directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La CUP demana la "reobertura immediata" del cas 4-F

Reclama que es retiri la pensió vitalícia als agents de la Guàrdia Urbana Víctor Bayona i Bakari Samyang i se'ls acusi de fals testimoni

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- La CUP ha demanat la "reobertura immediata" del cas 4-F i s'emprengui un procés judicial i polític "contra els càrrecs municipals còmplices de la tortura i de l'empresonament dels acusats". En un comunicat, critica la "instrumentalització mediàtica i política" del cas per part de formacions polítiques que "callaven durant tots aquests anys" i assegura que "hi ha errors, negligències o omissions deliberades que, en política, no mereixen segones oportunitats". D'altra banda, la CUP exigeix la retirada de la pensió vitalícia dels agents de la Guàrdia Urbana Víctor Bayona i Bakari Samyang, considerats testimonis claus en el cas, i que se'ls acusi de fals testimoni.
 

Comparteix
   


Etiquetes
Així mateix, reclama que s'obri una investigació sobre els agents de la Guàrdia Urbana que haurien participat en les tortures sobre els detinguts i "l'expulsió immediata" del cos judicial de la jutgessa d'Instrucció del Jutjat número 18 de Barcelona "per haver fet possible i sostingut tot aquest muntatge" i que "afronti conseqüències jurídiques derivades de la seva actuació".
 
Una altra de les demandes que fa la Candidatura d'Unitat Popular és la retirada de totes les condecoracions de l'exresponsable d'informació de la Guàrdia Urbana Víctor Gibanel, que va aconseguir que el jutge ordenés que es tallessin cinc minuts del documental 'Ciutat Morta', i que se li obri un judici pel falsejament dels fets.
 
La CUP també ha criticat la "instrumentalització mediàtica i política" del cas per part d'algunes forces polítiques que ara demanen responsabilitat "mentre callaven durant tots aquests anys". "Ens repugna", sentencia el comunicat de la formació independentista, que també denuncia el "cinisme" dels responsables polítics de l'Ajuntament de Barcelona "que ara han decidit portar a la Fiscalia aquest documental sabent que tot el procés d'instrucció de cas i els judicis posteriors en palesaven la manipulació".
 
Per tot això, la CUP exigeix la "dimissió immediata" de tots els càrrecs municipals que avui encara ocupen llocs de responsabilitat a l'Ajuntament de Barcelona i als equips de l'oposició municipal que "des del 2006 fins ara no han fet res per esclarir el cas" i que se'ls jutgi per la seva "complicitat sostinguda al llarg d'anys i anys en aquest muntatge".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Kus fletxa Barcelona
20 de gener de 2015, 23.29 h

Es necessari esclarir tota l'informacio del cas i no nomes una part. Tota aquesta historia em resukta extranya i em fa sentir confos. Esta clar que aqui i a qualsevol lloc , l'establishment s'autoproteja pero quan ho veiem i ho recordem ens sentim febles i sols. Potser per aixo ni els mitjans ni la societat volen veure i passen per sobre d'aquests casos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit. . fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes).
20 de gener de 2015, 15.37 h

El banco RBS rompió con Oleguer Pujol por 'engaño salarial'
The Royal Bank of Scotland dice al juez Pedraz que el hijo de Jordi Pujol inflaba sus honorarios

http://www.elmundo.es/cataluna/2015/01/19/54bc108e268e3e7d798b4580.html?a=a80becae628a139d33fb7e1c0e8921f5&t=1421672154


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
20 de gener de 2015, 14.33 h

Algú des de la CUP ens hauria d´explicar què passa amb el Procés Constituent de Forcades i Oliveres, que mostren un esperit unionista important escoltant tots els cants de sirena de Podemos+ICV-EUiA ans el contrari no escolten la CUP.
Estem tots i totes molt despistats. No entenem que coi passa amb el més que possible pacte entre CUP i Procés Constituent.
Aquesta formació ha estat claríssima amb el sobiranisme, com coi vol anar de bracet amb partits que no hi donen suport i alhora hi es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
20 de gener de 2015, 11.43 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
20 de gener de 2015, 10.50 h

La jutgessa. Sobretot, la jutgessa. Aquesta dona deu pagar el preu més alt per la infàmia i prevaricadora condemna a aquesta gent. Les famílies deuen percebre les justes compensacions a què tinguen dret. No es pot condemnar el terrorisme "exterior" i ignorar l'interior. Els uniformats a Catalunya tenen, amb poc de temps el record de les males arts amb la justícia. Algú, amb autoritat hauria d'assabentar-los que Catalunya, no és, i no vol ser com madrid a les seues colònies.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.