directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 23:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L’Eurogrup qüestiona les mesures econòmiques del govern espanyol

De Guindos replica que no prendrà "mesures addicionals" i recorda que "fa només tres anys, Espanya era el pitjor de la classe"

Comentaris 51  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

Brussel·les (ACN).- L'Eurogrup dubta de "l'eficàcia d'algunes mesures" del govern espanyol per garantir el compliment de l'objectiu de dèficit públic per a l'any que ve, del 4,2%. Els ministres d'Economia de la zona euro han advertit aquest dilluns a l'espanyol Luís de Guindos que "seria necessari prendre mesures eficaces" per evitar una desviació de quatre dècimes (uns 4.000 milions d'euros), segons els càlculs de la Comissió Europea. "Si és resultat és que algunes de les mesures no són tan efectives com s'esperava, llavors potser caldria prendre mesures addicionals", ha avisat l'holandès Jeroen Dijsselbloem, president de l'Eurogrup. Però De Guindos li ha respost que "les mesures actuals són més que suficients".
Valdis Dombrovskis, vicepresident de la Comissió Europea amb Luis de Guindos, ministre espanyol d'Economia
Valdis Dombrovskis, vicepresident de la Comissió Europea amb Luis de Guindos, ministre espanyol d'Economia
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Espanya mai reconeix els seus errors

"Fa només tres anys, Espanya era el pitjor de la classe, però avui, de les grans economies de la zona euro, som els que més creixem i els que més ocupació creem, i això ho reconeix tothom", ha assegurat el ministre espanyol d'Economia. L'executiu del PP augura un creixement del 2% del PIB per a l'any que ve, tres dècimes més que l'1,7% que preveu Brussel·les. "Som una mica més optimistes que la Comissió Europea", però "estem absolutament compromesos amb un objectiu de dèficit públic l'any que ve del 4,2%", ha argumentat De Guindos.

Retallar 4.000 milions en plena campanya electoral de les eleccions espanyoles

Abans de poder aprovar els seus pressupostos a Madrid, el govern espanyol, com els de la resta de la zona euro, està obligat a passar l'examen de la Comissió Europea. És una de les noves competències esgarrapades als estats membres durant la crisi. Brussel·les ha posat Espanya al grup dels països "en risc d'incompliment", juntament amb França, Itàlia, Bèlgica, Malta, Àustria i Portugal. La desviació, en el cas de l'Estat espanyol, seria de només quatre dècimes: és a dir, que en any electoral Rajoy hauria de retallar uns 4.000 milions d'euros extra, aproximadament, repensar-se la baixada d'impostos o apujar-ne algun (Brussel·les sempre veu marge en l'IVA i en les taxes especials, com les que graven els combustibles).

L'Eurogrup reconeix que l'executiu del PP va posar en marxa l'any passat "una agenda de reformes ambiciosa i d'ampli abast per fer front a les debilitats de l'economia", però exigeix a Rajoy que no es relaxi i "mantingui l'aplicació determinada" d'aquestes reformes "estructurals".



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#51
independencia JA!! fletxa Catalunya lliure
4 d'agost de 2017, 19.09 h

Lluis parlant de retornar, tenim una factura per vosaltres, de 16.000 milions a X40 anys d'espoli, amb el recàrrec d'humiliacions i maltractes, serà X 80%, aplico la bona voluntat per què us hauria d'aplicar el 900% de recàrrec, a pagar pels ocupants de Catalunya 1.152,000 milions d'euros, les fàbriques espanyoles pots vindre a recollir-les personalment al moment d'ingressar els diners a la banca nacional de Catalunya. Les de les multinacionals estrangeres, encare que esteu acostumats a la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
independencia JA!! fletxa Catalunya lliure
4 d'agost de 2017, 17.49 h

Lluís, sé del pal que vas, ets un inadaptat, que mossega contínuament la mà del país que li a donat acollida generosa, fas com els immigrants que fugin de la misèria del seu país, venen aquí i intenten reproduir les condicions de vida del seu país, per destruir les que li han permès viure amb dignitat i tindre una esperança de futur, que no tenien al seu país, com inadaptat sempre maldes per destruir la cultura i la nació catalana, per tal d'instaurar la de la nació ocupant, jo s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49

Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
daman fletxa barcelona
11 de juny de 2017, 22.32 h

Qué problema hay con la Constitución de 1978? El Legislativo nombra al Ejecutivo de entre sus propios miembros, y juntos renuevan por tercios al Judicial. Entonces me pregunto: ¿Qué clase de separación de poderes cabe esperar de un sistema sí? Por lo tanto la Carta Magna española es anticonstitucional desde sus cimientos. Hay una campaña que especifica que el independentismo no es democrático y justamente cuando una parte de un país no está conforme tiene todo el derecho del mundo a ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
Diego Castillo Perez fletxa Puerto de Santa Maria
28 d'abril de 2017, 17.56 h

#43
#44
#45
#46 Sois la misma maricona o sois dos mariconas distintas? En cualquier caso, se nota que a las dos os gusta lo mismo, TOMAR POR CULO.

Venios aquí con nosotros, que en Cadiz tenemo un montón de tios que os la meteran.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
LLUIS fletxa bcn
26 d'abril de 2017, 17.28 h

El sobiranisme perd el suport dels agents econòmics.
La majoria de les patronals i els sindicats estaven a favor del dret a decidir i el pacte fiscal, però en contra de la independencia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
LLUIS fletxa bcn
21 d'abril de 2017, 15.45 h

España / El desafío independentista Los empresarios catalanes advierten al Govern de que no le darán sus datos fiscales . Avisan de que más del 60% de los empresarios de esta asociación (que representa a 400 compañías catalanas) estaría dispuesto a deslocalizar sus empresas e irse de Cataluña. Leer más: Los empresarios catalanes advierten al Govern de que no le darán sus datos fiscales .


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
LLUIS fletxa bcn
20 d'abril de 2017, 19.50 h

El 6 de diciembre de 1978 los españoles mayores de 18 años fueron convocados a votar en referéndum la aprobación o no de la Constitución Española. Un 88% de los votantes dijeron «sí», aunque en Andalucía, Canarias, Murcia y Cataluña se superó el 90%. En ésta última, los votos afirmativos fueron Barcelona, 90,38%, Gerona 89,78%, Lérida 91,34% y Tarragona 90,99%.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
QUERIDO NAZI-ONANISTA JUAN RUIZ SOLANAS DE FIGUERAS-GERONA AKA COMO SUPERCAT: Tus palabras resuenan en mis oidos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
18 d'abril de 2017, 10.24 h

Una renta baja paga un 12% más por IRPF en Cataluña que en Madrid

GRACIAS MASS Y POKEMON POR INCREMENTAR EL IRPF CON EL MAYOR TRAMO AUTONOMICO

http://cincodias.elpais.com/cincodias/2017/02/03/economia/1486143208_021472.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
17 d'abril de 2017, 09.28 h




#37


POBRE bejota, què recony garles i desbarres tu, si tots sabem que ets ANAL-FABET !!


Recordem qui ets tu:


Lluis (sense accent, a l'estil subnormal analfabet) = bejota = subnormal analfabet PPedant.

bejota, TARAT INCOMPETENT I ANALFABET, qui et penses que ets, pobre TITELLA RIDÍCUL, tu, màxim exponent de l'ANALFABETISME HISPÀNIC, per opinar fanfarronament com si puguessis ensenyar res a ningú, més que XARONERIA I FANFARRONERIA DE SUBNORMAL AL.LUCINATY ??!!


. . . qui vols ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.