per Espanya".

D'altra banda, ha volgut destacat la importància del paper de la Policia espanyola a Catalunya assegurat que la defensa de la seguretat al territori és "part indissociable" de la seguretat de tot l'Estat espanyol. En aquest sentit, ha assegurat que el crim es cada cop un assumpte més globalitzat i que "si hi ha un àmbit on és més difícil dissociar és a la seguretat perquè té un component global". Així, ha destacat que treballen en "mantenint la millor coordinació i col·laboració" amb la resta de cossos, com els Mossos d'Esquadra, "sempre en el marc de les competències que marca la llei".

La plaça Ernest Lluch del Parc Catalunya de Sabadell ha acollit aquest migdia l'acte d'homenatge a les víctimes de l'atemptat terrorista que va tenir lloc el 8 de desembre de 1990 a Sabadell i que va provocar la mort de sis policies espanyols. L'acte ha comptat amb la presència de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, i de l'alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, i diversos cossos policials, com els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil i la pròpia Policia espanyola.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#61
Leoncio-Florindo Gutierrez Gonzalez fletxa Hérmedes de Cerrato (Palencia)
11 de desembre de 2014, 18.55 h




Pueèèèè . . . ettooooo . . . chio tamieng etoy despuetto a dal mi bida si nesesalio fuere pa defendé la GLANDESA de mi pratia Eppañia, manque si fuese o fuera posivle en lugal de dal mi bida, prifereria dal la bida de . . . ettooo . . . de la foca-vaca-burra de mi señioraaaaaa. . .

Y é que no me quejo pol bisio, no sus creai. É que la muuuuu faca-furra sa empeñao en esijilme que caa manñiana he de labalme los pies, los sobacos y las paltes pudendas, manque haga frio o nieve. .... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
11 de desembre de 2014, 11.10 h

Tots els catalans i els bascos estem d'acord a que els grisos donin la vida. La seva, és clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59
11 de desembre de 2014, 11.06 h

-la seguretat de tothom. No "tots"


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
hfghfsh fletxa dfasdfas
9 de desembre de 2014, 16.51 h

"el millor antídot perquè l'odi identitari i excloent no torni a germinar mai més"----------> Els d'odi identitari excloent deuen ser els espanyols que neguen la identitat, entesa com a nació, catalana. Una identitat té a veure amb el mot IDENTIFICACIÓ i ningú altre que hom mateix pot decidir amb que s'identifica i amb que no. Limitar Catalunya a un fet regional és negar-li la identitat, ja que per sobre de qualsevol altre té la espanyola, ni que sigui de forma imposada. Això si per ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
9 de desembre de 2014, 13.26 h

Hacemos desde la Resistencia Antiespañola un llamamiento a todas las personas y organizaciones que se consideran respetuosas con los derechos inalienables de las naciones y pueblos a luchar por su libertad y por la independencia,p ara que acudan a las diversas manifestaciones antifascistas y contra el poder opresor del estado español. Desde nuestra organización ,consideramos que no podemos permanecer callados ante la dictadura española del psoe-pp,que se turnan en el gobierno para seguir s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
alecantì fletxa Alecant ppcc.
9 de desembre de 2014, 11.55 h

que gran pelicula el principi en el nombre del padre......com fan pinya tots en la mani.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
mario fletxa barna
9 de desembre de 2014, 11.33 h

Doncs mira, que la donin (metafòricament parlant) així ens els treurem de sobre UUUUUFFFFF!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
9 de desembre de 2014, 11.07 h

MANCATS DE CAPACITATS COGNITIVES, I EN PLENA METONÍMIA, CONFONEN PERVERSAMENT ELS CONCEPTES I ACUSEN: SITUATS DES DE POSICIONS FRANQUISTES, BESSONES DE HITLER I MUSSOLINI QUE VAN AJUDAR A BOMBARDEJAR LA POBLACIÓ CIVIL CATALANA. ARA VOLEN PRESENTAR-SE COM A PURS DEMÒCRATES, QUAN ACTUEN I PARLEN COM A FILLS HISTÒRICS DE L'ABSOLUTISME.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
Gentil fletxa Osona
9 de desembre de 2014, 11.06 h

Ja m'està bé que donin vides, però que es morin a Espanya, CATALUNYA NO ÉS ESPANYA. Posem les coses al seu lloc. Hi ha mnolts llocs a Espanyaa per morir, si no ho saben els en diré uns quants.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
pol fletxa Calella
9 de desembre de 2014, 10.18 h

Aquests paios no canvien mai de discurs
Encara viuen en l'època dels tercios de flandes, de nefasta memòria per tothom que no és hispànic i tocat de l'ala


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.