directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 13:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Fernández Díaz encara no ha dimitit?

Cop de la Fiscalia Anticorrupció a la claveguera Fernández Díaz, arxiva la causa de la policia espanyola contra Xavier Trias. El ministre, la UDEF i El Mundo amb el cul a l’aire.

Comentaris 47  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El ministre assegura que s’ha assabentat per la premsa que la Fiscalia Anticorrupció ha desestimat la denuncia presentada per la policia espanyola contra l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, pel seu suposat compte a Suïssa. El ministre ha dit en una entrevista a Ràdio 4  que ha conegut la decisió del ministeri públic a través del diari i que la respecta, però ha assenyalat que l’arxivament és provisional mentre no hi hagin noves informacions i ha admès que l'informe de la (UDEF) presentat per al policia espanyola es va filtrar i  que "no s'hauria d'haver fet". Segons 'El Periódico', la Fiscalia Anticorrupció va arxivar a finals de novembre la investigació oberta.

Comparteix
   


Etiquetes
Fernández Díaz és la claveguera

L’arxivament de la causa arriba després d’un sainet amb “papers fabricats” que van donar peu a la portada que El Mundo va publicar dia 27 d'octubre  – tretze dies abans del 9-N-, en que acusava Trias de tenir 13 milions d’euros amagats a Suïssa. També arriba després que periodistes i el mateix alcalde tries denunciessin les pressions del ministeri de l’interior i del mateix ministre per tal que es publiqués la informació. L’arxivament del cas fa bones les paraules del periodista Ernesto Ekaizer que assegura que “Interior i Rajoy han decidit que el sobiranisme català és un problema criminal i es desactiva confiant la política al departament d’assumptes criminals de l’estat que és Interior".
 
Trias es mostra "satisfet" davant l'arxivament de la causa 

Segons informa l’ACN, Trias en declaracions als mitjans  ha denunciat la "intencionalitat política" en les informacions publicades pel diari 'El Mundo' sobre l'existència de comptes seus a Suïssa i Andorra i ha assegurat que espera poder demostrar durant el mes de gener que tampoc té diners al país dels Pirineus. Segons Trias, el final d'aquesta investigació no podia ser "d'una altra manera", perquè ja va demostrar "en el seu moment" que no existia cap compte al país helvètic.

L'alcalde entén que darrere les filtracions hi ha una "línia d'actuació molt dura" per part del govern espanyol . Trias ha exposat que "sempre" es pregunta "qui fa aquests informes", "com es fan", "com pot ser que es filtrin" i per què ell és "l'última persona en assabentar-se'n". El batlle ha recordat que a través de la web de l'Ajuntament és pot consultar tota la informació sobre la seva situació econòmica.

Preguntat sobre si segueix reclamant la dimissió del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, l'alcalde ha dit que es mantenia en les declaracions que ja va fer en aquest sentit. Trias ha lamentat que Fernández Díaz no l'hagi trucat per comunicar-li l'arxivament de la causa. "Que investiguin el que vulguin", ha afegit.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#47
26 de desembre de 2014, 19.58 h

Han passat 27 horas, ¿el Fdez. Diaz, encara no ha dimitit ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
26 de desembre de 2014, 17.58 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
25 de desembre de 2014, 09.48 h

#42 Fas molta demagogia Pagés !


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
25 de desembre de 2014, 09.21 h

aquesta rata franquista, es el ministre que convé al Gobierno de Barcenas de España!!! Mariano, franquisme putrefacte, banda de lladres peperos i indultor dels terroristes narcotraficants; per cert Fernandez, la Virgen Maria també aplaudeix els teus indults a narcotraficants? GOBIERNO DE PUTREFACTES DELINQUENTS A LA PRESÓ JA!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
25 de desembre de 2014, 03.13 h

XAVIER TRIES ... Si ROBA als catalans pobres hi aturats , amb EL ENORME SOU que cobre cada mes SERA LEGAL pero roba JA que no es vol rebaixar retallar el enorme Sou que cobra cada mes mes dietas que no ser si te dret a cobrar-las a tenirles . Aixo Legal ho no es ROBA als mes pobres els Regidors tambe sels podria abaixar sous retallar--los hi aixis podria haber diners per BECAS DE MENJADOR A BARCELONA


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
25 de desembre de 2014, 03.06 h

Dolors ,, a Fernández Diaz , sempre diu mes coses del conte , si vol acusar algu de algu ben fet ,,pero aporta totes les proves del que dius y que sigui veritat De lo contrari millor te calles hi no quedes en ridicul . Pusen es veritat lo que diuen de Xavier Trias ara el sen riu ja que no poden demostra de lo que la acusen LO Que conta en una investigacio en totes son les probes Aqui no ja prou brobes per acusar a ningu y per aixo Trias queda lliure de tal acusacio ....


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
25 de desembre de 2014, 01.56 h

Feia goig ahir -/&:"%_(/¿_$"! (supleix paraules gruixudes), veure al Fdez. Díaz sorpres per el arxivament de la causa al Alcalde Trías.
Com es pot ser tan cinic ?
Mai més ben dit S'HA OMPLERT DE GLORIA !


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
@lerrouxemos és un invent de José Manuel Lara fletxa Perquè un partit que vol destruir "la Casta" surt cada dia a les televisions de la Casta ?
24 de desembre de 2014, 21.41 h

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1535/8037/original.jpg

Perquè és un invent de la pròpia Casta per "canalitzar" el descontentament ciutadà i que res canviï.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.