directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 17:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras: “la propera legislatura serà constituent”

El líder d’ERC considera que el 2016 hauria de ser l’any que exercim la independència

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

En una entrevista a RAC 1, el líder d’ERC d’ERC ha assegurat que avui Catalunya està més a prop de la independència que ahir, i ha explicat que aquestes eleccions són per exercir la independència i el temps fins a les eleccions seran per posar els fonaments per exercir-la i poder explicar als ciutadans perquè volem la independència, que és per construir un nou país just, net i transparent, un país compromès amb la lluita contra la pobresa i la corrupció. “Aquest 8 mesos prepararem el camí cap a la independència”, ha dit. Junqueras ha explicat que s’està treballant amb la taula de partits i entitats el full de ruta cap a la independència i que espera compartir amb altres formacions punts en comú sobre l’horitzó nacional. 

Comparteix
   


Etiquetes
Disposats i amb voluntat d’entrar al govern per tirar endavant el procés

Junqueras ha reiterat la voluntat dels republicans de formar part del govern i ha assegurat que no es pot descartar que si el president Mas creu que la presència d’ERC al govern pot ser útil per assegurar els objectius per culminar el procés comptarà amb ERC, en aquest sentit, Junqueras ha assegurat que intentarà ajudar en tot el que sigui possible.

La llibertat municipal és gairebé sagrada

Després d’unes eleccions municipals és més senzill compartir projecte amb aquells amb qui comparteixes objectius però dependrà de cada municipi, podem estar d’acord amb aspectes de la política nacional i altres no. L’aritmètica pot portar a acords bastant complexes, després de les eleccions veurem, ha dit.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
BEJOTA fletxa BCN
18 de gener de 2015, 14.42 h

ELECCIONS EUROPEES. Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, això no és força suficient", apunta. "Encara han d'aparèixer un milió de vots independentisteNació

N.B.Resultat (previst) plebiscipatries.SR. JUNQUERAS COMPTA AMB EL QUE FUMA...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
16 de gener de 2015, 13.46 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
16 de gener de 2015, 11.19 h

13 ) Tes tota la Raó ,, qui volgui VOTAR a E.R.C. ,, no sabra aqui Vota es veritat ,. Ara qui VOTI a C.I.U. , si sabran aqui Voten a Politics Molt molt Corruptes hi lladres desde el seu Fundador i Ex--President de Catalunya Jordi Pujol ara LA Vergonya de Catalunya el i tota la seva familia una colla de lladres Xoriços . VOTAR C.I.U. ... Es Votar fortes Retallades Socials ,, es VOTAR a la Reforma Laboral que va fer C.I.U. Y P.P. Buenu si tambe els socialiste... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Gentil fletxa Osona
16 de gener de 2015, 10.30 h

Bé ja tornem a tenir Junqueras predicant el que no creu. Només vol recrear les orelles dels seus ots sentimentals amb ERC, pobra gent votar ERC, no saben pas el que voten.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
16 de gener de 2015, 08.20 h

ARTUR MAS Torna ENGANYAR a JUNQUERAS ,, C.I.U. Juga amb E.R.C. .. Artur Mas torna vol ENGANYAR altra vegada als Catalans NO Ja INDEPENDENCIA A CATALUNYA , Mentres estigui al Govern Català ARTUR MAS I DURAN I LLEIDA I ELS DE C.I.U. Fam TEATRE Fam comedia volem allarga aixo fins el 2016 .. junqueras sE VENDE PER UN plat de llenties amb molt de xoriç C.I.U. TE MOLT XORIÇ aixo si te C.I.U.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
16 de gener de 2015, 08.14 h

Se equiboca Junqueras acabu de llegir aixo ..: ARTUR MAS AVISA QUEL 27 DE SETWEMBRE ... NO SERA LA CONSULTA DEFINITIVA ... Balla unaltra PRESA DE PEL Unaltra Comedia com el 9N ,, Artur Mas sen fot sen riu de tots els catalans sen riu de Junqueras de E.R.C. .. ESCOCIA Si baran fer les coses be aqui no per que C.I.U. NO SON INDEPENDENTISTES Y NO VOLEM LA INDEPENDENCIA . Volem mantenir la CADIRA EL PODER CORRUPTA QUE TENEN a consevol preu traicionan dien m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
La "hipoteca Espanya" costa a cada ciutadà català 2.130 euros fletxa El PP d'Extremadura reconeix l'espoli de 16.000 milions d'euros
15 de gener de 2015, 18.43 h

https://twitter.com/santcodto/status/539158800532766720


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit. . fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes).
15 de gener de 2015, 15.25 h

La ANC y Òmnium se 'tragan' el acuerdo Mas-Junqueras después de exigir elecciones innegociables antes de las municipales
Forcadell y Casals celebran el anuncio para celebrar elecciones autonómicas el 27 de septiembre, pese a que en las últimas semanas habían advertido una y otra vez de que no aceptarían posponer los comicios a después de la primavera. Justifican el cambio de actitud señalando que pacto permite rehacer "la confianza y la unidad" del independentismo.

http://www.cronicagl... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
sagristà fletxa itaca
15 de gener de 2015, 14.31 h

Les farmàcies faran una bona caixa venen als unionistes antiàcids per l´estòmac. S´apropa una passa colossal de centralistes afectats. No és una premonició, és una realitat.
Jo com a independentista us recomanaria que prenguessiu cola amb gas..., al menys es dolç i més barat, encara que el gas potser us agreugi encara més la úlcera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : )


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
BEJOTA fletxa BCN
15 de gener de 2015, 13.08 h

ERC culpa a La Caixa, el Sabadell y la patronal catalana de presionar en contra del anticipo electoral.

Junqueras amenazó a Mas con sacarle los colores en la investigación sobre Pujol si no adelantaba las elecciones.

N.B. JUNQUERAS: QUE ENS ESTÁ PRENENT PER BABAUS ALS CIUTADANS DE CATALUNYA QUE VAREM DEIXAR BEN CLAR QUE CATALUNYA NO VOL L'INDEP. ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.