directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 08:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Magdalena Álvarez s'aferra a la poltrona

Només dimitirà si Zapatero la cessa

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, ha reiterat aquest dilluns des de Sevilla que no té cap intenció d'abandonar el càrrec a causa del caos en les obres del TGV a Barcelona, i ha apuntat que la constructora OHL rebrà penalitzacions pels esvorancs que han causat la suspensió de tres línies de Rodalies i l'ajornament del calendari d'arribada de l'alta velocitat. Tot i que totes les forces parlamentàries, a excepció del PSOE i el PSC, demanen la seva renúncia, Álvarez ha assegurat que es mantindrà al capdavant de Foment mentre disposi de la confiança del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. 'No me n'aniré. Li poden dir a tothom. Només marxaré quan el president no tingui confiança en el meu treball, i jo serè la primera en saber-ho', ha dit amb la seva inconfusible prepotència ibèrica.
ministra foment magdalena alvarez
La ministra de Foment Magdalena Álvarez

Comparteix
   

Les seves manifestacions es produeixen a dos dies vista de la compareixença de Zapatero al Congrés per donar explicacions per la situació de les obres del TGV, i coincideixen amb les manifestacions del secretari d'Organització del PSOE, José Blanco, que ha afirmat des de Madrid que Álvarez disposa de la 'plena confiança' de l'executiu espanyol. Segons Álvarez, en la visita a Bellvitge d'aquest diumenge, Zapatero va assumir les responsabilitats de l'executiu, i aquest fet implica també les de Foment i les de les empreses constructores.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Núria fletxa Tossa
30 d'octubre de 2007, 18.35 h

Bé si no ho tinc mal entes el sr. carod rovira l'hi va dir a l'albert om si vol que demani la dimissió de la ministra la demano,vaja si vols jo també et puc dir que la va demanar però les coses es fan en ferm i amb dos collons no d'aquesta manera


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jo fletxa BCN
30 d'octubre de 2007, 16.11 h

Prou de dir mentides !!!!!

El Carod si que ha demanat la dimissiò de la ministre una i mil vegades. Només cal mirar l´entrevista que li van fer ahir a "el club" on ha va demanar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Núria fletxa Tossa
30 d'octubre de 2007, 14.41 h

Esta clar que es preferencial malaga que catalunya,veient que els catalans som tant rucs que seguiran guanyant els socialistos, però bé en aquest tema i veient que estem en una web de tendencia d'esquerra republicana, a qui hem de fer cas a carod que no demana la dimissió o a ridao que demana la dimissió i una altre cosa perque al parlament no es presenta una resolució conjunta en contra del psc perque dimiteixi la ministre es que el montilla us estira les orelles i per tal de no deixar el ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
30 d'octubre de 2007, 13.56 h

És més: em jugo un pèsol que durant la campanya malaguenya la senyora Álvarez es vantarà d'haver donat pel sac als catalans, perquè això li donarà vots. No hi haurà cap micro català indiscret en els seus mítings?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
30 d'octubre de 2007, 09.37 h

Aquesta es la candidata del PSOE per Malaga. Provincia que s'han de currar perque els sociates no tenen la victoria asegurada. A Malaga l'AVE arriva sense cap problema i compendreu que entre cabrejar uns catalans on la victoria del PSOE esta asegurada i cabrear uns andalusos on la victoria del PP es possible, ZP donarà pels sacs als Catalans i deixara la seva candidata com a Ministra mentre calgui.... I es que els catalans no pintem res, i això es paga.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.