directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Fernández Díaz ens envia al psiquiatra

El ministre de l’Interior nega l'existència de cap unitat secreta antisobiranista i diu que "l'obsessió" dels que denuncien aquest pràctiques és pròpia "del psiquiatra"

Comentaris 37  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

La millor defensa és un bon atac. Segons informa l'ACN, el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha qualificat d'"absolutament falsa" la informació publicada pel diari ARA i diversos rotatius més sobre l'existència d'una unitat secreta de la Policia Nacional que es dedica a perseguir polítics sobiranistes a Catalunya. En resposta a una interpel·lació del diputat de CiU al Congrés Feliu Guillaumes, ha acusat CiU i les formacions que denuncien aquestes pràctiques de viure "obsessionats" i "veure persecucions fins i tot en somnis", un problema, ha dit, que "és més propi del psiquiatra que del ministre de l'Interior". "Jo no estic aquí per donar publicitat a determinades informacions, perquè estem aquí per parlar de coses serioses", ha dit.

Comparteix
   


Etiquetes
El ministre ha respost de manera contundent les preguntes del diputat de CiU respecte a aquesta unitat secreta que s'hauria creat al sí del grup d'Afers Interns de la Policia Nacional i que es va posar de manifest, segons la publicar el diari ARA, per la convocatòria d'una plaça de la unitat d'Afers Interns on es valorava com a requisit el coneixement de les llengües cooficials i l'especialització en delictes com blanqueig de capitals, àrees que no li són pròpies.
 
Guillaumes ha recordat al ministre els casos reiterats de filtracions a El Mundo i altres mitjans d'informacions "apòcrifes" sobre el president de la Generalitat, Artur Mas o, com en l'últim cas, sobre l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, malgrat que aquestes informacions no superen l'estadi d'aparició a la portada del diari i rarament arriben als tribunals. "Aquí no només no es persegueix la veritat, sinó que es genera la mentida interessadament", ha dit Guillaumes.
 
El diputat de CiU ha advertit el ministre de l'Interior que aquest tipus de pràctiques i de grups policials "se sap com comencen, però no com acaben" com es va demostrar, ha recordat, a la dècada dels 80, i normalment "s'acaben tornant en contra del qui els fa". Per aquest motiu li ha demanat que "dissolgui" aquesta unitat i posi punt i final a la "guerra bruta" contra el sobiranisme". "Faci la seva feina, o dimiteixi", ha sentenciat.
 
El ministre, per la seva banda, ha recordat que la informació sobre la unitat secreta antisobiranista és obra d'un "periodista freelance" i va merèixer "honors de portada" a l'ARA, però és "absolutament falsa" perquè "ni existeix ni s'ha creat cap unitat de polítics independentistes" i el Cos Nacional de Policia "es dedica a la persecució d'activitats delictives tipificades".
 
Segons el ministre, la unitat a què fa referència la convocatòria de la plaça es diu Unitat de Planificació Estratègica i Coordinació, que "no fa cap activitat unificadora i fa plans estratègics al sí del CNP i la seva coordinació operativa". En aquest sentit ha ironitzat sobre el fet que es vegi el requisit de llengües cooficials com a quelcom sospitós i ha recordat que la convocatòria ha estat pública.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#37
Ai Senyor! fletxa Barcelona
12 de desembre de 2014, 17.07 h

Els "polítics" com aquest Sr. en van plens de projeccions. Assenyalar en l'altre el que els passa a ells. Perquè li haurà vingut al cap l'existència de tal professional? Per que vivint la mentida, el paperot, l'exabrupte, la persecunió, etc. etc. la seva psique el necessita.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - Repúbica de Catalaunya
11 de desembre de 2014, 19.17 h

Impunes els tuits que equiparen independentisme amb nazisme.
La Fiscalia considera que les piulades són "profundament reprovables" però diu que no suposen una incitació directa a la violència.
L’assassinat Guillem Agulló, per un grup neonazi a Montanejos (Alt Millars) també va quedar impune per la “justícia” espanyola!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
11 de desembre de 2014, 16.31 h




No aceptaste la vergüenza.
Resististe.
Sacrificaste tu vida
por la Libertad, Justicia y Honor.





( Del Memorial en Honor a la Resistencia )


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
11 de desembre de 2014, 10.19 h

Ens envía al psiquiatre , per que sempre ja la negació quan realment es necessite (ell está clar). FERVIENTE, CATÓLICO I PRACTICANTE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Santi Vidal fletxa Barcelona
11 de desembre de 2014, 06.48 h

Mentider conegut, ja no és cregut.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Synera fletxa Barcelona
11 de desembre de 2014, 01.35 h

Directe a San Boi!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Irene fletxa Barcelona
11 de desembre de 2014, 01.20 h

Home.... condecorar verges (figures) i enviar a la Guardia Civil a Lourdes.... no et dona capacitat per medir la meva "bogería". En tot cas, JO DECIDIRÉ, QUAN DE "BOJA ESTIC PER SENTIR LA PROCLAMACIÓ DE L'INDEPENDÈNCIA DEL MEU "QUASI-ESTAT" LA REPUBLICA DE CATALUNYA.

Au, ea ea ya pasó, ya pasó...... vinga....

E+DUI= CAT ////

VCSI //*//


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Dr. Benway fletxa Plebiscitàries + DUI = República Catalana ||*||
10 de desembre de 2014, 20.21 h

Sempre parlen els que més tenen a callar.. Aquests en el fons acusen als altres d'allò en el que ells son els mestres indiscutibles: condecoren els supervivents de la Division Azul i acusen els altres de nazis; condecoren a la Verge i acusen els altres de boixos. Spain is a pain.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
10 de desembre de 2014, 19.13 h

Piensa el ladrón, que todos son de su condición. Este loqueras que condecora vírgenes y fascistas en activo. En fin, me da pena porque dejaremos a los españoles en manos de psicópatas antisociales. Pero espero que la reacción de la ciudadanía española sea lo suficientemente guerera como para quitarse de encima, la tan cacareada "casta".


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Synera fletxa Barcelona
10 de desembre de 2014, 18.06 h

Qui veu no sé quina "llum" a Les Vegues, confonent els neons de les sales de joc amb la Divina Providència, no cal que visiti cap psiquiatre. Directe a Sant Boi!


Valora aquest comentari:   votar positiu 27   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.