directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bonet aboca “Freixenet” al desastre

Carrega contra la independència de Catalunya ja que beneficiaria a la ciutadania i no a les elits. Ho diu des del fòrum “Primera Plana” que organitza El Periódico i que denota la deriva del diari cap a les tesis de Lara

Comentaris 48  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, ha insistit en ''anar junts millor que separats'' en una conferència al fòrum 'Primera Plana'. A una de les preguntes de l'auditori en relació amb la hipòtesi que Catalunya arribés a ser un país independent, Bonet ha estat contundent dient que tot i que no ho contemplava ''si s'arribés a donar seria un veritable desastre tant per Catalunya com per Espanya''. Bonet ha defensat ''l'estabilitat política i social'' com un valor imprescindible per la consolidació econòmica i s'ha mostrat tranquil en relació amb la possibilitat d'un trencament del bipartidisme polític espanyol per la irrupció de Podemos perquè l'electorat espanyol ''sempre vota amb sensatesa''.
El president de Freixenet i de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet “una fàtua” contra la independència
El president de Freixenet i de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet “una fàtua” contra la independència
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Bonet falseja la realitat, amaga l’espoli que patim els catalans i la mala gestió que els diferents governs de Madrid fan dels diners dels catalans

En el transcurs de la seva conferència, Josep Lluís Bonet, ha insistit diverses vegades amb la idea que anar ''millor junts que barallats''. S'ha autoqualificat d'un home que sempre ha apostat més per ''sumar i multiplicar en comptes de restar i dividir'' i ha afegit que anar tots junts ha ajudat a l'estat espanyol a sortir reforçada de la crisi.

Bonet vol abocar als catalans a ser els masovers d’Espanya

Bonet ha hagut de respondre també a la seva campanya de Nadal on coincidint amb el centenari de la companyia familiar llençava el missatge de ''100 anys junts''. El president de Freixenet, després de tornar a insistir que ''és molt important anar junts, no ha donat a conèixer els resultats obtinguts en les vendes de cava en el transcurs de l'exercici del 2014 ni de la campanya de Nadal ''a l'espera dels resultats del mercat espanyol i català''. Tot i això, Bonet ha reconegut un boicot però que ''és petit i poc significatiu''.

Bonet aprofita les mentides d’Espanya per dir que a Catalunya tenim menys inversió estrangera per culpa del procés

El president de Freixenet també s'ha referit a les últimes xifres d'inversió estrangera que segons el Ministeri d'Economia i Competitivitat asseguren que hi ha hagut una desacceleració de les inversions a Catalunya en l'última part de l'any. Bonet ha considerat normal aquest comportament ''perquè hi ha molta gent al món que està expectant a veure que passa'' finalment amb Catalunya. Tot i això ha assegurat que aquest comportament no respon a una ''amenaça'' sinó que respon simplement a estar ''expectant''.

Bonet atia la por per intentar rebentar el procés, la mateixa actitud de Lara, cal que presideixi la Fira de Barcelona?

Bonet creu que aquests conflictes territorials responen ''al component fenici'' de les relacions entre Espanya i Catalunya que en comptes d'optar per anar junts s'opta per barallar-se. El president de Freixenet ha afegit que ''tothom és lliure de fer el que vulgui però jo sóc més partidari d'anar junts''. En resposta a un pregunta llençada per un lector d'El Periódico', organitzador de l'acte, Bonet ha dit que no contemplava una Catalunya independent però que en cas que s'arribés a donar aquest escenari ''seria un veritable desastre tant per Catalunya com per Espanya''.

Bonet llença una fàtua contra la Catalunya independent
 
Seguint amb aquest relat, un altre lector l'ha preguntat sobre la possibilitat que Freixenet abandonés la seu social de Catalunya en cas d'una independència. Bonet ha assegurat que aquesta ''no és la meva perspectiva, perquè no m'ho crec'' que passi però tot seguit ha afegit que tothom és lliure d'anar on vulgui i Freixenet ''sempre anirà on es pugui fer bon vi i al món hi ha molts llocs on fer un bon vi'', ha reblat.

Podemos ajudarà a evitar la independència de Catalunya

Bonet ha defensat en diferents moments de la seva conferència la necessitat de consolidar un entorn ''d'estabilitat política i social'' per consolidar l'activitat econòmica i la recuperació. En aquest punt, a resposta d'una altra pregunta en relació amb la irrupció de Podemos i el trencament del model polític bipartidista espanyol, Bonet ha reconegut que aquest nou protagonisme podria ''complicar'' la situació econòmica però, ha afegit, que no creia que s'arribés a donar perquè ''crec molt en el poble espanyol que sempre l'encertada i ha votat amb sensatesa''.

