directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Montilla afirma que l'honorabilitat dels consellers no es pot posar en dubte per haver atès algun imputat per corrupció

Torna a alertar davant del perill d''empastifar-ho' tot

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president José Montilla ha demanat un esforç per 'identificar' a les persones que practiquen la corrupció i ha reclamat no caure en l''obsessió d'empastifar-ho' tot perquè al final 'ens passarà factura a tots'. Al final de la seva intervenció davant els empresaris del Cercle d'Economia, Montilla ha volgut sortir al pas de notícies que posen en dubte el comportament de consellers de la Generalitat i ha dit que la honorabilitat d'un conseller del Govern no es pot posar qüestionar perquè en 'compliment de les seves funcions' hagi atès o hagi parlat amb una persona que posteriorment sigui imputada per un cas de corrupció. Els consellers han fet un 'ús impecable de les seves funcions', ha afegit Montilla.
nadal josé montilla
Comparteix
   


Etiquetes
El president ha reclamat que sobre els casos de corrupció no es facin 'suposicions'. 'Celebrem la identificació de la corrupció', ha dit Montilla, a la vegada que 'demanem' la intervenció de la justícia en els casos que es detectin i 'ponderació' en el tractament de la informació per part dels mitjans de comunicació per evitar la 'grolleria'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
jordibcn fletxa barcelona
28 de maig de 2010, 21.21 h

#4 Doncs sí JORDIBCN o sigui jo, sóc militant d´Esquerra , deus ser nou per aquí perquè ja ho he dit un munt de cops, i bé gràcies per contestar la meva pregunta encara que no m´has tret cap dubte de sobre perquè no et veig gaire segur , a veure si algú em pot treure de dubtes, perquè CiU no demana la comissió, o l´hi demana als altres amb humiltat. Per cert de que bé tanta tirria al Vendrell, un paio al que li quadren els números sense haver de fer martingales i sense que el Mill... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
ERC = R.I.P fletxa Barcelona
28 de maig de 2010, 20.36 h

#3 Ostia tiu ni que fossis el Vendrell per fer aquestes afirmacions. Cada dia estic més convençut que la gent que escriviu aquí defensant ERC sou militants o directament de la direcció del partit. Jo no se si CiU encara pot demanar la comissió pel Pretòria pq em sembla que ha esgotat el cupo amb la d'Horta de Sant Joan, segons deien els diaris. A més es pot fer una sola de comissió que englobi tots dos casos. Però ERC no vol atacar el PSC perquè no és per allí que perd vots sinó per... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
jordibcn fletxa barcelona
28 de maig de 2010, 19.48 h

#1 Perquè no demana la Comissió d´Investigació CiU, segur que ERC li donarà suport, segur que ICV haura de donar-hi suport, i el PP i Ciudadanos i fins i tot per coherència el PSC, i la meva preguntá és perquè no ho fa?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
ARA, ERC fletxa TORNAREM A VÈNCER
28 de maig de 2010, 18.08 h

#1 e Erc sempre ha estat es i continuarà sent HONORABLE. Als PRETORIANS també els arribara el seu dia de la matança del porc. Tingueu per segur. Tan si fa si ERC es a la banqueta de la oposició o la cadira del govern. Tornarem a Vèncer.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
ERC honorable? fletxa Barcelona
28 de maig de 2010, 15.12 h

Si ERC no vol investigar el cas Pretòria al Parlament igual que el cas Palau, demostrarà que s'hi torba a gust amb la corrupció sociata. I que la seva obsessió per acabar amb CiU és la prioritat núm.1 per damunt de la independència o de la regeneració. I a ixò és el que l'enviarà a la banquesta de l'oposició per molts anys.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.