directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 14:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

De Guindos ens vol confondre

El ministre defensa que l'executiu de Rajoy mai s'ha negat a dialogar amb Catalunya, però el que no diu és que a Catalunya, l’ordre és ni aigua

Comentaris 81  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

El ministre d'economia, Luis de Guindos, ha assegurat que els ciutadans se sorprendrien de la "quantitat de contactes" que hi ha entre el govern espanyol i el català. "Hi ha contactes tots els dies, tenim inversions en comú", ha afegit en una entrevista a la Cadena Ser. En el seu àmbit, ha explicat que va ajudar el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, quan la Generalitat tenia dificultats amb els bancs espanyols. "Hem parlat de bancs, de CatalunyaCaixa, del futur financer de les entitats de Catalunya. Parlem molt", ha assegurat. D'altra banda, ha refermat que el govern de Rajoy mai s'ha negat a dialogar i ha reiterat que tots els polítics han de respectar la legalitat
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
De Guindos defensa que la recuperació econòmica és una realitat tot i que no s'ha deixat enrere la crisi, però a Catalunya la crisi va en augment

El ministre d'Economia, Luis de Guindos, assegura que la recuperació econòmica és una realitat però que "això no vol dir que ja s'hagi deixat enrere la crisi". En una entrevista a la Cadena Ser, ha afegit que el 2015 serà el primer any de la "recuperació real" amb una creació d'uns 800.000 llocs de feina. En l'àmbit laboral, De Guindos creu que els espanyols han perdut la por de perdre la seva feina i, en conseqüència, hi ha una recuperació del consum i de la inversió que estaven "comprimits". El ministre manté la projecció de creixement de l'economia per a aquest any del 2% i ha afirmat que aquest càlcul té uns "riscos positius més intensos que els riscos negatius".
 
De Guindos preveu taxes de creixement "relativament" elevades i pròximes al que l'economia espanyola ha de tenir a mig termini. En l'àmbit laboral, pronostica una creació de llocs de treball "notable" que calcula en uns 80.000, una xifra que després de set anys "duríssims" suposa una "modificació substancial" respecte la crisi "més profunda des de la guerra civil espanyola".
 
El ministre ha assenyalat la seva preocupació perquè dos terços dels aturats són de llarga durada i l'atur juvenil és "molt elevat". Tot i així, ha considerat que els ciutadans que han mantingut la seva feina han modificat les seves perspectives de l'economia espanyola. "S'ha perdut la por de perdre el lloc de treball i això limitava el creixement de l'economia, el consum i la inversió estaven comprimides", ha argumentat.
 
La sortida de Bankia a borsa va ser un "error"
 
De Guindos ha qualificat d'error la sortida de Bankia a borsa perquè el problema de l'entitat, segons el ministre, era que els seus actius no estaven ben valorats. Ha evitat entrar en qüestions de responsabilitats personals però sí que ha assenyalat que la responsabilitat és "dels equips gestors anteriors i dels que havien de vigilar l'evolució de l'entitat".
 
"Es va pensar que amb 3.000 MEUR de capital s'arreglava el problema però el problema era diferent i els 3.000 MEUR no eren la solució, sinó que agreujaven el problema", ha explicat. En canvi, ha defensat que ara és una entitat sanejada, transparent i sense interferències polítiques.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#81
5 de gener de 2015, 12.57 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#80
Synera fletxa Barcelona
3 de gener de 2015, 13.51 h

#79 A mi també
Hahahahahahshahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Estan acabats i no s'adonen


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#79
3 de gener de 2015, 13.06 h

#78 jA, JA, JA, JA, JA, JA,.................... No em faixis riure !


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#78
BEJOTA fletxa BCN
3 de gener de 2015, 13.02 h

Caixabank pone de manifiesto la distancia tomada en relación al proceso soberanista catalán. En un reciente cambio de sus estatutos, la entidad refuerza "los vínculos económicos entre Cataluña y el resto de España" y ya no garantiza que su sede vaya a estar siempre en Barcelona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#77
3 de gener de 2015, 12.34 h

¿Que han fet de la Camacho, que la tenen amagada?. Últimament no els deu interesar treurel-la ,per aquí els fa molt de mal al pp.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#76
3 de gener de 2015, 12.15 h

#72 Mira sin querer ofender a ningún musulman, tú debes ser moro y te has equivocado de territorio. Fecunda en El'Andalús y con paciencia lo lograrás (llenar de eso que tú quieres las tierras españolas). No te confundas que aquí estamos en Catalunya !


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#74
2 de gener de 2015, 13.21 h


MENSAJE DE NAVIDAD DE LA RESISTENCIA :

A las puertas de un nuevo año, queremos desde la Resistencia desear a todos los independentistas y a todos los héroes que luchan frente a la Ocupación española, un Feliz Año Nuevo 2015, y hacer un balance de lo que ha supuesto este periodo anual en relación con los proyectos y las situaciones que se han presentado en torno a la lucha por las libertades de las Naciones y Pueblos ocupados por el estado fascista español.

Los últimos meses han venid... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#73
2 de gener de 2015, 13.18 h



Hemos expresado en anteriores ocasiones nuestra apuesta particular por la conformación de listas separadas para las Elecciones Plebiscitarias , que pueden aportar datos sustanciales sobre el apoyo de cada candidatura concreta , y partiendo de que ya sea CiU, ya sea ERC, o CUP, etc.,estarían todas estas fuerzas unidas por el común denominador del acuerdo en torno al Derecho a Decidir y a favor de una Catalunya independiente.

De todos modos, estamos abiertos a cualquier otro tipo de diseño... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#72
2 de gener de 2015, 13.14 h

#70 hombreeee,...si está aquí mi Doloreeees,...que passa nena ??' quedamos para echar un kiki brutal, eh, chavalona buena ??
verás lo bien que lo pasamos,...yo ya tengo 4 hijos con catalanas, y quiero seguir fecundando esa tierra diabólica con mi esperma para que vuelva a estar bajo mandato español a todos los efectos,...
venga, anímate, y lo vamos a pasar de puta madre, Lola,...verás mi polla como te gusta, y mi semen es muy sabroso, me lo dicen las tías que me lo han chupado, verás ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.