També hi ha hagut una valoració sobre els resultats electorals d'aquest diumenge a Grècia. El president de Freixenet s'ha mostrat convençut que tot i la victòria de Syriza la Unió Europea sabrà respondre i es desplegarà un diàleg perquè no hi hagi ''trencament''. ''Grècia em preocupa però no tinc cap temor'', ha reblat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#48
24 de maig de 2016, 12.45 h

-- Jo crec que té bastanta raó el Sr. Bonet amb el que diu, de que es millor sumar que dividir o restar, doncs un país es mes fort quan més grand és, amb sentit de potència mundial. La prova del que dic la tenim en la India o China, que fins fa poc eran països tercermundistes i ara li marcan els passos a potències com els EE.UU. i altres de grans amb les compres de deute pública que han fet, i en la capacitat de consum intern. Si volguessin podrien fer caure la economía mundial, enca... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 27
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
benedicat fletxa Terrassa
10 de novembre de 2015, 09.12 h

#46 Jo hi afegiria: Que no renunciï al mercat català dient pestes dela societat veritablement "catalana" que historicament ha sigut la base del consum del cava i que com a La Caixa us va fer créixer fins a nivells de gran empresa.

Com diem en català: "De desagraïts l'infern n'està ple". En el seu pecat tindrà la penitència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 33   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Joui Triviani fletxa La Guingueta
6 de novembre de 2015, 12.50 h

Amb aquell cava tant dolent que produeix no m'estranya que el seu propietari digui que Freixenet està abocat al desastre....senyor Bonet, faci més qualitat i no li passaran aquests desastres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 27   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
fgasdfg fletxa sdfasdfads
28 de gener de 2015, 17.50 h

s'ha mostrat tranquil en relació amb la possibilitat d'un trencament del bipartidisme polític espanyol per la irrupció de Podemos perquè l'electorat espanyol ''sempre vota amb sensatesa''. --------------------> PERÒ PEL QUE ES VEU L'ELECTORAT CATALÀ SI VOL LA INDEPENDÈNCIA NO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
26 de gener de 2015, 13.52 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
25 de gener de 2015, 08.24 h

Diar ARA ,, Dissbte, 23 de Juliol del 2011 ...Les Aliances Politicas . Poden llegir ...: Artur Mas President de Catalunya ,, Ofereix un Pacte Estable al President del Govern Espanyol SR RAJOY .. No acaba aqui tambe diu Artur Mas esfa una fotografia amb qui te fet un Pacta de Govern amb la Sra Camacho lider del P.P. a Catalunya una politica corrupta que va rebra sobresous en diner negra Va governar Catalunya dos anys junt amb Artur Mas les DUES DRETES Juntes com ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
25 de gener de 2015, 08.18 h

36 ) .. ESPANYOLS DE MERDA ... Els Espanyols = Els Castellans son els que porten EL CANCER que mata la nostra LLengua Catalana , cuan Parlem en Castellà . Els parlem en Castellà per acavba amb la nostra llengua catalana ELS EMPRESARIS DE MERDA Que nomes etiqueten els seus Prtoductes en EL CASTELLÀ DE MERDA ... .. . LA MERDA DE SUPERMERCATS que nomes serveixen productes etiquetados en Castellà i te atenen en castellà asobre .. No tenen ni Vins Catalans... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
David fletxa Cugat del vallès
25 de gener de 2015, 00.04 h

caiguda del 41% de vendes totals. Un nou fracàs que hi suma any rera any...


Valora aquest comentari:   votar positiu 27   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Dionisio Baco fletxa El tonel de la Felicidad
24 de gener de 2015, 21.08 h




Beber Freixenet es lo mejor del mundo a condición de que te guste beber orina de caballo leproso.



Conozco al menos una docena de cavas catalanes infinitamente mejores que el asqueroso Freixenet.




Valora aquest comentari:   votar positiu 28   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
24 de gener de 2015, 20.55 h






. Comentari 23 de http://www.directe.cat/noticia/356230/duran-sapunta-al-podemos-doliu .


Miguel Romualdo

Dpto.Comercial

TECNOTAPI

www.ventadetela.com

nuevastapicerias@gmail.com

655801497

C/ Valle de la ballestera 17/2 46015 Valencia






Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.